Női kézi NB I: átszabta a váci felkészülést a vírushelyzet

Teljes mértékben átszabta a női kézilabda NB I-ben szereplő Váci NKSE felkészülését, hogy tíz játékosa megfertőződött koronavírussal – fogalmazott Kirsner Erika.

Női kézi: Új kihívás a BL új lebonyolítási rendszere – Bartha

Új kihívást jelent a csapatoknak a női kézilabda Bajnokok Ligája megváltozott lebonyolítási rendszere Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke szerint.

Női kézi: fontos játékos esett ki az FTC BL-ellenfelétől

A napokban látott napvilágot Dániában, hogy gyermeket vár Line Jörgensen, a Ferencvárossal azonos Bajnokok Ligája-csoportban szereplő Esbjerg női kézilabdacsapatának jobbátlövője.

Női kézi: Életem egyik legjobb döntése volt Siófokra igazolni – Moen

Élete egyik legjobb döntésének tartja, hogy elfogadta a Siófok női kézilabdacsapatának ajánlatát a két idény után hazatérő norvég edző, Tor Odvar Moen.

Női kézi: visszavonul a svédek BL-győztes ikonja

Bejelentette visszavonulását Linnea Torstenson, a CSM Bucuresti kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája-győztes balátlövője.

Női kézi: ismerős szerb átlövővel lett teljes a Szombathely kerete

A Szombathelyi KKA NB I-es női kézilabdacsapata szerződtette a korábban Siófokon és Békéscsabán is megforduló Marija Agbabát, a 24 éves balkezes szerb átlövő a következő idényre írt alá.

Női kézi: korábbi klubjánál lett kapusedző Kari Aalvik Grimsbö

A norvég élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban szereplő Byasennél lett kapusedző Kari Aalvik Grimsbö, a Győri Audi ETO KC visszavonult játékosa.

Női kézi: az FTC kölcsönadta Érdre junior Európa-bajnokát

Egy évre kölcsönadta Érdre junior Európa-bajnok beállóját, a 19 éves Zsiborás Lucát az FTC női kézilabdacsapatának vezetősége – adta hírül hivatalos honlapján a zöld-fehér klub.

Női kézi: a norvég erőnléti edző nem folytatja a munkát a Fradinál

Egy változás történt a Ferencváros női kézilabdacsapatának szakmai stábjában, távozik a 2015 óta a klubnál dolgozó norvég erőnléti edző, Tord Ellingsen, akinek a helyét fiatal magyar szakember veszi át.

Kézilabda: Danyi is lehet 2019 legjobb edzője az IHF-nél

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a 2019-es év legjobb edzőjének járó díj jelöltjeit. A BL-címvédő Győri Audi ETO KC-t irányító Danyi Gábor is ott van az ötfős listán a női csapatoknál.

Női kézi BL: a Győr és az FTC is orosz ellenféllel kezd – a teljes menetrend!

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szerdán elkészítette a női és a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es kiírásának csoportbeosztását. A hölgyeknél azóta már a mérkőzések sorrendje is ismertté vált: a címvédő Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria is orosz ellenféllel küzd meg a szeptemberi nyitányon.

Női kézi: egy győri jelölt az IHF év legjobbjának járó elismerésre

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) a hivatalos honlapján nyilvánosságra hozta a 2019-es év legjobb női játékosának járó díj jelöltjeit. A BL-címvédő Győri Audi ETO KC-ből a norvég Stine Oftedal szerepel a listán, amelyen a világbajnok holland válogatott kiválóságai dominálnak.

Halálcsoportban az FTC, a Veszprém megkapta a Kielt és a Barcát

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában elkészítették a női és a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének csoportbeosztását. A férfiaknál a Telekom Veszprém többek között a Barca és a Kiel társaságában a B-csoportba került, míg a Mol-Pick Szeged a Vardarhoz és a PSG-hez is csatlakozva az A jelű nyolcasban szerepel majd. A nőknél a címvédő Győri Audi ETO KC kedvező sorsolást kapott, az FTC-Rail Cargo Hungaria ellenben halálcsoportba került.

Női kézi: visszavonulás helyett a DKKA-nál folytatja Bulath Anita

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia (DKKA) csapatát erősíti a 2020–21-es szezonban Bulath Anita.

Női kézilabda: tíz váci játékos tesztje is pozitív lett

A Váci NKSE hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint a csapat tíz játékosa is pozitív koronavírusteszt eredményt adott, ezért a május végén elkezdett közös munkát felfüggesztik, s leghamarabb csak július 20. után kezdődhet ismét el a felkészülés.

Női kézi: Katarina Bulatovics bejelentette a visszavonulását

Bartha Csaba, a Győri AUDI ETO KC kézilabdacsapatának elnöke a gárda hivatalos honlapján beszélt a budapesti final four eltörléséről, valamint elárulta, hogy Katarina Bulatovics a visszavonulás mellett döntött.

Női kézilabda: Nagyon jó a csapatunk, erősek leszünk – Klujber Katrin

A „kiegyenesedés” után a közelgő alapozást is nagyon várja a jobbátlövő Klujber Katrin, aki reméli, végre egész idényt teljesíthet az FTC-nél.

Női kézi: Nem akartam rettegni – Alexandra do Nascimento

Nem akart rettegni Alexandra do Nascimento, ezért napolja el a családalapítást, és játszik még egy évet.

Paks: Bíró Blanka is gratulált Bödének a bennmaradáshoz

Bíró Blanka sokatmondó szívecskés képet posztolt Instagram-oldalán: a Ferencváros női kézilabdacsapatának kapusa Böde Dánielnek, a paksi labdarúgócsapat közönségkedvencének gratulált az NB I-ben maradáshoz. Bíró Blanka az utóbbi időben rendre feltűnt a Paks meccsein, ám ez az első hivatalos jel, hogy egy újabb sztárpár alakult.

Női kézi: a Győrből távozó Bódi Budaörsre igazolt – hivatalos

A Győri Audi ETO KC-tól távozó Bódi Bernadett az NB I/B-s Budaörs női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását – közölte hivatalos honlapján a klub. A négyszeres Bajnokok Ligája-győztes jobbszélső hároméves szerződést kötött új alakulatával.