Televízió: továbbra is a Sport Tv-n a kézi BL, mégis lemaradhatunk róla

A Sport Tv a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében elárulta, hogy további öt évre meghosszabbította a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája közvetítési jogait.

Női kézi BL: a bukarestieket fogadja a Fradi a középdöntő nyitányán

Múlt hétvégén kialakult a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntős mezőnye, az európai szövetség honlapján pedig már elérhető a második csoportkör programja. A magyar csapatok közül a Ferencváros hazai pályán kezd a román CSM Bucuresti ellen, míg a címvédő Győri Audi ETO ugyan eredetileg idegenben rajtolt volna, a Brest kérésére felcserélték a pályaválasztói jogot, így szintén otthon játssza első középdöntős meccsét. 

Női kézi BL: innen folytatja a Győr és az FTC a középdöntőben

Az utolsó mérkőzéseket is lejátszották a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, amely után kialakult a kiindulási állapot a középdöntőre. A mezőnyben a Győr és a Brest viszi tovább magával a maximális nyolc pontot, az 1. csoportban nehéz helyzetben a Fradi, mert egy pontról indul, így bravúrok sora kellene a negyeddöntős pozíció eléréséhez.

Női kézi BL: hat góllal nyert a Győr, továbbra is hibátlan

A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában a Győri Audi ETO KC hazai pályán 35–29-re legyőzte a cseh Baník Most együttesét.

Őrült első félidő, hattal nyerte a hatodikat a hibátlan ETO

A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában a Győri Audi ETO KC 35–29-re legyőzte a Baník Most együttesét, így hibátlan mutatóval zárta ezt a szakaszt.

Női kézi BL: Martínék majdnem elszórakozták; hibátlan franciák

A női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 6. fordulójában az előző idényben döntős Rosztov-Don otthon 23–22-re legyőzte a CSM Bucuresti-et, pedig az 54. percben még hattal is vezetett Ambros Martín csapata. A C-csoportban a Brest Bretagne a hatodik meccsét is megnyerte, így hibátlan mérleggel zárta a csoportkört.

Női kézi BL: hihetetlen végjáték, ikszelt a Fradi Metzben

Az FTC-Rail Cargo Hungaria hihetetlenül izgalmas mérkőzésen 24–24-es döntetlent játszott a Metzcel a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában.

Őrült végjáték, döntetlent ért el a Fradi Metzben

Bravúros döntetlent (24–24) ért el a csoportelső Metz otthonában az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, ám ha azt nézzük, hogy szinte végig a zöld-fehérek vezettek, nem lehetünk maradéktalanul elégedettek.

Női kézi BL: A Metz rutinosabb nálunk, de... – Pásztor

A papírforma nem az FTC mellett szól a női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportkör 6., utolsó fordulójában, de a felszabadult játék sokat segíthet, hogy Elek Gábor csapata bravúrt érjen el Metzben.

Női kézi BL: az Esbjerg nyerni tudott Bukarestben

Elszenvedte első vereségét a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a román CSM Bucuresti, miután a dán Esbjerg négy góllal nyert a román fővárosban.

Női kéz BL: Még a Győr tempóját is bírnám – Löke

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A norvégok egyik legjobbja a Győri Audi ETO korábbi játékosa, Heidi Löke volt, akivel a találkozó után beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi BL: Amiatt vagyok nagyon csalódott, hogy… – Elek

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A találkozó után Elek Gábor vezetőedző és Márton Gréta a sajtótájékoztatón értékelt, míg az NSO Tv stábja Pásztor Noémivel is beszélgetett.

Női kézi BL: Ambros Martín csapata először nyert idegenben

A női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 5. fordulójában a Rosztov-Don 30–20-ra legyőzte vendégként a Perla Lublint, ezzel idénybeli első győzelmét aratta idegenben.

Női kézi BL: otthon szenvedett vereséget a Ferencváros

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és ötgólos vereséget szenvedett. A középdöntőbe jutás így is megvan, de ott már nagyon nehéz lesz a zöld-fehérek dolga. 

A Ferencváros nem tudta kihúzni a Vipers méregfogait

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában a Ferencváros a norvég Vipers Kristiansandot fogadta, és sima, ötgólos vereséget szenvedett. A középdöntőbe jutás így is megvan, de ott már nagyon nehéz lesz a zöld-fehérek dolga. 

Női kézi BL: a Győri ETO 9 góllal nyert Svédországban

A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC 36–27-re nyert a svéd IK Sävehof otthonában.

A Győri ETO-nak idegenben sem okozott gondot a Sävehof

A női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 5. fordulójában a címvédő Győri Audi ETO KC 36–27-re győzött a svéd IK Sävehof otthonában.

Női kézi BL: a Metz győzelmével a középdöntőbe jutott az FTC

A Metz legyőzte a Podravkát a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának pénteki mérkőzésén, ezzel eldőlt, hogy a horvát csapat nem előzheti meg a Ferencvárost, azaz a magyar együttes továbbjutott a középdöntőbe.