Minifutball: gőzerővel készül a vb-re a magyar válogatott

Gőzerővel készül az októberi, ausztráliai világbajnokságra a magyar minifutball-válogatott. Nagy Lajos edző 32 fős bő kerettel dolgozik.

Minifutball: Svájcban lett szövetségi kapitány Urbán Flórián

Október 4–7. között Prágában a világbajnokságon lép pályára a svájci U21-es minifutball-válogatott. Ez önmagában még nem lenne túl érdekes, ám a csapatot a magyar válogatott korábbi játékosa, Urbán Flórián irányítja szövetségi kapitányként.

Minifutball BL: egyetlen magyar csapat sem jutott be a 8 közé

Egyetlen magyar csapat sem jutott be a Szlovéniában zajló minifutball Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe: a hazánk képviseletében utolsóként talpon maradó ECECE-Energofish a legjobb tizenhat között szétlövésben kapott ki a hazai közönség előtt szereplő Lomanosétól.

Minifutball Eb: szűk vereség a szerbek ellen

Elszenvedte első vereségét minifutball-válogatottunk a Kijevben zajló Európa-bajnokságon. Nagy Lajos tanítványai 1–0-ra maradtak alul a szerbek ellen, a roppant feszült hangulatú rangadón egy-egy kiállítást is feljegyezhettünk. A magyar csapat csütörtökön a világbajnok csehek ellen zárja a csoportkört, a továbbjutás kivívásához mindenképp győzelemre lesz szükség.

Minifutball Eb: kiütéses győzelem a törökök ellen

Meggyőző játékkal, 6–2-re nyert minifutball-válogatottunk a törökök ellen a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese így két meccset követően hat ponttal áll a csoportjában, s amennyiben megveri szerdán a szerb csapatot is, bejut a nyolc közé.

Minifutball Eb: nagy lépést tehetünk a továbbjutás felé

Az azeriek elleni sikert követően kedden a törökökkel játssza második csoportmérkőzését minifutball-válogatottunk a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese a hétfői szünnapon edzett, míg a szakmai stáb délután megtekintette a soros ellenfelek egymás elleni találkozóját.

Minifutball Eb: egygólos győzelem az újonc Azerbajdzsán ellen

Szűk győzelemmel kezdett minifutball-válogatottunk a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese a gól nélküli első húsz percet követően Béres Ferenc büntetőjével diadalmaskodott Azerbajdzsán ellen, kedden a törökök következnek.

Minifutball Eb: Azerbajdzsán ellen kezd a magyar válogatott

Rendben megérkezett Kijevbe, a minifutball Európa-bajnokság helyszínére a magyar válogatott. A Nagy Lajos vezette együttes – amely az egy évvel ezelőtti kontinensviadalon bronzérmes lett – vasárnap 17 órakor az azeriek ellen játssza első mérkőzését.

Minifutball Eb: idén nehezebb lesz a tavaly bronzérmes magyar csapatnak

Tavaly bravúros szerepléssel bronzérmet szerzett az Európa-bajnokságon a magyar minifutball-válogatott, így nagy várakozás előzi meg szereplését az idei, kijevi kontinensviadalt megelőzően, amely augusztus 12-én kezdődik az ukrán fővárosban.

Minifutball-vb: kikaptunk a csehektől, kiestünk a nyolc között

A magyar válogatott 1–0-ra kikapott Csehországtól a tunéziai minifutball-vb negyeddöntőjében, így búcsúzott a tornától.

Nem sikerült a bravúr, búcsúztunk minifutball-vb-től

A magyar válogatott 1–0-ra kikapott Csehországtól a tunéziai minifutball-vb negyeddöntőjében, így búcsúzott a tornától.

Minifutball-vb: a brazilokat elverő csehekkel találkozunk

Csehország lesz a magyar válogatott ellenfele a minifutball-vb-n, mivel a nyolcaddöntőben 3–1-re legyőzte Brazíliát. Érdekesség, hogy ez volt az egyetlen meccs a 16 között, amely nem torkollott hosszabbításba.

Minifutball-vb: így estek a játékvezetőknek a líbiaiak – videó

A líbiai játékosok nehezen viselték, hogy hosszabbításban 3–2-re kikaptak a mieinktől a Tunéziában zajló minifutball-világbajnokság nyolcaddöntőjében.

Minifutball-vb: ezzel a kapusgóllal jutottunk tovább – videó

Mint ismert, a magyar válogatott óriási izgalmak közepette, hosszabbításban 3–2-re legyőzte Líbiát a tunéziai minifutball-vb nyolcaddöntőjében, s bejutott a legjobb nyolc közé. A mindent eldöntő gólt a kétszer öt perces hosszabbítás legvégén a mieink kapusa, Tajti Bence szerezte. Íme, a találat!

Minifutball-vb: drámai hajrá után bejutottunk a negyeddöntőbe!

A magyar válogatott óriási izgalmak közepette, hosszabbításban 3–2-re legyőzte Líbiát a tunéziai minifutball-vb nyolcaddöntőjében, és bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a csehek ellen folytatják mieink.

Minifutball-vb: Líbia lesz a nyolcaddöntős ellenfelünk

Mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott 6–0-ra megverte Irakot a tunéziai minifutball-vb csoportkörének harmadik fordulójában, ezzel a B-csoport második helyén végzett, és bejutott a legjobb tizenhat közé. A mieink a nyolcaddöntőben Líbiával találkoznak, csütörtökön 18.30-tól.

Minifutball-vb: kiütöttük Irakot, bejutottunk a 16 közé!

A magyar válogatott 6–0-ra megverte Irakot a tunéziai minifutball-vb csoportkörének harmadik fordulójában, ezzel a B-csoport második helyén végzett, és bejutott a legjobb tizenhat közé. A mieink a nyolcaddöntőben Líbiával találkoznak, csütörtökön 18.30-tól.

Minifutball-vb: a válogatott vezetett Chile ellen, aztán...

A magyar válogatott 1–1-es döntetlent játszott Chilével a Tunéziában zajló minifutball-vb csoportkörének negyedik játéknapján.

Minifutball-vb: kétgólos vereséggel kezdett a válogatott

A magyar válogatott 3–1-re kikapott Mexikótól a Tunéziában zajló minifutball-vb csoportkörének harmadik játéknapján.

Minifutball Eb: drámai döntő után orosz aranyérem

A csehországi minifutball Európa-bajnokság döntőjében a rendes játékidő hajrájában büntetőt rontó Oroszország szétlövés után legyőzte a házigazdát.