A stex vajon mi? Újabb kiskaput talált a PSG

Újra itt van a tél, hótakaróba bújik a rét, jégszelek falják a felhők tejét, lent műanyagra gyújt a mély, szemétfüstöt okád magából a szél – s a topligás labdarúgóklubok megkezdik az eurómilliók elfüstölését téli erősítések címén.

Paredes igazolással pótolná Fabregast a Chelsea

Újra itt van a tél, hótakaróba bújik a rét, jégszelek falják a felhők tejét, lent műanyagra gyújt a mély, szemétfüstöt okád magából a szél – s a topligás labdarúgóklubok megkezdik az eurómilliók elfüstölését téli erősítések címén.

A szakértelem jutalma: két év alatt félmilliárd euró az eladásokból!

Miután túléltük az iskolai időszakot, a tanárokat/diákokat, kiélveztük a világbajnokság és a kora nyár minden örömét, készülünk/emlékezünk/számot vetünk/keresztet vetünk a nyaralásra, elkezdődik az aratási időszak: ezen a nyáron is dől a pénz a topligás futballisták révén a menedzserek silójába.

Monaco: aláírt az orosz válogatott középpályás – hivatalos

Az AS Monaco labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy ötéves szerződést kötött az orosz válogatott középpályással, Alekszandr Golovinnal.

Játékossors: Oroszországba igazolt a 2016-os Eb-döntő hőse

Az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkvához került kölcsönbe Éder, a francia első osztályú Lille portugál válogatott labdarúgója.

MTK: megérkezett Moszkvába a kék-fehérek légiósa

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint valószínűleg Oroszországban folytatja a pályafutását a másodosztályú MTK kötelékébe tartozó szenegáli futballista, Khaly Iyane Thiam.

Zenit: két orosz válogatottat is szerződtettek

A Zenit szerződtette az orosz labdarúgó-válogatott két játékosát, Alekszandr Jerokint és Dmitrij Polozt.

Chelsea: Ivanovics aláírt új klubjához – hivatalos

Az orosz élvonalbeli Zenit bejelentette Braniszlav Ivanovics szerződtetését.

FTC: így talált Ramírezre a posztra igazoló FK Krasznodar

Az orosz FK Krasznodar posztra szeretne játékost igazolni, és a 2015 januárja óta a Ferencvárosban futballozó Cristian Ramírez személyében találta meg – árulta el Makszim Buznyikin, az FK Krasznodar nemzetközi ügyekért felelős vezetője a Nemzeti Sportnak.

FTC: Cristian Ramírez az FK Krasznodar játékosa lesz – hivatalos

Az orosz élvonalbeli FK Krasznodar labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződteti a Ferencvárostól Cristian Ramírezt. Értesüléseink szerint az FTC valamivel több mint 1.3 millió eurót keres az ecuadori válogatott védő eladásán. A magyar rekordbajnok kölcsönjáték után 180 ezer euróért vette meg Ramírez játékjogát, amit most 1.5 millió euróért ad tovább a Krasznodarnak.

FTC: Ramíreznek ezért kell várnia; ennyit keresnek rajta

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint helytállóak az orosz sajtóban szerdán felreppent hírek, melyek szerint a Ferencváros és az FK Krasznodar megegyezett egymással Cristian Ramírez átigazolásáról. Az is kiderült, mennyit keres a Ferencváros a védőn, és hogy miért csak januárban ír alá új klubjához az ecuadori. A Krasznodar azóta hivatalos honlapján megerősítette az átigazolás tényét.

FTC: megegyeztek a klubok, Ramírez távozik – sajtóhír

Az orosz sportsajtóban felröppent hírek szerint a Ferencváros és az orosz FK Krasznodar megegyezett egymással Cristian Ramírez átigazolásáról.

Zenit: volt Chelsea-játékos is az új szerzemények között

Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premjer-Liga) szereplő Zenit szerződtette Alekszandr Kokorint és Jurij Zsirkovot a Dinamo Moszkvától.

Szalai mögé karmester és szűrő jött, Huszti mexikói „főnököt” kapott

Minden rosszban van valami jó: ismét tárt karokkal vár bennünket munkahelyünk, ismét kinyitották hívogató kapuikat az iskolák, ismét váratlanul érte a tél a közlekedőket, ismét feleannyiba kerül a karácsony előtt megvett bármi, mint amennyiért ránk sózták, ismét közeledik a félév, az adóbevallás és a csekkfizetési határidő, megőrülésünk és nyugdíjazásunk egymással versengő időpontja – ellenben újfent egy hónapig rághatjuk körmeinket bis zum tövig amiatt, hogy vajon kedvenc csapatunk mely labdarúgókkal erősít a tavaszi idényre. Téli transzfersorozatunkat is az angliai eseményekkel kezdtük, az olasszal folytattuk, hogy elérkezzünk a Bundesligába.

AS Roma: Dzsudzsák volt moszkvai csapattársa érkezett

Az olasz AS Roma egy évre kölcsönkérte az orosz Dinamo Moszkvától a francia labdarúgót, William Vainqueurt.

A PSG 25 millióért vett balbekket. Hol állnak ettől a törökök és az oroszok?

Végre itt a nyár, és transzfer az idő – menetrendszerűen elindítjuk átigazolási ámokfutásunkat, hogy nyitókapával csapást vágjunk a nemzetközi labdarúgás őrült költekezésének dzsungelében, sorolóval utat nyissunk az érdeklődések és bejelentkezések vad össztáncában, táblázatba fojtsuk a jöttek-mentek és jöttmentek szülte őskáoszt. Ezen a héten is Angliában kezdtük transzferológiai körsétánkat, majd Olaszországban és Németországban folytattuk, hogy elérkezzünk Franciaországba és alkalmi csatolt részeibe, ezen a héten ugyanis az összesített francia, orosz, török átigazolási top 15-tel jelentkezünk.

Bursaspor: Dzsudzsák igent mondott, hétfőn aláír?

Egy törökországi forrás arról számolt be csütörtök este, hogy Dzsudzsák Balázs elfogadta a Bursaspor ajánlatát.

Dinamo: a 10 milliós kapitány megelőzheti Dzsudzsákot

Amíg Dzsudzsák Balázs még javában futja a köreit, hogy hol folytassa a pályafutását, addig a Dinamo Moszkva csapatkapitánya, Alekszandr Kokorin már meg is találta következő állomáshelyét: orosz sajtóhírek szerint a 24 éves center megállapodott a Zenittel.

Premjer-Liga: a Lyon elvinné Dzsudzsák csapattársát

A francia Lyon klubelnöke, Jean-Michel Aulas megerősítette, hogy bejelentkeztek Mathieu Valbuenáért, Dzsudzsák Balázs moszkvai klubtársáért.

Besiktas: mi lesz Dzsudzsákkal? Quaresmával megegyeztek – sajtóhír

Török sajtóhírek szerint a Besiktas megegyezett a portugál válogatott labdarúgójával, Ricardo Quaresmával, aki 1+3 évre szóló szerződést ír majd alá, vélhetően ezen a héten. A hír magyar vonatkozásban azért érdekes, mert korábban arról volt szó, hogy a török klub szélsőnek Quaresmát vagy Dzsudzsák Balázst nézte ki magának. Mi lesz így a magyar játékossal?