?>
Női röpi Extraliga: három játszmában nyert a Békéscsaba

A Békéscsaba házigazdaként 3:0-ra legyőzte a Haladást a női röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki mérkőzésén.

Női röplabda Eb: négy rendezője lesz a 2021-es tornának is

Horvátország, Szerbia, Bulgária és Románia közösen rendezheti meg a 2021-es női röplabda Európa-bajnokságot.

Röpi: elismerést kapott a hazai szövetség a női Eb társrendezéséért

Az Európai Röplabdaszövetség (CEV) a női és férfi kontinensviadalt választotta az év eseményének, előbbinek Magyarország volt az egyik házigazdája.

Női röpi Eb: vasárnap búcsúzik a tornától Budapest

A holland válogatott a görög, az azeri pedig a bolgár ellen lép pályára a vasárnapi nyolcaddöntőben a női röplabda Európa-bajnokság budapesti helyszínén, a Papp László-sportarénában.

Elmaradt a csoda: kiestek a magyar lányok a röplabda Eb-ről

A magyar női röplabda-válogatott ötödik, egyben utolsó csoportmérkőzésén 3:0-ra kikapott Budapesten Hollandia ellen az Európa-bajnokság C jelű csoportjában. A magyar lányok nagyot küzdöttek, de sajnos ez is kevés volt a továbbjutáshoz.

Női röpi Eb: még él a magyarok matematikai reménye

A három szett alatt harminc pontig jutó Polina Rahimova vezérletével 3:0-ra nyert Azerbajdzsán Románia ellen a női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában Budapesten, így még reménykedhetnek a magyarok.

Női röplabda Eb: az azeriek simán megverték a mieinket

A magyar női röplabda-válogatott 3:0-ra kikapott Azerbajdzsántól a budapesti Európa-bajnokságon.

Női röplabda Eb: történelmi észt játszmagyőzelem

Az Európa-bajnoki újonc Észtország elcsent egy játszmát Horvátországtól, ám 3:1-re így is kikapott a C-csoport budapesti meccsén.

Női röpi Eb: Nem paráztam, Amerikában kaptam meg az önbizalmam – Németh

A magyar válogatott simán megverte az Európa-bajnoki újonc Észtországot a kontinenstorna C-csoportjának első fordulójában. Az NSO Tv kamerája elé a találkozó után Szakmáry Gréta és az élete első felnőtt Eb-meccsén 19 évesen parádézó Németh Anett állt.

Női röpi Eb: könnyed magyar siker, látványos pontokkal

A magyar válogatott simán (3:0) megverte az Európa-bajnoki újonc Észtországot a kontinenstorna C-csoportjának első fordulójában.

Női röpi Eb: Tökéletes volt a válogatott felkészülése – De Brandt

Jan De Brandt, a magyar női röplabda-válogatott belga szövetségi kapitánya szerint tökéletesen sikerült csapata felkészülése a jövő pénteken rajtoló, budapesti társrendezésű Európa-bajnokságra.

Női röpi Eb: elkezdte a közvetlen felkészülést a válogatott

Elkezdte közvetlen felkészülését az augusztus 23-án rajtoló budapesti társrendezésű női röplabda Európa-bajnokságra a magyar válogatott.

Nöi röplabda Eb: kialakult a 24 csapatos mezőny

A selejtezők szerdai lezárultával kialakult az augusztusban és szeptemberben sorra kerülő, magyar társrendezésű női röplabda Európa-bajnokság 24 csapatos mezőnye.

Fény és árnyék – ilyen volt 2017 a magyar röplabdában

A női szakág révén szép sikereket ért el a sportág, ám az Európa-bajnokság játékosmizériája kapcsán ismét világossá vált: rengeteget kell még fejlődnie a magyar röplabdázásnak.

Női röpi Eb: vereség a németektől, búcsú az Eb-től

A németek elleni 3:1-es vereség után eldőlt, hogy a magyar válogatott búcsúzott a röplabda Európa-bajnokságtól. Bár óriási küzdőszellemmel játszott a csapat, egy játszmát el is csent, ám a németek nagy küzdelemben megnyerték a meccset.

Női röplabda Eb: az azeriek nem adtak esélyt a lengyeleknek

A mieinkkel azonos csoportban szereplő, társházigazda azeri válogatott rendkívül magabiztosan, 3–0-ra győzte le a lengyel csapatot vasárnap a női röplabda Európa-bajnokság Bakuban zajló csoportküzdelmei során. A csoportból mindkét csapat, illetve a magyarokat legyőző Németország is továbbjutott.

Emelt fővel búcsúzott a magyar női röplabda-válogatott

Harmadik mérkőzését is lejátszotta az azeri–grúz közös rendezésű Európa-bajnokságon női röplabda válogatottunk. Csapatunk Németország ellen játszott élet-halál mérkőzést az Eb-n való továbbjutásért, és hatalmas csatában végül veszített, így befejezte a küzdelmeket a kontinenstornán.

Női röpi Eb: nagy csatában kapott ki a lengyelektől a válogatott

A magyar női röplabda-válogatott kevesebb mint huszonnégy órával a társházigazda azeriek elleni vereség után nagy csatában 3:1-re kikapott Lengyelországtól az Európa-bajnokság A-csoportjában.

Női röplabdázóink nagyot küzdöttek, de a lengyelektől is kikaptak

A magyar női röplabda-válogatott kevesebb mint huszonnégy órával a társházigazda azeriek elleni vereség után nagy csatában 3:1-re kikapott Lengyelországtól az Európa-bajnokság A-csoportjában.