Televízió: továbbra is a Sport Tv-n a kézi BL, mégis lemaradhatunk róla

A Sport Tv a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében elárulta, hogy további öt évre meghosszabbította a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája közvetítési jogait.

Kézi BL: Bíró Blankáé a hét védése a női mezőnyben – videó

Az EHF Tv ezúttal is összeszedte a Bajnokok Ligája-hét férfi és női legjobbjait. A női mezőnyben ezúttal Bíró Blankáé, a Ferencváros kapusáé a hét legszebb védése.

Őrült első félidő, hattal nyerte a hatodikat a hibátlan ETO

A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában a Győri Audi ETO KC 35–29-re legyőzte a Baník Most együttesét, így hibátlan mutatóval zárta ezt a szakaszt.

Női kézi BL: Martínék majdnem elszórakozták; hibátlan franciák

A női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 6. fordulójában az előző idényben döntős Rosztov-Don otthon 23–22-re legyőzte a CSM Bucuresti-et, pedig az 54. percben még hattal is vezetett Ambros Martín csapata. A C-csoportban a Brest Bretagne a hatodik meccsét is megnyerte, így hibátlan mérleggel zárta a csoportkört.

Női kézi BL: hihetetlen végjáték, ikszelt a Fradi Metzben

Az FTC-Rail Cargo Hungaria hihetetlenül izgalmas mérkőzésen 24–24-es döntetlent játszott a Metzcel a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában.

Őrült végjáték, döntetlent ért el a Fradi Metzben

Bravúros döntetlent (24–24) ért el a csoportelső Metz otthonában az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, ám ha azt nézzük, hogy szinte végig a zöld-fehérek vezettek, nem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

Női kézi BL: A Metz rutinosabb nálunk, de... – Pásztor

A papírforma nem az FTC mellett szól a női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportkör 6., utolsó fordulójában, de a felszabadult játék sokat segíthet, hogy Elek Gábor csapata bravúrt érjen el Metzben.

Női kéz BL: Még a Győr tempóját is bírnám – Löke

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A norvégok egyik legjobbja a Győri Audi ETO korábbi játékosa, Heidi Löke volt, akivel a találkozó után beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi BL: Amiatt vagyok nagyon csalódott, hogy… – Elek

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A találkozó után Elek Gábor vezetőedző és Márton Gréta a sajtótájékoztatón értékelt, míg az NSO Tv stábja Pásztor Noémivel is beszélgetett.

Női kézi BL: otthon szenvedett vereséget a Ferencváros

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és ötgólos vereséget szenvedett. A középdöntőbe jutás így is megvan, de ott már nagyon nehéz lesz a zöld-fehérek dolga. 

A Ferencváros nem tudta kihúzni a Vipers méregfogait

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A középdöntőbe jutás így is megvan, de ott már nagyon nehéz lesz a zöld-fehérek dolga. 

Női kézi BL: a Győri ETO 9 góllal nyert Svédországban

A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC 36–27-re nyert a svéd IK Sävehof otthonában.

A Győri ETO-nak idegenben sem okozott gondot a Sävehof

A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC 36–27-re győzött a svéd IK Sävehof otthonában.

Női kézi BL: Ambros Martínt pénzbüntetéssel sújtotta az EHF

Ambros Martín előző idényben BL-döntős csapata, a Rosztov-Don nagy meglepetésre viszonylag simán, 31–26-ra kikapott a dán Esbjerg otthonában, a női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportkör 3. fordulójában. A korábbi ETO-tréner nem viselte jól a vereséget, többször is vitatkozott a játékvezetőkkel, így az európai szövetség utólag pénzbüntetéssel sújtotta.

Női kézi: Nem reális, hogy hiba nélkül játsszunk – Danyi

A címvédő és az aktuális idényben is már középdöntős Győr edzője az irreális várakozásokról, a hibák hasznosságáról és arról, hogy nincs üldözési mániája, de...

Kézilabda BL: Császár Gábor is a hét csapatában

Az EHF Tv ezúttal is összeszedte a Bajnokok Ligája-hét férfi és női legjobbjait. A férfimezőny legjobb csapatában Császár Gábor is helyet kapott.

Női kézi BL: a Fradi kiharcolta a győzelmet Horvátországban

A női kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria 27–26-ra legyőzte a Podravka Koprivnicát.

Óriási harc, kiszenvedte a sikert Horvátországban az FTC

Hihetetlenül nehéz mérkőzésen, nem tökéletes, de harcos játékkal szerezte meg a két pontot a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az FTC. Elek Gábor alakulata a Podravka Koprivnicát győzte le egy góllal (26–27).