?>
Női kézi: elmaradnak a Siófok meccsei ezen a héten

A koronavírus miatt a Siófok női kézilabdacsapata elhalasztotta a Mosonmagyaróvár és a Kisvárda elleni NB I-es mérkőzését – számolt be róla a Balaton-parti klub a hivatalos honlapján.

Női kézi: Zdravko Zovko a Siófok új vezetőedzője – hivatalos

Mint ismert, hétfőn a Siófok KC női kézilabdacsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy távozik az együttes vezetőedzői posztjáról Bent Dahl, akinek utódját a klub hamarosan bejelenti. Utóbbi kedd kora délután meg is történt: a Balaton-partiak új vezetőedzője Zdravko Zovko, a Győri Audi ETO KC korábbi másodedzője.

Női kézi: pozitív eset a Siófoknál, karanténban a csapat

A Siófok női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, a hétfői koronavírusteszten az egyik játékos, illetve az egyik utánpótlásedző pozitív mintát adott.

Női kézi: Dahl távozik Siófokról, Penát felfüggesztették

A Siófok női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozik a gárdától Bent Dahl vezetőedző, Nerea Penát pedig felfüggesztette.

Női kézilabda NB I: a Siófok hat góllal nyert a Vác ellen

A női kézilabda NB I 10. fordulójának egyetlen megrendezett szombati mérkőzésén a Siófok KC hat góllal nyert a Váci NKSE ellen (28–22).

Női kézi: a Siófok visszarendelte két kölcsönjátékosát

A női kézilabda NB I-ben a legutóbbi három bajnokiján vereséget szenvedő Siófok KC visszarendelte két kölcsönjátékosát Szombathelyről.

Női kézi: „Suba bravúrjai segítettek elhinni, legyőzhetjük a Siófokot”

Nagy meglepetésre az MTK női kézilabdacsapata szerdán 33–31-re legyőzte a Siófokot. Golovin Vlagyimir vezetőedző és Suba Sára, a fővárosiak fiatal kapusa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában mesélt a győzelem hátteréről.

Női kézilabda NB I: a Győr kiütötte a Vácot, újra kikapott a Siófok

A Győri ETO hazai pályán 43–19-re legyőzte a Vácot a női kézilabda NB I-ben, míg az MTK meglepetésre két góllal felülmúlta a Siófokot.

Női kézi NB I: elmarad az Érd–Mosonmagyaróvár mérkőzés

Az Érd női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, a szövetség elhalasztja a szombati, Mosonmagyaróvár elleni NB I-es bajnoki mérkőzést, mert a Pest megyei együttes tagjai karanténba kerültek.

Női kézi: pozitív eset az Érdnél és a DVSC-nél is, karanténban a két csapat

Az Érd női kézilabdacsapata egyik játékosának kötelezően előírt heti PCR-tesztje pozitív lett, ezért a teljes keret karanténba került, és így várhatóan elmarad a szombati, Mosonmagyaróvár elleni bajnoki – olvasható az erdmost.hu-n. Szintén pozitív eredményt mutatott a DVSC egyik játékosának koronavírustesztje, így ők is hasonló módon jártak el – áll a dvsckezilabda.hu közleményében.

Női kézi NB I: a Dunaújvárost is elérte a koronavírus

Elmarad a DKKA–MTK Budapest női kézilabda-bajnoki mérkőzés. A DKKA közleményében az áll, hogy az NB I-es felnőttcsapat és szakmai stábja a mai naptól kezdődően 10 napra hatósági házi karanténba vonul, miután két játékos koronavírustesztje is pozitív lett.

Női kézi NB I: túl a hetedik térdműtéten a listavezető csapatkapitánya

Ismét kés alá feküdt Tilinger Tamara, a női NB I-ben szereplő Mosonmagyaróvár kézilabdázója – számolt be róla a Győr-Moson-Sopron megyei klub a hivatalos honlapján.

Női kézi NB I: karanténban a Szombathely, elmarad a bajnoki

Pozitív lett a női kézilabda NB I-ben szereplő Szombathelyi KKA egyik játékosának koronavírustesztje. Emiatt a csapat összes játékosa esetében tíznapos hatósági karantént rendeltek el.

Női kézilabda: A vereség hatására mondtam le – Deli Rita

Deli Rita négy és fél évet ült az Alba Fehérvár KC kispadján, aztán a női kézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában az amúgy is rossz formában lévő csapata tízgólos vereséget szenvedett a Boglári Akadémiától – utána úgy határozott lemond.

Női kézi NB I: szerb válogatott irányítót igazolt a Békéscsaba

A női kézilabda NB I-ben szereplő EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE hivatalos közleményben jelentette be Tamara Radojevics leigazolását, a magyar állampolgársággal is rendelkező irányító a következő nyárig írt alá.

Női kézi NB I: a Siófok pont nélkül maradt Debrecenben

A női kézilabda NB I új idényét gyengén kezdő DVSC kezd magára találni, ezúttal hazai pályán győzte le az egyik élcsapatot, a Siófokot. A Balaton-partiak Bent Dahl vezetőedző és Nerea Pena nélkül 30–25-re maradtak alul.

Női kézi: két pozitív koronavírusos eset a NEKA-n

A női kézilabda NB I-ben szereplő Boglári Akadémia-SZISE csapatánál két játékos koronavírustesztje is pozitív lett, ezért a teljes együttes karanténba került. A csapat csütörtökön az Alba Fehérvárral mérkőzött a bajnokságban.

Kézilabda: buborék az NB I-ben? Van ennél rosszabb verzió is

„Ha nem lesz más megoldás, akkor buborékba vonulunk, és úgy fejezzük be a szezont” – mondta Balássi Imre a Digi Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. A kézilabda NB I-es liga elnöke a héten hozott új szabályokról is szót ejtett, és elmondta, még az is előfordulhat, hogy nem lesz lehetőség pótolni a sok elmaradt mérkőzést.

Női kézi NB I: „A vereség és a gólkülönbség is szégyenteljes”

A női kézilabda NB I csütörtöki játéknapján a Boglári Akadémia a szünetben egy góllal vezetett, végül tízgólos különbséggel, 34–24-re nyert Alba  Fehérvár ellen. A mérkőzés után a székesfehérváriak vezetőedzője, Deli Rita szégyenteljesnek nevezte mind a vereséget, mind a gólkülönbséget.

Női kézi NB I: nincs pozitív eset Békéscsabán, lesz bajnoki

A női kézilabda NB I-ben szereplő Békéscsabai Előre NKSE összes játékosának negatív lett a koronavírustesztje, így elhárult az akadály a Mosonmagyaróvár elleni vasárnapi bajnoki lejátszása elől.