Női kézi vb-sel.: Ó istenem, nagyon boldog vagyok! Ez egy álom! – Kim Rasmussen

Nehéz elképzelni, hogy a magyar női kézilabda-válogatott tizenkilenc gólos vereséget szenvedjen az Ausztria elleni világbajnoki selejtező visszavágóján. Kim Rasmussen szövetségi kapitány ezt egyszerűen lehetetlennek tartja, s ki is mondta, hogy már az első, 41–23-ra megnyert mérkőzés után biztossá tették a világbajnoki részvételt. Sőt, ennél is továbbment, s az NSO Tv-nek már arról beszélt, hogy a tokiói olimpiáért is megharcolnak. 

Női kéziválogatottunk 12 gólos sikerrel hangolt a vb-selejtezőre

A magyar női kézilabda-válogatott 33–21-re legyőzte Japánt a siófoki Kiss Szilárd Sportcsarnokban rendezett felkészülési mérkőzésen.

Női kézi: válogatott pezsgés Balatonbogláron – KÉPEK

Mozgalmas tréningeken készül a vasárnap Japánnal megmérkőző magyar női kézilabda-válogatott a Balatonon.

Női kézi: a japánok boldogok, hogy a magyarokkal edzhetnek

Hétfő óta Balatonbogláron edzőtáborozik a magyar női A- és B-válogatott, előbbi az idei világbajnokság házigazdájával, Japánnal zárja majd a hetet vasárnap, Siófokon. A távol-keleti csapat most kezdi meg a felkészülését; Ulrik Kirkely szövetségi kapitány elmondta, a keretük ugyan hiányos, de játékosai számára már az is fantasztikus lehetőség, hogy együtt edzhetnek a magyarokkal.

Női kézi: sérülések miatt változott a magyar válogatott kerete

Sérülések miatt változott a Japán elleni felkészülési mérkőzésre készülő magyar női kézilabda-válogatott kerete.

Női kézi: Rasmussen két keretet hirdetett, távlati cél a vb-selejtező

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette a magyar női A- és B-válogatott keretét a március 18. és 24. közötti válogatott hétre, amelynek végén a nemzeti csapat Japán válogatottjával mérkőzik meg Siófokon – adta hírül a Magyar Kézilabda-szövetség.

Női kézilabda: megvannak a vb-selejtező helyszínei

Grazban és Zalaegerszegen lesznek az Ausztria–Magyarország női kézilabda-világbajnoki selejtező mérkőzései júniusban.

Női kézi: Tehetségben jól állunk, de nem csak ez számít – Rasmussen

Tartalmas interjú jelent meg a hosszabbitas.hu oldalon Kim Rasmussennel, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányával, aki munkája mellett a sportág magyarországi helyzetéről is hosszan beszélt.

Női kézi Eb: Norvégia esélyt sem adott a magyar válogatottnak

A magyar női kézilabda-válogatott súlyos vereséget szenvedett Norvégiától a női Európa-bajnokság középdöntőjében Nancyban. Az első körben szenvedő, ebbe a szakaszba hozott pont nélkül érkező címvédő teljesen megtáltosodott péntekre, és esélyt sem adott Kim Rasmussen együttesének.

Ezt gyorsan felejtsük el: Norvégia 13 góllal lelépte a magyar válogatottat

A magyar női kézilabda-válogatott súlyos vereséget szenvedett Norvégiától a női Európa-bajnokság középdöntőjében Nancyban. Az első körben szenvedő, ebbe a szakaszba hozott pont nélkül érkező címvédő teljesen megtáltosodott péntekre, és esélyt sem adott Kim Rasmussen együttesének, 38–25-re győztek az északiak.

Női kézi Eb: először cseréltünk, Lakatos Rita helyén Szabó Laura

A franciaországi női kézilabda Európa-bajnokságon szereplő magyar válogatott kihasználta első cserelehetőségét. Kim Rasmussen szövetségi kapitány Lakatos Rita helyére Szabó Laurát nevezte a 16 fős keretbe.

Rasmussen tervez, taktika, véged! Csapatnyi hiányzóval neki az Eb-nek

A magyar női kézilabda-válogatott szombaton 15 órakor Montbéliard-ban a selejtezősorozatban megelőzött Hollandia ellen kezdi meg szereplését a franciaországi Európa-bajnokságon. A kontinensviadal előtt régóta nem látott szerény célokat kell kitűznünk a magyar csapat elé, amellyel Kim Rasmussen ugyan már a harmadik nagy tornájára készül, ám eközben legalább a negyedik alapcsapat-építését vezényli – leginkább kényszerű okokból. Tovább kell jutni a csoportból, és a folytatásban minél több esélyt teremteni a tokiói repülőjegyre.

Női kézi: Nem vagyok az a gyors lábú játékos, aki… – Planéta Szimonetta

November 29-én kezdődik Franciaországban a női kézilabda Európa-bajnokság. A magyar válogatott szombaton a hollandok ellen kezdi meg szereplését. Az NSO Tv a szerdai edzés után beszélgetett a Möbelringen-kupa után Kim Rasmussen által is dicsért Planéta Szimonettával és az első felnőttvilágversenyére készülő junior-világbajnok Tóvízi Petrával. 

Női kézi: a győri meccsen súlyos térdsérülést szenvedett válogatott beállónk

Hónapokra kidőlt Kisfaludy Anett, az Érd és a magyar női kézilabda-válogatott beállója, mivel a szerdai, Győri Audi ETO elleni bajnoki meccsen térdsérülést szenvedett.

Női kézi: A szívem vágyott rá – Kazai 30 évesen lett válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A találkozó után az NSO Tv stábja a 30 évesen parádés teljesítménnyel debütáló Kazai Anitával beszélgetett, akiről Kim Rasmussen szövetségi kapitány is elmondta véleményét.