Női röpi BL: egyetlen párharc választja el a Vasast a főtáblától

Könnyed sikerrel jutott a női röplabda Bajnokok Ligája-selejtező utolsó fordulójába a Vasas Óbuda, amelynek egy párharcot kell nyernie a főtáblás szereplésért.

Női röpi: győzelemmel rajtolt a Kaposvár, a BRSE és a Fatum

Három női Extraliga és egy NB I-es mérkőzést játszottak le szombaton. A Kaposvár négy játszmában győzte le az UTE-t, a BRSE viszont sima háromban az MTK-t. A Nyíregyháza Szombathelyen nyert 3:1-re. A MÁV Előre győzelemmel tért vissza az NB I-be.

Röplabda Eb: a szerbek a nők után a férfiaknál is döntősök

Szerbia lesz a szlovén válogatott ellenfele a belga–francia–holland–szlovén közös rendezésű férfi röplabda Európa-bajnokság fináléjában, miután a pénteki elődöntőben öt szettben legyőzte Párizsban a franciákat.

Férfi röplabda Eb: a franciák és a szerbek is elődöntőben

Kialakult az elődöntő párosítása a belga–francia–holland–szlovén közös rendezésű férfi röplabda Európa-bajnokságon.

Férfi röpi Eb: Grózer vezérletével feltámadtak a németek

A nyolcaddöntőket rendezték meg a belga–francia–holland–szlovén közös rendezésű férfi Európa-bajnokságon. Szombaton hét párharcra került sor.

Női röplabda NB I: 21 éves a legidősebb gödöllői felnőtt játékos

Javában tart a Gödöllői RC felnőttcsapatának felkészülése a 2019–2020-as bajnoki idény rajtjára, hiszen a gárda október 12-én Székesfehérváron kezdi meg a pontvadászatot, de már október 5-én is Magyar Kupa-mérkőzésen lép pályára Érden.

Női röplabda Eb: a címvédő és a házigazdák jutottak a döntőbe

Lejátszották Ankarában az elődöntőket a magyar-lengyel-szlovák-török közös rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon. A világ- és Európa-bajnoki címvédő Szerbia az olaszokat, a házigazda Törökország a másik rendező lengyeleket legyőzve jutott be a fináléba.

Női röplabda Eb: a házigazda törökök is a négy közé jutottak

A negyeddöntőket játszották le szerdán a magyar-lengyel-szlovák-török közös rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon.

Elmaradt a csoda: kiestek a magyar lányok a röplabda Eb-ről

A magyar női röplabda-válogatott ötödik, egyben utolsó csoportmérkőzésén 3:0-ra kikapott Budapesten Hollandia ellen az Európa-bajnokság C jelű csoportjában. A magyar lányok nagyot küzdöttek, de sajnos ez is kevés volt a továbbjutáshoz.

Női röplabda Eb: az azeriek simán megverték a mieinket

A magyar női röplabda-válogatott 3:0-ra kikapott Azerbajdzsántól a budapesti Európa-bajnokságon.

Azerbajdzsán három szettben legyőzte a magyar válogatottat

A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában a magyar válogatott Azerbajdzsánnal 74 perc alatt három játszmában kikapott a legutóbbi Eb-n 4. helyen végző ellenfelétől. Szerdán következik Horvátország, amely ellen győznie kell a magyar válogatottnak a továbbjutási remények életben tartásához.

Videó: „Jó csajok, jó játék”; „Régen unalmas, most pörgős” – ezért járunk röplabdára

Van, aki az esztétikai élmény, más a pörgős játék miatt – a magyar–román női röplabda Európa-bajnoki csoportmeccs előtt faggattuk arról a szurkolókat, hogy mit szeretnek ebben a sportágban.

Női röpi Eb: A románok ellen nagyobb volt rajtunk a nyomás – Sándor Renáta

Olykor idegesen röplabdázott a magyar válogatott, így egy-két kiemelkedő egyéni teljesítmény ellenére is négy szettben kikapott Romániától az Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában. A találkozó után Pekárik Eszterrel és Sándor Renátával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női röplabda Eb: négy szettben kikaptunk a románoktól

A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában a magyar válogatott 3:1-re kikapott Romániától.

Női röplabda-válogatottunk négy szettben kikapott a románoktól

Olykor idegesen röplabdázott a magyar válogatott, így egy-két kiemelkedő egyéni teljesítmény ellenére is négy szettben kikapott Romániától az Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában.

Női röpi Eb: Nem paráztam, Amerikában kaptam meg az önbizalmam – Németh

A magyar válogatott simán megverte az Európa-bajnoki újonc Észtországot a kontinenstorna C-csoportjának első fordulójában. Az NSO Tv kamerája elé a találkozó után Szakmáry Gréta és az élete első felnőtt Eb-meccsén 19 évesen parádézó Németh Anett állt.

Női röpi Eb: könnyed magyar siker, látványos pontokkal

A magyar válogatott simán (3:0) megverte az Európa-bajnoki újonc Észtországot a kontinenstorna C-csoportjának első fordulójában.