Női kézi: „Tökéletes befejezés lenne” – Amorim Tokióban éremmel búcsúzna

Mivel a koronavírus-járvány miatt nem utazhatott haza Brazíliába, és férje otthonába, Észak-Macedóniába sem mehetett, ezért Katarina Bulatovics meghívására Montenegróban piheni ki az idény fáradalmait a Győri Audi ETO KC rutinos átlövője, Eduarda Amorim. A 33 éves kézilabdázóval a helyi rukoMNEt nevű kézilabdaportál készített hosszabb interjút, pályafutása eddigi legjobb pillanatai mellett a jövővel kapcsolatos terveiről is beszélgetve.

Kézilabda: sorsoltak az NB I-re, ekkor rendezhetik a kiemelt meccseket

A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a női NB I és a férfi NB I 2020–2021-es idényének programját.

Női kézilabda: megérkezett Győrbe a francia kapusklasszis

Megérkezett Győrbe Laura Glauser, a Bajnokok Ligája címvédőjének új kapusa. A Győri Audii ETO KC kisfilmben mutatta meg a 26 éves, olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok kapus első napját a klubnál.

Kézilabda: fizetési plafont vezetett be a magyar szövetség

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a sportágban első alkalommal fizetési plafont vezet be. A 2020. június 1-jétől hatályos új rendszer a hivatásos utánpótláskorú sportolóknak és az amatőr játékosoknak – a sportszervezetek részéről – fizethető munkabérek vagy megbízási díjak és egyéb juttatások összegét szabályozza.

Női kézi: két győri játékos is a NEKA-ban folytatja

Két győri játékos, Farkas Johanna és Koronczai Petra is a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatában, a NEKA-ban folytatja pályafutását – derült ki az ETO hivatalos honlapján nyilatkozó Bartha Csaba klubelnök szavaiból.

Női kézi: Bartha Csabát ismét elnöknek választották Győrben

Kedden újabb három évre megválasztották a Győri Audi ETO KC elnökének Bartha Csabát – derül ki a klub közleményéből.

Női kézilabda: Horváth Roland lesz az Érd edzője – sajtóhír

Helyi sajtóinformációk szerint Horváth Roland lesz a női kézilabda NB I-ben szereplő Érd vezetőedzője. A klub péntek délelőtt mutatja be a szakvezetőt.

Kézilabda: szeptember 6-án rajtol a 2020–2021-es idény – hivatalos

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a férfiaknál és a nőknél is szeptember 6-án rajtol a 2020–2021-es bajnoki idény.

Női kézi: a sok munka és az őszinteség az FTC új szélsőjének mottója

Gyerekkorában mindenki azt hitte Angela Malesteinről, hogy röplabdázik, annyira nem ismerték hazájában a sportágat. Az FTC női kézilabdacsapatának holland világbajnok jobbszélsője fiatalon megfogalmazta, a legjobbak egyike akar lenni.

Női kézilabda: a Fradinál újrakezdték, Győrben még nem látják értelmét

Az ETO-nál csak június közepén folytatódik a munka, míg az FTC-nél a legfontosabb feladat, hogy visszahozzák az automatizmusokat.

Női kézi: a Szent István SE és a NEKA közös csapatot indít az NB I-ben

A Szent István SE és a Nemzeti Kézilabda Akadémia (NEKA) stratégiai együttműködést kötött, melynek értelmében a következő bajnoki idényben a női kézilabda NB I-ben Szent István SE-NEKA néven indítanak csapatot.

Női kézi: Győr helyett Érdről érkezik erősítés a Rosztovhoz – hivatalos

Az érdi Katarina Krpezs-Slezák az orosz Rosztov-Donnál folytatja pályafutását – jelentette be a szerb szélsőt képviselő ügynökség, a ChampSport International Sport Agency.

Női kézi NB I: Szabó Edina könnyek között búcsúzott érdi játékosaitól

„Azóta is várjuk a hivatalos értesítést, de gondolom, majd megjön” – Szabó Edina a Reggeli Start vírusvideójában beszélt arról, hogy miként váltak meg tőle Érden. A csapattal a női kézilabda NB I-ben tíz év alatt hat bajnoki bronzot nyerő vezetőedző érzelmes interjút adott a Digi Sportnak.

Női kézilabda: Siófokon is csökkentették a fizetéseket

A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC közleményben jelentette be, hogy 30 százalékkal csökkentette játékosai fizetését a koronavírus-járvány miatt.

Kézilabda: a Ferencvárosnál 30 százalékkal csökkentik a béreket

A Ferencváros ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán a Sport Tv Kézivezérlés című műsorában árulta el, egységesen 30 százalékkal csökkentették a női és a férfi kézilabdacsapat játékosainak a fizetését, és ez a következő idényre is érvényes.

DKKA: furcsa körülmények Mátéfi és több vezető menesztése körül

Már nem Mátéfi Eszter a Dunaújváros női kézilabdacsapatának szakmai igazgatója. A korábbi edző, valamint három kollégájának szerződését a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre hivatkozva bontották fel a Kohásznál. A Dunaújvárosi Hírlap beszámolója szerint a klub felvásárlásán dolgozó, ám hivatalosan még nem tulajdonos cégcsoport áll valójában a döntés mögött.

Női kézi NB I: hivatalos végeredmény híján is van mit csemegézni

Hivatalos végeredmény híján is van mit csemegézni a női kézilabda NB I küzdelmeiből, az alábbiakban a statisztikai érdekességek között szemezgetünk!

Női kézi NB I: fizetéscsökkentés, szerződésbontások a DKKA-nál

A koronavírus-járvány miatti rendkívüli helyzet miatt végrehajtott szerződésmódosításokról és -bontásokról számolt be hivatalos honlapján a női kézilabda NB I-ben szereplő Dunaújváros.

Női kézi: a Győri ETO elnöke, ha tehetné, visszahozná Grootot

A Sport Tv Kézivezérlés Extra című műsorában a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának elnökét, Bartha Csabát szólaltatták meg, aki beszélt a lehetséges új igazolásokról, a bajnokság lezárásáról és a magyar válogatott szövetségi kapitányi pozíciójáról is.

Női kézi: egy játékos híján teljes a Siófok kerete

A női kézilabda NB I-ben szereplő Siófok KC hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy képet, mely szerint egy balátlövő híján teljes a keret a következő idényre. Andrea Kobetic korábban leszögezte: a nyáron visszavonul, ám a klub még hivatalosan nem erősítette meg – tavaly nyáron is erre készült, akkor azonban meggyőzték a folytatásról.