Motokrossz: hetedszer csapatbajnok a HTS, beérte a Honvédot

Fölényes HTS-sikert hozott a motokrossz csapatbajnokság Ajkán. A Szvoboda Bence, Varga Imre és Hugyecz Erik alkotta trió lehengerlő motorozással gyűjtötte be a peresztegi istálló hetedik csapataranyát, beérve ezzel a valamikori Honvéd Budapest motokrossz szakosztályát.

Motokrossz: Szvoboda a halhatatlanok közé emelkedett Kiskunlacházán

Szvoboda Bence a cseh MX1-es bajnoki cím után magyart is megnyerte 2019-ben. A peresztegi székhelyű HTS KTM Team versenyzője ezzel tizedik egyéni titulusának örülhetett, amivel a hazai sportélet legjobbjai közé emelkedett.

Nemzetek Krossza: fináléba jutna a magyar quados válogatott

A hétvégén kerül sor a németországi Schwedtben a Nemzetek Krossza elnevezésű nemzetközi quados versenyre, amelyen rajthoz áll a Balogh László, Gönczöl Richárd, Karai Kristóf alkotta magyar válogatott is, a motorosok célja pedig az, hogy bejussanak a legjobb 15 csapatot felvonultató döntőbe.

Motokrossz: Szvoboda Bence cseh MX1-es bajnok lett

Heroikus küzdelemben nyerte meg a 2019-es cseh bajnoki címet motokrosszban Szvoboda Bence. A kaposvári motorversenyző sérült vállal is dobogóra állhatott az utolsó, jiníni fordulón. Végül két pont döntött a titulus sorsáról a magyar motoros javára.

Gyász: elhunyt a hazai motokrossz nagy öregje, Czuczi Győző

Hétfő délelőtt, 80 éves korában elhunyt a magyar motokrosszsport egyik alapítója, nagy öregje, Czuczi Győző. A hírt a család közölte a Facebookon, amit a Vásárhely24 megerősített.

Motokrossz: Szvoboda, Hugyecz és Varga triója a csapatbajnok

Az utolsó méterekig kiélezett küzdelmeket hozott Monoron a magyarországi motokrossz-csapatverseny. Három pont döntött a győzelem sorsáról, végül a címvédő alakulat, a HTS Team versenyzői diadalmaskodtak.

Motokrossz: Hugyecz Erik nyolcadszor is magyar bajnok

Egy váratlan motorhiba megriasztotta ugyan a HTS Team klasszisát, de a második futamban biztosította bajnoki címét a gyáli idényzárón. A magyar motokrossz legnagyobbjaihoz csatlakozott.

Motokrossz: Szvoboda csapatbajnok Csehországban

Dalecínben befejeződött a nemzetközi cseh motokrosszbajnokság 2018-as kiírása, az egyéni értékelés mellett egy csapataranyat is begyűjtött hazánk kiemelkedő krosszversenyzője, Szvoboda Bence.

Motokrossz: Szvoboda 2. helyen zárta a cseh bajnokságot

Opatovban befejeződött a cseh motokrosszbajnokság 2018-as kiírása. A sorozat egyedüli magyar résztvevője, Szvoboda Bence harmadik helyen zárta a finálét, amivel bebiztosította második helyét a végelszámolásnál.

Motokrossz: szerencsés sikerrel autót nyert Szvoboda

A Mnísekben megrendezett szlovák motokrosszbajnoki futamon az utolsó pillanatig kérdéses volt az első hely kimenetele. Fortuna a magyarok legjobbjára mosolygott rá, aki ezzel a német, a cseh és az osztrák bajnokság után Szlovákiában is elkönyvelhet már idén egy győzelmet.

Motokrossz: Szvoboda Bence meghódította Ausztriát is

Nem lassít hazánk legjobb motokrosszversenyzője: Szvoboda Bence a német és a cseh bajnokság mellett már Ausztriában is szerzett egy győzelmet az idén.

Motokrossz: történelmi magyar siker a vb előszobájában

Szvoboda Bence és a peresztegi HTS Team sikerét hozta az ADAC Motocross Masters sorozat negyedik állomása. Magyar csapat első ízben, magyar versenyző majd' 10 év után diadalmaskodott Európa egyik legnívósabb bajnokságának királykategóriájában.

Motokrossz: bombaformában a magyarok legjobbja

Senki sem számított ilyen visszatérésre Szvoboda Bencétől! A két hónappal ezelőtt elszenvedett csuklótörése miatt már sokan eltemették a 26 éves motorversenyző szezonját, aki két hét leforgása alatt két bravúros győzelmet is besöpört Csehországban, teljesen feje tetejére állítva a nemzetközi cseh motokrosszbajnokság mezőnyének erőviszonyát. Dalecin után Petrovicében is neki szólt a himnusz.

Motokrossz Eb: izgalmas csaták, magyar ezüstérem

Az utolsó méterekig kiélezett futamokat hozott a Kiskunlacházán megrendezett motokrossz Európa-bajnoki verseny. Hugyecz Erik legjobb magyarként a királykategória második helyén zárta a küzdelmeket.

Motokrossz Eb: Hugyecz megállíthatatlan volt az első napon

Magyar sikert hozott a Kiskunlacházán zajló motokrossz Európa-bajnokság szombati napja. Hugyecz Erik, a HTS Team kiválósága minden pályára lépésekor a leggyorsabb volt.  

Motokrossz: csuklótörés miatt kidölt a legjobb magyar

Szvoboda Bence számára a lehető legrosszabbul végződött a legutóbbi versenye. A németországi ADAC MX Masters sorozaton nagyot bukott, csuklóját törte.

Motokrossz: súlyosan megsérült a győri bajnok, de nem adja fel

Óriási kihívás előtt áll Varga Imre „Mimó”, az ország egyik legtehetségesebb motokrosszversenyzője. Edzés közben súlyos csípősérülést szenvedett, melynek a rehabilitációja akár nyolc hónapot is igénybe vehet, de már a visszatérésen gondolkozik.

Motokrossz: nem sokon múlott a magyar fiú osztrák bajnoki címe

A HTS Team 15 éves tehetsége egész évben kiegyensúlyozottan teljesített a junior osztrák motokrosszbajnokságban. Egy technikai hiba miatt bekövetkezett nullázás fosztotta meg a jól megérdemelt bajnoki címtől.

Motokrossz: a HTS Team történelmi sikert aratott

Három egyéni magyar bajnoki cím után a nagy presztízsű csapatbajnoki titulus is a peresztegi HTS Team istállóhoz vándorolt az idei motokrossz-versenyszezonban. Ötödik csapatelsőségükkel legendás egyesületeket értek utol.

Motokrossz: Varga Imre törött kézzel is bajnok lett

A 19 éves győri motorversenyző, Varga Imre emberfeletti akaraterővel vágott neki a magyar motokrosszbajnokság utolsó fordulójának. Négy hete eltört csuklója sem hátráltatta, hogy negyedszer is magyar bajnok legyen. A HTS Team ezzel triplázott 2017-ben.