Női válogatott: magyar siker a BL-nyolcaddöntős kazah csapat ellen

A magyar női labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős kazah BIIK Kazigurt együttesét a törökországi felkészülési torna első fordulójában. A mieink góljait Zágor Bernadett és Németh Loretta szerezte.

Női Eb-selejtező: megvan a válogatott első pontja

A magyar női labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Szlovákiával Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Női Eb-selejtező: izlandi vereséggel rajtoltak a magyarok

A magyar női labdarúgó-válogatott 4–1-re kikapott az izlandi csapat vendégeként az Európa-bajnoki selejtező első fordulójában, csütörtök este.

Női válogatott: hatot vágtunk a ciprusiaknak Telkiben

A Női Labdarúgás Napján a magyar női válogatott felkészülési mérkőzésen 6–1-re legyőzte a ciprusi nemzeti csapatot.

Női válogatott: ezúttal négyet kaptunk a portugáloktól

A magyar női labdarúgó-válogatott a három nappal ezelőtti egygólos vereség (1–2) után ezúttal 4–1-re kapott ki a házigazda Portugáliától felkészülési mérkőzésen.

Fotók: női válogatottunk megkoszorúzta Fehér Miklós lisszaboni szobrát

A magyar női labdarúgó-válogatott két portugáliai felkészülési mérkőzése között ellátogatott a Benfica lisszaboni stadionjába, hogy lerója tiszteletét a 2004-ben 24 évesen elhunyt Fehér Miklós, valamint az 1960-as évek elején a Benficával két BEK-et nyerő Guttmann Béla emléke előtt.

Női válogatott: győzelemmel zártuk a Ciprus-kupát

A magyar női labdarúgó-válogatott 3–2-re legyőzte a szlovák csapatot a Ciprus-kupa nemzetközi felkészülési tornán.  

Női válogatott: fordulatos meccsen döntetlen Mexikóval

A magyar női labdarúgó-válogatott 3–3-as döntetlent játszott Mexikóval a larnakai stadionban, a Ciprus-kupa nemzetközi felkészülési torna hétfői játéknapján.

Női válogatott: nem sikerült betalálni az olaszok ellen

A magyar női labdarúgó-válogatott 3–0-ra kikapott Olaszország csapatától a larnakai stadionban, a Ciprus-kupa nemzetközi felkészülési torna pénteki játéknapján.

Női válogatott: a magyar csapat súlyos vereséggel rajtolt

A magyar női labdarúgó-válogatott 4–0-ra kikapott a vb-résztvevő Thaiföld csapatától Larnacán a Ciprus-kupa nemzetközi felkészülési torna szerdai játéknapján.

Női válogatott: Cipruson kezdi az évet a magyar csapat

A magyar női labdarúgó-válogatott a szerdán rajtoló Ciprus-kupán kezdi meg felkészülését az augusztusban kezdődő Európa-bajnoki selejtezősorozatra.

Női Eb-sel.: azonos csoportba kerültünk Szlovákiával

A magyar női labdarúgó-válogatott Svédországgal, Izlanddal, Szlovákiával és Lettországgal került azonos csoportba a 2021-es Európa-bajnokság selejtezősorozatában.

Női foci: ismét nyert Máltán a magyar válogatott

A magyar női labdarúgó-válogatott pénteki egygólos sikerét követően a hétfői felkészülési mérkőzésen 3–0-ra győzött Máltán.

Válogatott: Jakabfi Zsanett góljával győzelem idegenben

A magyar női labdarúgó-válogatott 1–0-ra győzött Máltán a két nemzeti csapat pénteken lejátszott felkészülési mérkőzésén.

Kép: Ganxsta Zolee-ék együtt utaztak a női válogatottal

A Ganxsta Zolee és a Kartel nevű zenekar arról számolt be a Facebook-oldalán, hogy az együttes tagjai együtt utazhattak a magyar női labdarúgó-válogatottal Máltára, ahol Markó Edina tanítványai október 5-én (pénteken) és 8-án (hétfőn) a házigazdák legjobbjaival vívnak felkészülési mérkőzést. A landolás után egy közös kép is készült a két magyar együttesről.

FIFA-világranglista: 45. a magyar női válogatott

A magyar női labdarúgó-válogatott a 45. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, pénteken nyilvánosságra hozott világranglistáján.

Női válogatott: tizenegyesekkel úszott el a bronz Balatonfüreden

A magyar női labdarúgó-válogatott az 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel kikapott Fehéroroszországtól a Balaton-kupa bronzmérkőzésén.

Női vb-selejtező: Vágó duplázott, megvan az első siker!

A magyar női labdarúgó-válogatott 3–1-re legyőzte idegenben Horvátországot világbajnoki selejtezőn. A mieink először nyertek a mostani kiírásban, ezzel elmozdultak az utolsó helyről.

Női vb-sel.: parádés magyar gól és svéd siker Szombathelyen

A magyar női labdarúgó-válogatott 4–1-re kikapott az olimpiai döntős Svédországtól világbajnoki selejtezőn Szombathelyen.

Női válogatott: újabb vereség, utolsók a magyarok Cipruson

A magyar női labdarúgó-válogatott 2–0-ra kikapott szerdán a finn csapattól, ezzel az utolsó helyen zárta a 12 csapatos Ciprus-kupa felkészülési tornát.