?>
Női kézi BL: a győzelem megvan, a pénzre még várnak a CSM-játékosok

„Tiszteljétek a munkánkat!” és „Tartsátok be az ígéreteiteket!” feliratú pólókban álltak ki a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának játékosai a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés bemutatására, így tiltakozva a román klubnál lassan megszokottá vált elmaradt fizetések miatt.

Női kézi BL: a kapufán múlt az Esbjerg győzelme; kikapott a Brest

A skandináv rangadón döntetlent játszott egymással a dán Esbjerg és a norvég Vipers a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a Ferencváros nyolcasában. A B-csoportban a Brest a CSZKA Moszkvától, a Podravka Koprivnica az Odensétől kapott ki hazai pályán.

Női kézi: egy visszatérője már van a Fradinak, halasztják a DVSC-meccset

Egy játékossal bővülő kerettel utazott el az Ferencváros női kézilabdacsapata Bukarestbe, ahol kőkemény feladat vár rá a CSM ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Az ETO a félidei hátrány után átrobogott román ellenfelén

A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a Győri ETO a szünetben még kétgólos hátrányban volt a román Valcea ellen, de a második félidőben ellenállhatatlan teljesítménnyel állva hagyta ellenfelét, és nagyon biztosan nyert.

Női kézilabda NB I: a Győr kiütötte a Vácot, újra kikapott a Siófok

A Győri ETO hazai pályán 43–19-re legyőzte a Vácot a női kézilabda NB I-ben, míg az MTK meglepetésre két góllal felülmúlta a Siófokot.

Női kézi BL: Neagu felgyógyult, a Fradi ellen térhet vissza

A Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap beszámolója szerint kigyógyult a koronavírusból Cristina Neagu, a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának klasszisa, aki így ott lehet a vasárnapi, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.

Női kézi Eb: „Ez nonszensz” – felháborodás a női bírók miatt

Mint arról beszámoltunk, kizárólag női játékvezetők tevékenykednek majd a női kézilabda Európa-bajnokságon, amelyre decemberben kerül sor Norvégiában és Dániában. Erre korábban nem volt példa, sokak tetszését pedig nem is nyerte el a döntés.

Női kézi: pozitív teszt a Csabánál, a fehérvári bajnoki elhalasztva

A hétfőn elvégzett kötelező koronavírusteszt pozitív eredményt hozott a Békéscsabai Előre NKSE egyik játékosánál, így a keret, valamint a szakmai stáb tagjaira tíznapos járványügyi megfigyelés vár, ezért elhalasztották az eredetileg mára kiírt, Alba Fehérvár elleni bajnoki mérkőzést.

Falra függesztett csavarok emlékeztetik Triscsuk Krisztinát: minden csak akarat kérdése

Riválisa gombostűt tett a cipőjébe, dolgozott bolti eladóként, hogy segíteni tudjon a szüleinek, kilenc évig játszott keresztszalag nélkül, két sérülés is csaknem véget vetett a pályafutásának, 35 évesen mégis aktív, és kulcsembere az Alba Fehérvárnak. Az oroszból magyarrá lett átlövő, Triscsuk Krisztina új otthonra lelt a koronázóvárosban, és bár nem szeret szerepelni, ezúttal bepillantást engedett már eddig is fordulatos életébe. 

Női kézi BL: „Ezt kellett csinálnunk” – Elek Gábor a taktikáról

Mint arról beszámoltunk, a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a nyolc játékosát is nélkülözni kényszerülő FTC-Rail Cargo Hungaria szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően 24–21-re nyert a dán Esbjerg vendégeként. A mérkőzés után a magyar csapat irányítója, Kovacsics Anikó, illetve vezetőedzője, Elek Gábor értékelte a történteket.

Női kézi BL: Nagyon büszke vagyok az ezer gólra – Görbicz

Fontos győzelmet aratott a címvédő Győr a rangadóig makulátlan Odense ellen – Görbicz Anita, az ETO legendája pedig mérföldkőhöz érkezett.

Női kézi BL: bravúros FTC-győzelem az Esbjerg otthonában

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a nyolc játékosát is nélkülözni kényszerülő FTC-Rail Cargo Hungaria szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően 24–21-re nyert a dán Esbjerg vendégeként.

Pazar fordítás, a tartalékos Ferencváros csodát tett Dániában

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a nyolc játékosát is nélkülözni kényszerülő FTC-Rail Cargo Hungaria szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően 24–21-re nyert a dán Esbjerg vendégeként.

Női kézi BL: a rangadót nyerő Vipers az egyedüli hibátlan

A női kézilabda Bajnokok Ligájában egyedül a Vipers Kristiansand maradt hibátlan, mivel az A-csoport 4. fordulójában a CSM Bucuresti ellen gyakorlatilag végig vezetve 30–25-re győzött.

Női kézilabda: visszavonult a korábbi siófoki átlövő

A korábban Siófokon is megforduló Szanja Vujovics (leánykori nevén Damnjanovics) bejelentette visszavonulását.

Női kézi BL: Mörk úgy érzi, hogy újra önmaga lehet a Vipersben

A korábbi győri jobbátlövő, Nora Mörk már két Bajnokok Ligája-meccsen is pályára lépett a Vipers Kristiansandban, és legközelebb előző csapata, a CSM Bucuresti vár rá – ennek kapcsán nyilatkozott az európai szövetség (EHF) honlapjának.

Női kézilabda Eb: kizárólag női bírópárosok fújnak a tornán

Kizárólag női játékvezetők tevékenykednek majd a női kézilabda Európa-bajnokságon, amelyre decemberben kerül sor Norvégiában és Dániában.

Női kézi NB I: továbbra is pont nélkül a Békéscsaba

A Kisvárda nyolc góllal nyert Békéscsabán a női kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén.

Kézilabda: halasztások a női és a férfi Bajnokok Ligájában is

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos közleményben jelezte több Bajnokok Ligája mérkőzés elhalasztását.

Női kézi BL: anyai örömök elé néz a Buducsnoszt kulcsjátékosa

Milena Raicsevics, a Buducsnoszt Podgorica egyik kulcsjátékosa gyereket vár, így az idény hátra lévő részét kihagyja – olvasható a Vijesti oldalán.