Röplabda: januárra halasztották az Eb-selejtezőket

Az Európai Röplabdaszövetség (CEV) januárra halasztotta az eredetileg augusztusra és szeptemberre tervezett Európa-bajnoki selejtezőket.

Az Üvöltő medve, aki Guinness-rekordot jelentő 52. edzői idényét kezdi

Guinness-rekordot jelentő 52. idényét kezdi el ugyanannál a klubnál Nyikolaj Karpol, a röplabdasportág legendás edzője, az Üvöltő medve, akinek páratlan életútját családi tragédiák és elképesztő diadalok kísérik.

Női röplabda Eb: négy rendezője lesz a 2021-es tornának is

Horvátország, Szerbia, Bulgária és Románia közösen rendezheti meg a 2021-es női röplabda Európa-bajnokságot.

Röpi: elismerést kapott a hazai szövetség a női Eb társrendezéséért

Az Európai Röplabdaszövetség (CEV) a női és férfi kontinensviadalt választotta az év eseményének, előbbinek Magyarország volt az egyik házigazdája.

Női röplabda Eb: nézőcsúcsot hozott az idei kontinenstorna

Rekordot jelentő 240 ezer néző látogatott ki a vasárnap zárult női röplabda Európa-bajnokság mérkőzéseire.

Női röplabda Eb: nem történt trónfosztás, Szerbia a bajnok

A záró napjához érkezett Ankarában a magyar-lengyel-szlovák-török közös rendezésű női röplabda Európa-bajnokság. A bronzérmet a tavalyi vb-döntős Olaszország szerezte meg, míg a döntőt óriási izgalmak közepette az ötödik szettben nyerte meg a világ- és Európa-bajnoki címvédő Szerbia a házigazda Törökország ellen.

Női röplabda Eb: a címvédő és a házigazdák jutottak a döntőbe

Lejátszották Ankarában az elődöntőket a magyar-lengyel-szlovák-török közös rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon. A világ- és Európa-bajnoki címvédő Szerbia az olaszokat, a házigazda Törökország a másik rendező lengyeleket legyőzve jutott be a fináléba.

Női röplabda Eb: a házigazda törökök is a négy közé jutottak

A negyeddöntőket játszották le szerdán a magyar-lengyel-szlovák-török közös rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon.

„Nem lehet Fiatból Porschét csinálni, ez a helyünk” – Jan De Brandt az Eb-ről

Jan De Brandt szerint reális a női válogatott helyezése a részben Budapesten rendezett röplabda Európa-bajnokságon, és visszanézve sem változtatna semmit a felkészülésen.

Női röpi Eb: bolgár győzelemmel búcsúzott Budapest a tornától

A bolgár válogatott az azeriek felett aratott 3:0-s sikerrel negyeddöntőbe jutott a női röplabda Európa-bajnokság vasárnapi játéknapján, a Papp László Budapest Sportarénában.

Női röplabda Eb: vereséggel búcsúzott a magyar válogatott

A magyar női röplabda-válogatott utolsó csoportmérkőzésén 3:0-ra kikapott Hollandiától Budapesten az Európa-bajnokságon.

Elmaradt a csoda: kiestek a magyar lányok a röplabda Eb-ről

A magyar női röplabda-válogatott ötödik, egyben utolsó csoportmérkőzésén 3:0-ra kikapott Budapesten Hollandia ellen az Európa-bajnokság C jelű csoportjában. A magyar lányok nagyot küzdöttek, de sajnos ez is kevés volt a továbbjutáshoz.

Női röpi Eb: még él a magyarok matematikai reménye

A három szett alatt harminc pontig jutó Polina Rahimova vezérletével 3:0-ra nyert Azerbajdzsán Románia ellen a női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában Budapesten, így még reménykedhetnek a magyarok.

Női röplabda Eb: a belgák óriási csatát nyertek meg

A belga válogatott hatalmas csatában 3:2-re legyőzte a társházigazda lengyeleket a női röplabda Európa-bajnokság csoportkörének hatodik, szerdai játéknapján Lódzban.

Női röpi Eb: nagyot küzdött, de ismét kikapott válogatottunk

A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában a magyar válogatott három játszmában kikapott Horvátországtól, így már csak abban az esetben reménykedhet a továbbjutásban, ha az utolsó csoportmérkőzésén legyőzi az eddig még szettet sem vesztő Hollandiát.

Női röpi Eb: kis híján meglepetés született a csoportunkban

Észtország majdnem elcsípte a jóval esélyesebb Azerbajdzsánt a női röplabda Európa-bajnokság C jelű, budapesti csoportjában, ám az azeriek 3:2-re nyertek.

Másfél szett után ébredt a magyar válogatott, Horvátország három játszmában így is nyert

A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában a magyar válogatott három játszmában kikapott Horvátországtól, így már csak abban az esetben reménykedhet a továbbjutásban, ha az utolsó csoportmérkőzésén legyőzi az eddig még szettet sem vesztő Hollandiát. Jan De Brandt együttese a második szett közepén váltani tudott, de mindez csak a játszmák szorosabbá tételéhez volt elég.

Női röpi Eb: még nehezebb helyzetbe kerültek a mieink

Horvátország 3:1-re győzött Románia ellen a női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának budapesti mérkőzésén, így a magyaroknak a horvátok elleni siker sem feltétlenül jelentene továbbjutást a 16 közé.

Női röplabda Eb: újabb könnyed holland siker a magyar csoportban

A holland válogatott könnyed, 3:0-s sikert aratott az észt csapat felett kedden a budapesti társrendezésű női röplabda Európa-bajnokság ötödik játéknapján.

Női röpi Eb: a hollandok kapitánya olimpiai éremben bízik

A holland női röplabda-válogatottat irányító Jamie Morrison szerint csapata a jövő nyári olimpián az érmekért harcolhat, igaz, ehhez előbb ki kell jutnia Tokióba.