Kép: jön a Rocky-sztori újabb folytatása, ő játssza Ivan Drago fiát

A nagy sikerű Rocky-filmek történeti szálán 2015-ben jelent meg a „Creed – Apollo fia”, melynek már a második részére készülnek Sylvester Stallone-ék. Az újabb filmben a főszereplő ellenfele a Rocky 4-ből ismert Ivan Drago nevű karakter fia lesz.

Kanada: Ancelotti újra munkába állt, szokatlan szerepben

Carlo Ancelottit hamarosan új szerepkörben láthatjuk viszont. A legutóbb a Real Madrid labdarúgócsapatát irányító olasz edző kisebb szerepet kapott a legújabb Star Trek-filmben.

Bundesliga: modellkedés? Ugyan! A német csatár inkább feltalált valamit - képek

Ritka kombináció: Maximilian Beister a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg játékosa, a profi futballkarrier mellett pedig feltalálóként dolgozik. A fiatal csatár nem viccel, legújabb találmánya már a hétvégén beszerezhető lesz.

Eric „a Csődör” Cantona orgiára jelentkezik

Eric Cantona, a Manchester United korábbi legendás támadója hamarosan egy francia erotikus vígjátékban, a 2013 novemberében bemutatásra kerülő Te és az éjszaka című filmben tűnik fel a mozivásznon.

John Carew véres thrillert forgat Kanadában

A hórihorgas norvég erőcsatár egy hónapra Kanadába „igazolt", de nem futballal keresi kenyerét a juharszirup és a bacon hazájában, hanem színészkedéssel.

Animációs mozi készül Ronaldinho főszereplésével

A másodosztályú angol labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Blackburn Rovers klubcsapatát tulajdonló Venky's cég leigazolta Ronaldinhót – egy másfél év múlva megjelenő animációs film készítéséhez.