Minifutball: Barabás szerint objektív alapon került be a legjobbak közé

Barabás Miklós szerint a Nemzetközi Minifutball-szövetség objektív adatok alapján választotta be a világ legjobb hat játékosa közé, ahová másik magyarként Ladányi Dávid is bekerült.

Minifutball-vb: Ukrajna legyőzésével négy között a magyar csapat!

Az ukránok elleni negyeddöntőt is sikerrel vette a magyar minifutball-válogatott azausztráliai világbajnokságon, miután 3–0-ra nyert és a két évvel ezelőtti, tunéziai vb-n elérteredményét túlszárnyalva a legjobb négy közé jutott, ahol Brazíliával csap össze a döntőért.

Minifutball-vb: közte 22! A torna legnagyobb győzelmét aratta a magyar csapat

A magyar válogatott 22–0-ra diadalmaskodott Kolumbia felett az Ausztráliában zajló minifutball-világbajokság nyolcaddöntőjében. Ez volt a 2019-es torna legnagyobb különbségű győzelme. A WMF-vb-k történetében ez volt a harmadik legnagyobb kiütés. A 2015-ös viadalon India előbb Németországtól kikapott 29–1-re, majd Mexikótól 33–0-s vereséget szenvedett. Szerdán (várhatóan 10.30-kor) a legjobb nyolc között Ukrajnával csapunk össze, amely Ghána ellen 8–0-ra nyert az egyenes kieséses szakasz első fordulójában.

Minifutball-vb: kengurukkal lazított a magyar válogatott – kép

Nagyszerűen szerepel az Ausztráliában zajló minifutball-világbajnokságon a magyar válogatott, amely három győzelemmel, 23–2-es gólkülönbséggel nyerte meg a csoportját, és kedden a legjobb tizenhat között Kolumbiával találkozik.

Minifutball-vb: 9 gól a magyar–angolon – mindet mi lőttük!

Az Ausztráliában zajló minifutball-világbajnokság csoportkörének második fordulójában Magyarország 9–0-ra kiütötte Angliát – ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Minifutball-vb: a magyar válogatott győzelemmel rajtolt a csoportban

A magyar válogatott 4–2-re legyőzte Szaúd-Arábiát az Ausztráliában zajló minifutball-világbajnokság B-csoportjában.

Minifutball-vb: nem turisták – kedden kezd a magyar válogatott

Kedden, magyar idő szerint kora reggel, 6.30-kor Szaúd-Arábia ellen kezdi meg szereplését a magyar minifutball-válogatott az ausztráliai világbajnokságon.

Minifutball: magyar csapat nyerte a kispályás BL-t

Magyar csapat, az Airnergy Mad Dogs nyerte a kispályás csapatok Bajnokok Ligáját az olaszországi Riminiben, miután a döntőben szétlövéssel 5–3-ra legyőzte a marosvásárhelyi Nova Vitát. A másik magyar együttes, a Todor Pet Bau Team a nyolcaddöntőben búcsúzott, épp a Nova Vita ellen.

Minifutball: gőzerővel készül a vb-re a magyar válogatott

Gőzerővel készül az októberi, ausztráliai világbajnokságra a magyar minifutball-válogatott. Nagy Lajos edző 32 fős bő kerettel dolgozik.

Minifutball: Svájcban lett szövetségi kapitány Urbán Flórián

Október 4–7. között Prágában a világbajnokságon lép pályára a svájci U21-es minifutball-válogatott. Ez önmagában még nem lenne túl érdekes, ám a csapatot a magyar válogatott korábbi játékosa, Urbán Flórián irányítja szövetségi kapitányként.

Minifutball BL: egyetlen magyar csapat sem jutott be a 8 közé

Egyetlen magyar csapat sem jutott be a Szlovéniában zajló minifutball Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe: a hazánk képviseletében utolsóként talpon maradó ECECE-Energofish a legjobb tizenhat között szétlövésben kapott ki a hazai közönség előtt szereplő Lomanosétól.

Minifutball Eb: szűk vereség a szerbek ellen

Elszenvedte első vereségét minifutball-válogatottunk a Kijevben zajló Európa-bajnokságon. Nagy Lajos tanítványai 1–0-ra maradtak alul a szerbek ellen, a roppant feszült hangulatú rangadón egy-egy kiállítást is feljegyezhettünk. A magyar csapat csütörtökön a világbajnok csehek ellen zárja a csoportkört, a továbbjutás kivívásához mindenképp győzelemre lesz szükség.

Minifutball Eb: kiütéses győzelem a törökök ellen

Meggyőző játékkal, 6–2-re nyert minifutball-válogatottunk a törökök ellen a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese így két meccset követően hat ponttal áll a csoportjában, s amennyiben megveri szerdán a szerb csapatot is, bejut a nyolc közé.

Minifutball Eb: nagy lépést tehetünk a továbbjutás felé

Az azeriek elleni sikert követően kedden a törökökkel játssza második csoportmérkőzését minifutball-válogatottunk a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese a hétfői szünnapon edzett, míg a szakmai stáb délután megtekintette a soros ellenfelek egymás elleni találkozóját.

Minifutball Eb: egygólos győzelem az újonc Azerbajdzsán ellen

Szűk győzelemmel kezdett minifutball-válogatottunk a kijevi Európa-bajnokságon. Nagy Lajos együttese a gól nélküli első húsz percet követően Béres Ferenc büntetőjével diadalmaskodott Azerbajdzsán ellen, kedden a törökök következnek.

Minifutball Eb: Azerbajdzsán ellen kezd a magyar válogatott

Rendben megérkezett Kijevbe, a minifutball Európa-bajnokság helyszínére a magyar válogatott. A Nagy Lajos vezette együttes – amely az egy évvel ezelőtti kontinensviadalon bronzérmes lett – vasárnap 17 órakor az azeriek ellen játssza első mérkőzését.

Minifutball Eb: idén nehezebb lesz a tavaly bronzérmes magyar csapatnak

Tavaly bravúros szerepléssel bronzérmet szerzett az Európa-bajnokságon a magyar minifutball-válogatott, így nagy várakozás előzi meg szereplését az idei, kijevi kontinensviadalt megelőzően, amely augusztus 12-én kezdődik az ukrán fővárosban.

Minifutball-vb: kikaptunk a csehektől, kiestünk a nyolc között

A magyar válogatott 1–0-ra kikapott Csehországtól a tunéziai minifutball-vb negyeddöntőjében, így búcsúzott a tornától.

Nem sikerült a bravúr, búcsúztunk minifutball-vb-től

A magyar válogatott 1–0-ra kikapott Csehországtól a tunéziai minifutball-vb negyeddöntőjében, így búcsúzott a tornától.

Minifutball-vb: a brazilokat elverő csehekkel találkozunk

Csehország lesz a magyar válogatott ellenfele a minifutball-vb-n, mivel a nyolcaddöntőben 3–1-re legyőzte Brazíliát. Érdekesség, hogy ez volt az egyetlen meccs a 16 között, amely nem torkollott hosszabbításba.