?>
Oktatás: idén is pályázhatnak ösztöndíjra az élsportolók

A BOM a Magyar Sportért Közhasznú Alapítvány idén hetedik alkalommal hirdeti meg tanulmányi ösztöndíjpályázatát, amelyre január 15-ig várják a jelentkezéseket.

Sportmenedzsment: átvették diplomájukat az első évfolyam végzősei

Megkapták a diplomájukat a sportlétesítmény-menedzsment első évfolyamán végzett hallgatók a Milton Friedman Egyetemen – derült ki az egyetem közleményéből.

Oktatás: Kemény Dénes képezte a Testnevelési Egyetem hallgatóit

A Testnevelési Egyetemen idén ősszel indította el sportmédia szakirányú posztgraduális képzését. A program eddig eltelt ideje alatt az oktatásszervezők igyekeztek minél több olyan alkalmat teremteni, amelynek során a hallgatók sok gyakorlati tapasztalatra tehettek szert.

Oktatás: együttműködési megállapodást kötött a TE és a ZSKE

A Zsigmond Király Egyetem jövő februártól sportlétesítmény-menedzsment posztgraduális képzést indít a Testnevelési Egyetem szakmai támogatásával. Az erről szóló együttműködési keretmegállapodást szerdán írták alá.

Visszaülne az iskolapadba a szexis focistabarátnő

Scott Sinclair egyelőre nem sokat tett le arra a bizonyos asztalra. Bár a Swansea Cityben már megmutatta, hogy van benne tehetség bőven, a korábbi Chelsea-játékos egyelőre nem tudott magának stabil játéklehetőséget kiharcolni a Premier League-címvédő Manchester Citynél.

Sí és Snowboard oktatók, iskolák Budapesten, vidéken és külföldön

A jó pap holtig tanul - tartja a mondás, amely a síelőkre is igaz. Az oktatás nem csak a kezdőknek, azoknak is ajánlott, akik már tudnak - vagy úgy gondolják - síelni. Nemcsak az esetleges rossz beidegződések korrigálása miatt, hanem új technikák elsajátításához. Az alábbiakban síiskolák, oktatókat gyűjtöttünk össze.