Pénteki sportműsor: Szalaiék a Bayern Münchent fogadják

Folytatódik a francia (Ligue 1), a német (Bundesliga) és a spanyol (La Liga) élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. Újabb meccseket játszanak az Australian Openen. A Győr női kézilabdacsapata az NB I-ben lép pályára. Két találkozót rendeznek a férfi kosárlabdázók élvonalában. Megkezdődik a röplabda férfi Extraliga. Bőséges a jégkorongprogram. Asztalitenisz World Tour-verseny Budapesten. A pénteki programban még: téli sportok, sznúker és vízilabda.

Csütörtöki sportműsor: a svédek ellen zárjuk a csoportkört

A spanyol Király-kupában kialakul a negyeddöntő mezőnye, az Ázsia-kupán lezárul a csoportkör. A magyar férfi kézilabda-válogatott Svédország ellen fejezi be a világbajnokság első szakaszát. Folytatódik az Australian Open. Asztalitenisz World Tour-verseny Budapesten. A csütörtöki programban még: jégkorong, kosárlabda, sílövészet és sznúker.

Szerdai sportműsor: Egyiptom ellen a kézi-vb-n; Juve–Milan

A magyar férfi kézilabda-válogatott Egyiptommal küzd meg a világbajnokságon. A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1), az angol FA-kupában és a spanyol Király-kupában is rendeznek mérkőzést, míg az Olasz Szuperkupáért csap össze egymással a Juventus és a Milan, valamint folytatódik az Ázsia-kupa. Az FTC-Rail Cargo Hungaria az MTK-t fogadja a női kézi NB I-ben. Görögországban meccsel a Sopron Basket. Újabb találkozók a tenisz Australian Openen. Íme, a szerdai sportműsor!

Keddi sportműsor: játszik a Fradi; FA- és Király-kupa-meccsek

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1), az angol FA-kupában és a spanyol Király-kupában is rendeznek mérkőzést, valamint folytatódik az Ázsia-kupa. Zajlik a dán, német közös rendezésű kézilabda-világbajnokság, miközben újabb meccseket játszanak az Australian Openen. A Győri Audi ETO KC Kisvárdára látogat. A magyar női vízilabda-válogatott Franciaországgal találkozik a világligában. Íme, a keddi sportműsor!

Szombati sportműsor (01.19.)

Számos mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó topligák küzdelmei: Londonban Arsenal–Chelsea, Spanyolországban Real Madrid–Sevilla rangadót rendeznek. Megkezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntős szakasza. A Siófok KC az EHF-kupában játszik meccset. Újabb napjához érkezik az Australian Open. Asztalitenisz World Tour-verseny Budapesten. A szombati programban még: téli sportok, jégkorong, kosárlabda, röplabda, sznúker és vízilabda.

Vasárnapi sportműsor (01.20.)

Számos mérkőzéssel folytatódnak a labdarúgó topligák küzdelmei és az Ázsia-kupa. Újabb meccseket játszanak a férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjében, nem állnak le az Australian Openen sem. Az NFL-ben kialakul a Super Bowl párosítása. Bőséges a jégkorongprogram. Asztalitenisz World Tour-verseny Budapesten. Íme, a vasárnapi sportműsor!

Heti program: férfi kézi-vb; Australian Open; Arsenal–Chelsea

Folytatódnak a labdarúgó-topligák küzdelmei, Londonban Arsenal–Chelsea derbit, Spanyolországban Real Madrid–Sevilla rangadót, Németországban RB Lepzig–Borussia Dortmund összecsapást rendeznek, az Olasz Szuperkupáért mérkőzik egymással a Juventus és a Milan. A magyar válogatott részvételével zajlik a dán, német közös rendezésű kézilabda-világbajnokság. A teniszvilág az Australian Openre figyel. Itthon beindul a férfi röplabda Extraliga, Budapest asztalitenisz World Tour-versenynek ad otthont. Az NFL-ben pedig kialakul a Super Bowl párosítása. Lássuk, milyen sporteseményeken izgulhatunk a héten!

Hétfői sportműsor: Katar következik a kézi-vb-n

Hétfőn folytatódik a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda világbajnokság, a magyar válogatott Katar legjobbjai ellen lép pályára. Elkezdődnek Melbourne-ben az idei Australian Open főtáblájának a küzdelmei, az első napon Babos Tímeát egyesben láthatjuk. Lesznek még meccsek az európai topligákból és az Erste Liga küzdelmei is folytatódnak. Íme, a hétfői sportprogram. Az éjjeli baglyok Fucsovics Mártonért is izgulhatnak, az 1 órakor kezdődő meccséről élő tudósítással jelentkezünk!

Vasárnapi sportműsor: kézi-vb magyar meccsel; topligák; NFL

A magyar férfi kézilabda-válogatott vasárnap Angola ellen játssza a második mérkőzését a világbajnokságon. Folytatódnak a labdarúgó-topligák küzdelmei és az Ázsia-kupa: az angol Premier League-ben Tottenham–Manchester United rangadót rendeznek. Kialakul az NFL főcsoportdöntőinek párosítása. Véget ér a BDO-dartsvilágbajnokság. Zajlik a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság. Nem unatkozhatnak a télisportok szerelmesei. Hétfő hajnalban megkezdődik az Australian Open.

Szombati sportműsor: londoni derbin az Arsenal, folytatódik a kézi-vb

labdarúgásban folytatódnak a topligák küzdelmei és az Ázsia-kupa. Kezdődik a második forduló a férfi kézilabda-világbajnokságon, a Siófok női csapata az EHF-kupában meccsel. Játszanak a férfi kosárlabda NB I-ben és a női kézilabda élvonalában is – előbbiben megismétlődik a tavalyi döntő párosítása. A női vízilabda-válogatott a világligában találkozik Hollandiával. A fináléba jutás a tét a BDO-dartsvilágbajnokságon. Zajlik a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság. Megrendeznek két főcsoport-elődöntőt az NFL-ben. Íme, a szombati sportműsor!

Pénteki sportműsor: kezdenek a magyarok a kézi vb-n; topligák

A férfi kézilabda-világbajnokságon pénteken bemutatkozik a magyar válogatott, a mieink Argentínával csapnak össze az első fordulóban. Újabb forduló kezdődik a francia (Ligue 1) és a spanyol (La Liga) élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, folytatódik az Ázsia-kupa, az MTK Törökországban vív felkészülési meccset. Elrajtol a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság. Bőséges a jégkorong-, a télisport- és a teniszprogram. Íme, a pénteki sportműsor!

Csütörtöki sportműsor: pályán a Barcelona, kezdődik a kézi-vb

Három mérkőzést rendeznek a spanyol Király-kupában és folytatódik az Ázsia-kupa. A házigazdák mérkőzésével megkezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság. A Sopron Basket az Euroligában játszik meccset. Tovább szűkül a mezőny a BDO-dartsvilágbajnokságon. Bőséges a teniszprogram. Íme, a csütörtöki sportműsor!

Szerdai sportműsor: elődöntőt játszik a Man. City; Király-kupa

Négy mérkőzést rendeznek a spanyol Király-kupában, az angol Ligakupában pályára lép a Manchester City, folytatódik az Ázsia-kupa. A magyar férfi röplabda-válogatott Macedóniában szerepel Európa-bajnoki selejtezőn. Az Alba Fehérvár és a Szolnoki Olaj nemzetközi kosárkupában, három vízilabdacsapatunk a BL-ben meccsel. Játszanak a férfi kosárlabda NB I-ben és a női kézilabda élvonalában is. Bőséges a teniszprogram, tovább szűkül a mezőny a BDO-dartsvilágbajnokságon. Íme, a szerdai sportműsor!

Keddi sportműsor: Tottenham–Chelsea elődöntő a Ligakupában

Az angol Ligakupában a döntőért harcol egymással a Tottenham és a Chelsea, kupameccset rendeznek Spanyolországban is, Franciaországban két találkozót pótolnak, folytatódik az Ázsia-kupa. Tovább szűkül a mezőny a BDO-világbajnokságon. Számos meccset játszanak a férfi kosárlabda Euroligában, bőséges a jégkorong-, és a teniszprogram. Íme, a keddi sportműsor!

Heti program: férfi kézi-vb; Tottenham–MU; NFL-rájátszás

Folytatódnak a labdarúgó topligák küzdelmei, valamint zajlik az Ázsia-kupa. Angliában Ligakupa-mérkőzéseket is rendeznek: a Tottenham Hotspur két rangadót is játszik a héten, előbb a Chelsea-vel találkozik, majd hétvégén a Manchester Unitedet fogadja. A mieink részvételével megkezdődik a dán, német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság. A női vízilabda- és a férfi röplabda-válogatott is tétmeccset játszik. Befejeződik a BDO-dartsvilágbajnokság, elrajtol a Dakar-rali. Lássuk, milyen sporteseményeken izgulhatunk a héten!

Hétfői sportműsor: kupameccset vív a Liverpool

Hétfőn egy-egy mérkőzéssel zárul az angol FA-kupa, illetve a Francia Kupa minapi fordulója: előbbiben Wolverhampton–Liverpool, utóbbiban Lille–Sochaux összecsapást rendeznek. A labdarúgó Ázsia-kupában is lesz három csoportmeccs, a Dakar rali első gyorsasági szakaszán Peruban 84 km-t kell teljesíteni, míg Sydneyben és Hobartban a teniszé a főszerep.

Vasárnapi sportműsor: kéziseink újra a pályán; spanyol foci

Négy mérkőzést, köztük Sevilla–Atlético Madrid rangadót rendeznek a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga), folytatódik az FA-kupa, a Francia Kupa és az Ázsia-kupa. A magyar férfi kézilabda-válogatott Dániával játszik felkészülési mérkőzést. Újabb két találkozót láthatunk az NFL rájátszásából. Bőséges a jégkorong-, a tenisz- és a télisport-program. A vasárnapi sportműsorban még: darts és kosárlabda. 

Szombati sportműsor: FA-kupa; kezdődik az NFL-rájátszás

Három mérkőzést rendeznek a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga), meccseket játszanak az angol FA-kupában és a Francia Kupában, megkezdődik az ázsiai válogatottak kontinensbajnoksága. Indul az NFL rájátszása. A magyar férfi röplabda-válogatott Svájccal küzd meg az Eb-selejtezőben. Folytatódik a férfi és a női kosárlabda NB I, valamint a női kézilabda-élvonal – a Siófok az EHF-kupában játszik meccset. A darts szerelmesei a BDO-világbajnokság összecsapásain szórakozhatnak. Bőséges a tenisz- és a télisport-program. Íme, a szombati sportműsor!

Pénteki sportműsor: pályán a Tottenham, jégen a Volán

Két mérkőzéssel folytatódik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga). Négy meccset játszanak a jégkorong Erste Ligában, a Fehérvár AV19-nek az EBEL-ben van jelenése. A pénteki programban még: kosárlabda, síugrás és tenisz.

Csütörtöki sportműsor: Dániában a kéziválogatott; Man. City–Liverpool

Angliában Manchester City–Liverpool rangadót rendeznek, a La Ligában meccset pótol a Real Madrid. A magyar férfi kézilabda-válogatott Dániával játszik felkészülési mérkőzést. Bőséges a tenisz- és a télisport-program. Íme, a csütörtöki sportműsor!