Minifutball Eb: döntetlennel búcsúzott a magyar válogatott

Bár kétszer is vezetett, 2–2-es döntetlenre végzett a világbajnok csehek ellen minifutball-válogatottunk, így nem jutott a nyolc közé a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese két győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a csoport harmadik helyén zárta a kontinensviadalt.

Minifutball Eb: szűk vereség a szerbek ellen

Elszenvedte első vereségét minifutball-válogatottunk a Kijevben zajló Európa-bajnokságon. Nagy Lajos tanítványai 1–0-ra maradtak alul a szerbek ellen, a roppant feszült hangulatú rangadón egy-egy kiállítást is feljegyezhettünk. A magyar csapat csütörtökön a világbajnok csehek ellen zárja a csoportkört, a továbbjutás kivívásához mindenképp győzelemre lesz szükség.

Minifutball Eb: kiütéses győzelem a törökök ellen

Meggyőző játékkal, 6–2-re nyert minifutball-válogatottunk a törökök ellen a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese így két meccset követően hat ponttal áll a csoportjában, s amennyiben megveri szerdán a szerb csapatot is, bejut a nyolc közé.

Minifutball Eb: nagy lépést tehetünk a továbbjutás felé

Az azeriek elleni sikert követően kedden a törökökkel játssza második csoportmérkőzését minifutball-válogatottunk a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese a hétfői szünnapon edzett, míg a szakmai stáb délután megtekintette a soros ellenfelek egymás elleni találkozóját.

Minifutball Eb: egygólos győzelem az újonc Azerbajdzsán ellen

Szűk győzelemmel kezdett minifutball-válogatottunk a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese a gól nélküli első húsz percet követően Béres Ferenc büntetőjével diadalmaskodott Azerbajdzsán ellen, kedden a törökök következnek.

Minifutball Eb: Azerbajdzsán ellen kezd a magyar válogatott

Rendben megérkezett Kijevbe, a minifutball Európa-bajnokság helyszínére a magyar válogatott. A Nagy Lajos vezette együttes – amely az egy évvel ezelőtti kontinensviadalon bronzérmes lett – vasárnap 17 órakor az azeriek ellen játssza első mérkőzését.

Minifutball Eb: idén nehezebb lesz a tavaly bronzérmes magyar csapatnak

Tavaly bravúros szerepléssel bronzérmet szerzett az Európa-bajnokságon a magyar minifutball-válogatott, így nagy várakozás előzi meg szereplését az idei, kijevi kontinensviadalt megelőzően, amely augusztus 12-én kezdődik az ukrán fővárosban.

Minifutball Eb: drámai döntő után orosz aranyérem

A csehországi minifutball Európa-bajnokság döntőjében a rendes játékidő hajrájában büntetőt rontó Oroszország szétlövés után legyőzte a házigazdát.

Minifutball Eb: a románokat legyőzve megvan a bronz!

A magyar válogatott bronzérmes lett a csehországi minifutball Európa-bajnokságon, miután a harmadik helyért vívott csatában legyőzte Romániát. A rendes játékidő nem hozott gólt, a szétlövésben pedig a mieink bizonyultak jobbnak.

Szétlövésben legyőztük Romániát, miénk az Eb-bronz!

A magyar válogatott bronzérmes lett a csehországi minifutball Európa-bajnokságon, miután a harmadik helyért vívott csatában legyőzte Romániát. A rendes játékidő nem hozott gólt, a szétlövésben pedig a mieink bizonyultak jobbnak. A döntőben az oroszok szintén szétlövéssel nyertek a házigazda ellen.

Minifutball Eb: kikaptunk az oroszoktól, a bronzért játszhatunk

A magyar válogatott 3–0-ra kikapott az esélyesebb oroszoktól a csehországi Brnóban zajló minifutball Európa-bajnokság elődöntőjében, így szombaton a bronzéremért játszhat. 

Kikaptunk az oroszoktól, a bronzért játszhatunk a minifutball Eb-n

A magyar válogatott 3–0-ra kikapott az esélyesebb oroszoktól a csehországi Brnóban zajló minifutball Európa-bajnokság elődöntőjében, így szombaton a bronzéremért játszhat a románokkal.

Minifutball Eb: szétlövés után négy között a magyar válogatott!

A magyar válogatott az 1–1-es rendes játékidőt követően szétlövésben 3–2-re legyőzte a lengyeleket a csehországi Brnóban zajló minifutball Európa-bajnokságon, ezzel bejutott a legjobb négy közé. A mieink a 39. percben, vészkapussal a pályán egyenlítettek, majd harcolták ki a továbbjutást.

Minifutball Eb: a lengyelekkel meccselünk a negyeddöntőben

Lengyelország 2–1-re legyőzte Montenegrót a minifutball Eb-n, így a magyar válogatott a lengyelekkel játszik a négy közé kerülésért.

Minifutball Eb: már a nyolc között a magyar válogatott

A csoportmérkőzéseken aratott három győzelem után a minifutball Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Törökország ellen is sikerrel folytatta szereplését a magyar válogatott.

Minifutball Eb: hibátlanul jutott nyolcaddöntőbe a magyar csapat

Megnyerte harmadik csoportmérkőzését is a magyar válogatott a csehországi Brnóban rendezett minifutball Európa-bajnokságon, így hibátlanul jutott be a legjobb 16 közé.

Minifutball Eb: gólzápor Brnóban, a mieink kiütötték Izraelt

A magyar válogatott 6–0-ra megverte Izraelt a csehországi Brnóban zajló minifutball Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában, ezzel biztossá tette továbbjutását a legjobb tizenhat közé. A mieink az első meccsükön 1–0-ra legyőzték a házigazda cseheket, míg hétfőn a lettek ellen lépnek pályára.

Minifutball Eb: legyőztük a házigazdát a nyitómeccsen!

A csehországi Brnóban pénteken elkezdődött a minifutball Európa-bajnokság. A mieink a csehekkel mérkőztek meg a nyitányon, és arattak bravúros, egygólos győzelmet a házigazda ellen.

Minifutball Eb: bizakodóan várja a válogatott a pénteki rajtot

A csehországi Brnóban pénteken kezdődik a minifutball Európa-bajnokság, a válogatott a házigazdával, Lettországgal és Izraellel küzd meg a csoportban. Nagy Lajos szövetségi edző bízik a továbbjutásban.

Minifutball Eb: sorozatban hat román siker után új aranyérmes

Kazahsztán nyerte meg a fehérvári minifutball Európa-bajnokságot, miután a döntőben Horvátország ellen kétszer is egyenlíteni tudott – 2–2 volt a rendes játékidő után az eredmény –, és végül hetespárbajban felülkerekedett ellenfelén.