Síugró-vk: sáncrekorddal nyerte meg Kobajasi az idényzárót

A szlovéniai Planicán sírepülőversennyel zárult a síugró-világkupa. A győzelmet a pontversenyt is megnyerő japán Kobajasi Rjoju szerezte meg. A sífutók québeci vk-döntőjén a norvég Johannes Hösflot Klaebo és a svéd Stina Nilsson diadalmaskodott.

Sífutó-vk: Klaebo elesett, Bolsunovnak a botja tört el

A sífutók québeci világkupa-döntőjén a norvég Johannes Hösflot Klaebo és a svéd Stina Nilsson nyerte a klasszikus stílusú 15, illetve 10 km-es távot. A planicai sírepülő csapatversenyt a lengyelek nyerték meg.

Síugró-vk: Kobajasi bakija is kellett a német sikerhez

A szlovéniai Planicán sírepülőversennyel folytatódott a síugró-világkupa. A győzelmet a német Markus Eisenbichler szerezte meg. A sífutók québeci vk-döntőjén a norvég Johannes Hösflot Klaebo és a svéd Stina Nilsson nyerte meg a sprintet, míg az oslói sílövő vk-n a norvég Johannes Bö volt a legjobb 10 km-en.

Síugró-vk: egy tized döntött a vikersundi sírepülőversenyen

A norvégiai Vikersundban sírepülőversennyel folytatódott a síugró-világkupa. A győzelmet a szlovén Domen Prevc szerezte meg, de a síugrásban létező legkisebb különbséggel.

Síugró-vk: szlovén csapatsiker született Vikersundban

A norvégiai Vikersundban sírepülő-csapatversennyel folytatódott a síugró-világkupa. A győzelmet némi meglepetésre a szlovénok szerezték meg.

Síugró-vk: ezúttal nem jött össze a fordítás Johanssonnak

A norvégiai Lillehammerben folytatódott kedden a síugrók világkupa-sorozata, az osztrák Stefan Kraft győzött. A drammeni sífutósprintversenyen Johannes Hösflot Klaebo és Maiken Caspersen Falla diadalmaskodott.

Síugró-vk: Johansson győzött, Kobajasi nyerte az összetettet

A csapatban olimpiai aranyérmes Robert Johansson nyerte meg a síugrók világkupa-sorozatának vasárnapi, oslói versenyét, amelyen a japán Kobajasi Rjoju ötödik helyével is behozhatatlan előnyre tett szert az összetett pontversenyben.

Síugró-vk: Stoch tönkreverte a mezőnyt Lahtiban

Lahtiban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata, vasárnap a lengyel Kamil Stoch diadalmaskodott. Ugyancsak a finn városban a nőknél a svédek, a férfiaknál a norvégok nyerték meg a sífutók sprint csapatversenyét, míg északi összetettben a norvég Jörgen Graabak győzött.

Alpesisí-vb: Jansrud törött ujjal nyerte a lesiklást

A svédországi Aréban a férfi lesiklással folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Az aranyérmet a norvég Kjetil Jansrud nyerte meg, aki első világbajnoki címét szerezte.

Sílövő-vk: nem jött össze a tripla Johannes Bőnek

A tömegrajtos versenyekkel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen a német Laura Dahlmeier, a férfiakén a francia Quentin Fillon Maillet ért elsőként a célba. A svédországi Ulricehamnban megrendezett sífutó vk-versenyeken a norvégok és az oroszok nyerték a váltóversenyeket.

Sílövő-vk: hazai siker a női üldözéses versenyen, Antholzban

Az üldözéses versenyekkel folytatódott az olaszországi Antholzban a sílövők világkupa-sorozata. A női versenyen hazai siker született, miután az összetett vk-ban is vezető Dorothea Wierer ért elsőként a célba, míg a férfiaknál Johannes Bö diadalmaskodott. A svédországi Ulricehamnban megrendezett sífutó vk-versenyeken a francia Maurice Magnificat és a norvég Therese Johaug, a trondheimi Gundersen-versenyen a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

Alpesisí-vk: Shiffrin ezúttal is szuper-G-ben nyert

Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban női szuper-G-vel, a svájci Wengenben férfi műlesiklással folytatódott az alpesisí-világkupa. Előbbi verseny az amerikai Mikaela Shiffrin, utóbbi pedig a francia Clément Noël győzelmével ért véget.

Síugró-vk: egy tizeddel nyerték a németek a csapatversenyt

A lengyelországi Zakopanéban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati csapatversenyt a németek nyerték meg. A ruhpoldingi sílövő-vk női csapatversenyében a franciák diadalmaskodtak, az otepääi sífutó-sprintversenyeken a norvégok győztek, a chaux-neuve-i északiösszetett-viadalon pedig az osztrák Franz-Josef Rehrl szerezte meg az elsőséget.

Sílövő-vk: orosz dupla a váltóversenyeken

A férfi és a női váltóversennyel folytatódott a németországi Oberhofban a sílövők világkupa-sorozata. A viadalon mindkét nemben az oroszok szerezték meg a győzelmet. A drezdai sífutó vk-n norvég és svéd csapatsprintgyőzelem született.

Tour de Ski: norvég diadalmenet a záró szakaszon

Az olaszországi Val di Fiemmében szabad stílusú üldözéses versennyel zárult a sífutók Tour de Ski-sorozata. Az éllovasok megtartották pozíciójukat, azaz a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál pedig honfitársa, Johannes Hösflot Klaebo ért elsőként a célba.

Sífutó-vk: mindent vittek a norvég versenyzők

Az olaszországi Val di Fiemmében férfi és női klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozata. Mindkét nemnél norvég győzött: a nőknél Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál pedig Johannes Hösflot Klaebo ért elsőként a célba. Északi összetettben az otepääi viadalon a norvég Jarl Magnus Riiber diadalmaskodott.

Tour de Ski: Östberg előnye nőtt, Klaebóé minimálisra csökkent

A németországi Oberstdorfban férfi és női szabad stílusú üldözéses versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozata. Az éllovasok megtartották pozíciójukat, azaz a nőknél a norvég Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál honfitársa, Johannes Hösflot Klaebo ért elsőként a célba.

Tour de Ski: norvég dupla és vezetés a negyedik szakaszon

A németországi Oberstdorfban férfi és női klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozata. Mindkét nemnél norvég versenyző győzött: a nőknél Ingvild Flugstad Östberg, a férfiaknál pedig Emil Iversen ért elsőként a célba.

Sífutó Tour de Ski: csak a célfotó döntött az ezüstről a nőknél

A svájci Val Müstairben férfi és női szabadstílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók Tour de Ski-sorozatában. A győzelmet a svéd Stina Nilsson és a norvég Johannes Hösflot Klaebo szerezte meg.

Sílövő-vk: svéd és olasz siker a váltókban

A férfi és női váltóversennyel folytatódott az ausztriai Hochfilzenben a sílövők világkupa-sorozata. A győzelmet a svédek és az olaszok szerezték meg. A sífutók davosi szabad stílusú viadalán az orosz Jevgenyij Bjelov és a norvég Therese Johaug diadalmaskodott.