?>
Női kézi NB I: az FTC és a Békéscsaba meccsét is elhalasztották

A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Váci NKSE elleni szeptember 23-ra kiírt NB I-es mérkőzést elővigyázatosságból elhalasztják. A hírt később az MKSZ is megerősítette, hozzátéve, hogy a Hungast Szombathelyi KKA–FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzést sem rendezik meg szerdán.

Női kézi NB I: négygólos óvári siker Fehérváron

A Mosonmagyaróvár 31–27-re nyert az Alba Fehérvár otthonában a női kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén.

Női kézi NB I: a DVSC bealudt, majd fölényesen nyert

A női kézilabda NB I 5. fordulójában a DVSC a kilencgólos Kovács Anna vezérletével otthon 32–24-re legyőzte a Szombathelyt. A vendégek jól kezdtek, a szünetben három góllal vezettek, a második félidőben viszont hengereltek a debreceniek.

Női kézi NB I: elhalasztották az MTK–Békéscsaba meccset

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) tájékoztatása szerint koronavírus-gyanú miatt elhalasztották a szeptember 19-re kiírt MTK Budapest–EUbility Group Békéscsabai ENKSE női NB I-es mérkőzést.

Női kézi NB I: a Siófok biztosan nyert a Boglári Akadémia ellen

A Siófok 13 góllal, 34–21-re győzött a Boglári Akadémia-SZISE otthonában a női kézilabda NB I egyetlen pénteki mérkőzésén.

Női kézi: súlyos sérülés a DVSC-nél és a Békéscsabánál

Még alig indult el a női kézilabda NB I, a DVSC és a Békéscsaba háza tájáról is súlyos sérülésről érkezett hír, ráadásul utóbbinak több játékos pótlását is meg kellene oldania.

Női kézi NB I: 16–0-s széria után 19 góllal nyert az FTC

Az FTC-Rail Cargo Hungaria 37–18-ra legyőzte hazai pályán a Békéscsabát, míg a Győri Audi ETO KC 43–22-re nyert a Szombathely vendégeként a női kézilabda NB I-ben szerdán.

Női kézi NB I: a Siófok megverte a Fehérvárt is – de nagyon

A Siófok 42–20-ra legyőzte hazai környezetben az Alba Fehérvárt a női kézilabda NB I keddi mérkőzésén.

Női kézi: Fehérváron aratott háromgólós győzelmet a Vác

A női kézilabda élvonal egyetlen vasárnapi mérkőzésén a Váci NKSE három góllal, 30–27-re diadalmaskodott az Alba Fehérvár KC otthonában és begyűjtötte a két bajnoki pontot.

Női kézi NB I: újabb fölényes siófoki siker, először nyert a DVSC

Négy mérkőzésre került sor a női kézilabda NB I-ben szombaton: a Siófok fölényes, 39–25-ös győzelmet aratott a Dunaújváros felett, a Debreceni VSC és a Szombathely megszerezte az első győzelmét, míg a Mosonmagyaróvár egy góllal nyert a fővárosban az MTK vendégeként.

Női kézi: komoly büntetés a DVSC-nél a két váratlan vereség után

A DVSC Kézilabda Kft. vezetősége a női csapat első két bajnoki fordulóban nyújtott teljesítménye után a játékosokat és a szakmai stáb tagjait is egyhavi munkabérüknek megfelelő összegű pénzbüntetéssel sújtotta.

Női kézi: a szövetségnél megdöbbentek, fegyelmi indul a Békéscsabával szemben

Mint beszámoltunk róla, nem tudták lejátszani a Győri ETO és a Békéscsaba mérkőzését a női kézilabda NB I-ben, miután a vendégek egyik játékosánál koronavírus-gyanú merült fel. A történtekkel kapcsolatban Novák András, az MKSZ operatív igazgatója nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.

Női kézilabda NB I: negatív lett a csabai játékos tesztje

Kézhez kapta annak a játékosnak a teszteredményét a Békéscsaba női kézilabdacsapata, aki miatt elmaradt a viharsarkiak keddi győri vendégjátéka az NB I-ben. A meg nem nevezett sportoló eredménye negatív lett, így csütörtökön csatlakozhatott a társakhoz.

Női kézi: kazah beálló érkezett Érdre, szerdán már játszott is

Érdre igazolt, sőt szerdán, a Boglári Akadémia-SZISE ellen 35–28-ra megnyert bajnoki mérkőzésen már be is mutatkozott új csapatában a kazah női kézilabda-válogatott 23 éves beállója, Dana Abilda – hívta fel rá a figyelmet az erdmost.hu.

Női kézi NB I: tíz góllal nyert az FTC és a Siófok

A Ferencváros és a Siófok is tíz góllal nyert idegenben a női kézilabda NB I-ben, előbbi a Mosonmagyaróvárt, utóbbi a vezetőedzőjét nélkülöző Szombathelyt múlta felül.

Női kézi: nem Marosán György irányítja az SZKKA-t a Siófok ellen

A Magyar Kézilabda-szövetség fegyelmi eljárást indított a Szombathely női csapatának vezetőedzője, Marosán György ellen, aki így nem lehet ott a szerdai, Siófok elleni bajnokin.

Női kézi NB I: koronavírus-gyanú miatt elmaradt a Győr és a Békéscsaba meccse

Nem tudták lejátszani a Győri ETO és a Békéscsaba mérkőzését a női kézilabda NB I-ben, miután a vendégek egyik játékosánál koronavírus-gyanú merült fel. 

Női kézi NB I: Bulath Anita megsérült, hetekig nem játszhat

Mint arról beszámoltunk, a női kézilabda NB I 1. fordulójában a Dunaújváros 24–23-ra nyert a Szombathely ellen. A győzelem vezéráldozattal járt: Bulath Anitának elszakadt a térdszalagja, de a baleset még így is szerencsés kimenetelűnek mondható.

Női kézilabda NB I: az FTC 13, a Siófok 8 góllal nyert

A női kézilabda NB I 1. fordulójának szombati játéknapján az FTC-Rail Cargo Hungaria hazai pályán 32–19-re legyőzte a Váci NKSE-t. A Siófok és az MTK is sikerrel kezdte a bajnokságot: előbbi az Érdet, utóbbi az Alba Fehérvárt győzte le.

Női kézi NB I: könnyed győri siker; otthon kapott ki a DVSC

A női kézilabda NB I 1. fordulójában a címvédő Győri ETO könnyed, 13 gólos győzelmet aratott a Kisvárda felett hazai pályán. A DVSC végletekig kiélezett mérkőzésen kapott ki a Mosonmagyaróvártól 31–30-ra. A Szombathely idegenben öt góllal is vezetett, végül eggyel kikapott a Dunaújvárostól. A Boglári Akadémia-SZISE 11 góllal győzte le a Békéscsabát.