Gyász: elhunyt a hazai motokrossz nagy öregje, Czuczi Győző

Hétfő délelőtt, 80 éves korában elhunyt a magyar motokrosszsport egyik alapítója, nagy öregje, Czuczi Győző. A hírt a család közölte a Facebookon, amit a Vásárhely24 megerősített.

Motokrossz: Szvoboda, Hugyecz és Varga triója a csapatbajnok

Az utolsó méterekig kiélezett küzdelmeket hozott Monoron a magyarországi motokrossz-csapatverseny. Három pont döntött a győzelem sorsáról, végül a címvédő alakulat, a HTS Team versenyzői diadalmaskodtak.

Motokrossz: Hugyecz Erik nyolcadszor is magyar bajnok

Egy váratlan motorhiba megriasztotta ugyan a HTS Team klasszisát, de a második futamban biztosította bajnoki címét a gyáli idényzárón. A magyar motokrossz legnagyobbjaihoz csatlakozott.

Motokrossz: Szvoboda csapatbajnok Csehországban

Dalecínben befejeződött a nemzetközi cseh motokrosszbajnokság 2018-as kiírása, az egyéni értékelés mellett egy csapataranyat is begyűjtött hazánk kiemelkedő krosszversenyzője, Szvoboda Bence.

Motokrossz: Szvoboda 2. helyen zárta a cseh bajnokságot

Opatovban befejeződött a cseh motokrosszbajnokság 2018-as kiírása. A sorozat egyedüli magyar résztvevője, Szvoboda Bence harmadik helyen zárta a finálét, amivel bebiztosította második helyét a végelszámolásnál.

Motokrossz: szerencsés sikerrel autót nyert Szvoboda

A Mnísekben megrendezett szlovák motokrosszbajnoki futamon az utolsó pillanatig kérdéses volt az első hely kimenetele. Fortuna a magyarok legjobbjára mosolygott rá, aki ezzel a német, a cseh és az osztrák bajnokság után Szlovákiában is elkönyvelhet már idén egy győzelmet.

Motokrossz: Szvoboda Bence meghódította Ausztriát is

Nem lassít hazánk legjobb motokrosszversenyzője: Szvoboda Bence a német és a cseh bajnokság mellett már Ausztriában is szerzett egy győzelmet az idén.

Motokrossz: történelmi magyar siker a vb előszobájában

Szvoboda Bence és a peresztegi HTS Team sikerét hozta az ADAC Motocross Masters sorozat negyedik állomása. Magyar csapat első ízben, magyar versenyző majd' 10 év után diadalmaskodott Európa egyik legnívósabb bajnokságának királykategóriájában.

Motokrossz: bombaformában a magyarok legjobbja

Senki sem számított ilyen visszatérésre Szvoboda Bencétől! A két hónappal ezelőtt elszenvedett csuklótörése miatt már sokan eltemették a 26 éves motorversenyző szezonját, aki két hét leforgása alatt két bravúros győzelmet is besöpört Csehországban, teljesen feje tetejére állítva a nemzetközi cseh motokrosszbajnokság mezőnyének erőviszonyát. Dalecin után Petrovicében is neki szólt a himnusz.

Motokrossz Eb: izgalmas csaták, magyar ezüstérem

Az utolsó méterekig kiélezett futamokat hozott a Kiskunlacházán megrendezett motokrossz Európa-bajnoki verseny. Hugyecz Erik legjobb magyarként a királykategória második helyén zárta a küzdelmeket.

Motokrossz Eb: Hugyecz megállíthatatlan volt az első napon

Magyar sikert hozott a Kiskunlacházán zajló motokrossz Európa-bajnokság szombati napja. Hugyecz Erik, a HTS Team kiválósága minden pályára lépésekor a leggyorsabb volt.  

Motokrossz: csuklótörés miatt kidölt a legjobb magyar

Szvoboda Bence számára a lehető legrosszabbul végződött a legutóbbi versenye. A németországi ADAC MX Masters sorozaton nagyot bukott, csuklóját törte.

Motokrossz: súlyosan megsérült a győri bajnok, de nem adja fel

Óriási kihívás előtt áll Varga Imre „Mimó”, az ország egyik legtehetségesebb motokrosszversenyzője. Edzés közben súlyos csípősérülést szenvedett, melynek a rehabilitációja akár nyolc hónapot is igénybe vehet, de már a visszatérésen gondolkozik.

Motokrossz: nem sokon múlott a magyar fiú osztrák bajnoki címe

A HTS Team 15 éves tehetsége egész évben kiegyensúlyozottan teljesített a junior osztrák motokrosszbajnokságban. Egy technikai hiba miatt bekövetkezett nullázás fosztotta meg a jól megérdemelt bajnoki címtől.

Motokrossz: a HTS Team történelmi sikert aratott

Három egyéni magyar bajnoki cím után a nagy presztízsű csapatbajnoki titulus is a peresztegi HTS Team istállóhoz vándorolt az idei motokrossz-versenyszezonban. Ötödik csapatelsőségükkel legendás egyesületeket értek utol.

Motokrossz: Varga Imre törött kézzel is bajnok lett

A 19 éves győri motorversenyző, Varga Imre emberfeletti akaraterővel vágott neki a magyar motokrosszbajnokság utolsó fordulójának. Négy hete eltört csuklója sem hátráltatta, hogy negyedszer is magyar bajnok legyen. A HTS Team ezzel triplázott 2017-ben.

Motokrossz: Szvoboda negyedik hellyel búcsúzott kategóriájától

Fejbúbig érő sárban fejeződött be a cseh motokrosszbajnokság 2017-es idénye. Szvoboda Bence már nem tér vissza az MX2-esek közé.

Motokrossz: honfitársunk hét éve küzdött ezért – megnyerte!

Szvoboda Bence első magyar motokrosszosként megnyerte a cseh bajnoki címet, miután diadalmaskodott a Buksa/Ados sorozat utolsó előtti állomásán Stribróban.

Motokrossz: Szvoboda első magyarként szerezhet cseh bajnoki címet

Szvoboda Bence első magyar motokrosszosként vasárnap cseh bajnoki címet szerezhet.

Motokrossz: Szvoboda nagyot mentett Kaplicében

Szvoboda Bence újra dobogóra állhatott a cseh nemzetközi motokrosszbajnokság hétvégi versenyén. Kaplicében az egész nap szakadó eső húzta keresztül a papírformát. A magyar krosszos számára karnyújtásnyira volt az összetett győzelem, vetélytársa hibája miatt végül bronzérmes lett.