Minifutball-vb: Mexikó kiütötte Brazíliát a döntőben

Három kései gólnak köszönhetően Mexikó 4–0-ra legyőzte Brazíliát a minifutball-világbajnokság döntőjében.

Minifutball-vb: szétlövéssel kapott ki Magyarország Romániától

Nem sikerült megszereznie az áhított érmet a magyar válogatottnak Perthben, miután a minifutball-világbajnokság bronzmérkőzésén szétlövéssel kikapott Romániától.

Minifutball-vb: a brazilok fordítottak a mieink ellen az elődöntőben

A félidőben még hátrányban volt, aztán a fordulás után fordított és döntőbe jutott a brazil válogatott a magyar csapat ellen az Ausztráliában zajló minifutball világbajnokságon, így a mieink pénteken a bronzéremért játszhatnak Románia ellen.

Minifutball-vb: Ukrajna legyőzésével négy között a magyar csapat!

Az ukránok elleni negyeddöntőt is sikerrel vette a magyar minifutball-válogatott azausztráliai világbajnokságon, miután 3–0-ra nyert és a két évvel ezelőtti, tunéziai vb-n elérteredményét túlszárnyalva a legjobb négy közé jutott, ahol Brazíliával csap össze a döntőért.

Minifutball-vb: közte 22! A torna legnagyobb győzelmét aratta a magyar csapat

A magyar válogatott 22–0-ra diadalmaskodott Kolumbia felett az Ausztráliában zajló minifutball-világbajokság nyolcaddöntőjében. Ez volt a 2019-es torna legnagyobb különbségű győzelme. A WMF-vb-k történetében ez volt a harmadik legnagyobb kiütés. A 2015-ös viadalon India előbb Németországtól kikapott 29–1-re, majd Mexikótól 33–0-s vereséget szenvedett. Szerdán (várhatóan 10.30-kor) a legjobb nyolc között Ukrajnával csapunk össze, amely Ghána ellen 8–0-ra nyert az egyenes kieséses szakasz első fordulójában.

Minifutball-vb: kengurukkal lazított a magyar válogatott – kép

Nagyszerűen szerepel az Ausztráliában zajló minifutball-világbajnokságon a magyar válogatott, amely három győzelemmel, 23–2-es gólkülönbséggel nyerte meg a csoportját, és kedden a legjobb tizenhat között Kolumbiával találkozik.

Minifutball-vb: tízig számoltak – a mieink Afganisztánt is legyőzték

Csoportelsőként jutott a legjobb 16 csapat közé a magyar minifutball-válogatott az ausztráliai világbajnokságon, miután 10–0-ra kiütötte Afganisztánt.

Minifutball-vb: 9 gól a magyar–angolon – mindet mi lőttük!

Az Ausztráliában zajló minifutball-világbajnokság csoportkörének második fordulójában Magyarország 9–0-ra kiütötte Angliát – ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Minifutball-vb: a magyar válogatott győzelemmel rajtolt a csoportban

A magyar válogatott 4–2-re legyőzte Szaúd-Arábiát az Ausztráliában zajló minifutball-világbajnokság B-csoportjában.

Minifutball-vb: nem turisták – kedden kezd a magyar válogatott

Kedden, magyar idő szerint kora reggel, 6.30-kor Szaúd-Arábia ellen kezdi meg szereplését a magyar minifutball-válogatott az ausztráliai világbajnokságon.

Minifutball: gőzerővel készül a vb-re a magyar válogatott

Gőzerővel készül az októberi, ausztráliai világbajnokságra a magyar minifutball-válogatott. Nagy Lajos edző 32 fős bő kerettel dolgozik.

Minifutball-vb: kikaptunk a csehektől, kiestünk a nyolc között

A magyar válogatott 1–0-ra kikapott Csehországtól a tunéziai minifutball-vb negyeddöntőjében, így búcsúzott a tornától.

Nem sikerült a bravúr, búcsúztunk minifutball-vb-től

A magyar válogatott 1–0-ra kikapott Csehországtól a tunéziai minifutball-vb negyeddöntőjében, így búcsúzott a tornától.

Minifutball-vb: a brazilokat elverő csehekkel találkozunk

Csehország lesz a magyar válogatott ellenfele a minifutball-vb-n, mivel a nyolcaddöntőben 3–1-re legyőzte Brazíliát. Érdekesség, hogy ez volt az egyetlen meccs a 16 között, amely nem torkollott hosszabbításba.

Minifutball-vb: így estek a játékvezetőknek a líbiaiak – videó

A líbiai játékosok nehezen viselték, hogy hosszabbításban 3–2-re kikaptak a mieinktől a Tunéziában zajló minifutball-világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Minifutball-vb: ezzel a kapusgóllal jutottunk tovább – videó

Mint ismert, a magyar válogatott óriási izgalmak közepette, hosszabbításban 3–2-re legyőzte Líbiát a tunéziai minifutball-vb nyolcaddöntőjében, s bejutott a legjobb nyolc közé. A mindent eldöntő gólt a kétszer öt perces hosszabbítás legvégén a mieink kapusa, Tajti Bence szerezte. Íme, a találat!

Minifutball-vb: drámai hajrá után bejutottunk a negyeddöntőbe!

A magyar válogatott óriási izgalmak közepette, hosszabbításban 3–2-re legyőzte Líbiát a tunéziai minifutball-vb nyolcaddöntőjében, és bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a csehek ellen folytatják mieink.

Minifutball-vb: Líbia lesz a nyolcaddöntős ellenfelünk

Mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott 6–0-ra megverte Irakot a tunéziai minifutball-vb csoportkörének harmadik fordulójában, ezzel a B-csoport második helyén végzett, és bejutott a legjobb tizenhat közé. A mieink a nyolcaddöntőben Líbiával találkoznak, csütörtökön 18.30-tól.

Minifutball-vb: kiütöttük Irakot, bejutottunk a 16 közé!

A magyar válogatott 6–0-ra megverte Irakot a tunéziai minifutball-vb csoportkörének harmadik fordulójában, ezzel a B-csoport második helyén végzett, és bejutott a legjobb tizenhat közé. A mieink a nyolcaddöntőben Líbiával találkoznak, csütörtökön 18.30-tól.

Minifutball-vb: a válogatott vezetett Chile ellen, aztán...

A magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Chilével a Tunéziában zajló minifutball-vb csoportkörének negyedik játéknapján.