?>
Real: fekete, szürke, és egy kis rózsaszín – itt az új mez

A Real Madrid szerdán délelőtt bemutatta a 2020–2021-as idényben használatos harmadik számú mezét, amelyet fekete alapszín mellett szürke mintázat és rózsaszín felirat tesz teljessé. Így – a szokásos fehér hazai és a rózsaszín idegenbeli dressz után – teljessé vált a következő idényre tervezett kollekció.

Képek: a Barca, a Chelsea, az Inter és a Spurs is új mezt villantott

Hétfő délelőtt négy, a Nike által támogatott csapat is bemutatta új, harmadik számú mezét. A Barcelona rózsaszín, a Chelsea piros-kék, az Inter fekete-szürke, míg a Tottenham sárga dresszt viselhet majd a 2020–2021-es idényben.

Kép: a Highbury ihlette az Arsenal új idegenbeli mezét

Az Arsenal labdarúgócsapata hivatalosan is bemutatta az új, a 2020–2021-es idényre készített idegenbeli mezét.

NB I: bemutatta új hazai mezét a Budapest Honvéd – videó

A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a hivatalos honlapján mutatta be új hazai mezét. Mint ismert, a kispesti együttes új címerrel kezdi meg a 2020–2021-es idényt – a mezen természetesen már ez kapott helyet.

Juventus: kék lett az új idegenbeli mez – kép

A Juventus a Lyon elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójának napján bemutatta a 2020–2021-es idényben használatos idegenbeli mezét. Az előző évad harmadik számú dresszén láthatónál sötétebb, de szintén kék alapszín mellett a vállrészen és az ujj végén fehér csíkok díszítik az új felsőt, amelyhez kék nadrág és kék sportszár dukál.

Liverpool: mezszállítót váltottak, bemutatták az új szerelést – kép

A Liverpool FC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján mutatta be a 2020–2021-es idényre készített új hazai mezét. Mint ismert, az angol bajnok együttest a következő öt évben a Nike öltözteti.

FTC: bemutatták a csapat új idegenbeli mezét – kép

A labdarúgó NB I bajnoka, a Ferencváros a hivatalos honlapján mutatta be az új idegenbeli mezét.

Bayern: szürke lett az új idegenbeli mez – kép

Bemutatta új, a 2020–2021-es idényben használatos idegenbeli mezét a Bayern München labdarúgócsapata. A Bundesliga rekordbajnoka a hazai mezhez hasonlóan most sem variált sokat a tervezésnél: a világosszürke alapszínhez fehér csíkok társulnak a nyak- és ujjrészen, míg a feliratok piros színben olvashatók.

Arsenal: bemutatták a csapat új hazai mezét – képek, videó

Az Arsenal labdarúgócsapata hivatalos honlapján mutatta be az új, a 2020–2021-es idényre készített hazai mezét.

Kép: bemutatták a Manchester City új hazai szerelését

A Manchester City labdarúgócsapata a hivatalos honlapján mutatta be az együttes új, 2020–2021-es idényre készített hazai mezét.

Barcelona: visszatér a függőleges csíkozás, ilyen az új mez

Habár az FC Barcelona hivatalosan még nem mutatta be, a Nike honlapján már fellelhető a katalán klub 2020–2021-es idényben használatos hazai meze.

Kép: szokatlan minta, bemutatta új mezét a Dortmund

Bemutatta a 2020–2021-es idényben használatos hazai mezét a Borussia Dortmund. A német Bundesliga második helyezettje leváltja egyik mezszponzorát, valamint az eddigitől jelentősen eltérő mintájú, ám a megszokott sárga és fekete színekben pompázó dresszbe öltözteti játékosait. Erling Haalandék új felszerelése fekete nadrággal és sárga sportszárral egészül majd ki.

Férfi kézi: mától 2Rule-mezekben a veszprémiek – fotók!

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Telekom Veszprém a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a játékosok július 1-jétől (mától) a Magyar Sportmárka Zrt. által forgalmazott 2Rule márkájú felszerelést hordják majd.

Chelsea: bemutatták a csapat új hazai mezét – fotó

A Chelsea labdarúgócsapata a hivatalos honlapján mutatta be az együttes új, 2020–2021-es idényre készített hazai mezét.

Inter: bemutatták a csapat új hazai mezét – videó

Az Inter labdarúgócsapata a hivatalos honlapján mutatta be az együttes új, 2020–2021-es idényre készített hazai mezét.

Bayern: régi-új mezzel rukkoltak elő a bajorok – kép

Egyedi mezzel rukkolt elő alapítása 120. évfordulójának alkalmából a Bayern München. Az 1900. február 27. óta fennálló klub a bajorok első bajnoki címének megszerzésekor (1932) használt mezt alkotta újra az Adidas segítségével.

Chelsea: különleges mez az ötvenedik évfordulóra – kép

Különleges mezt kapott a Chelsea labdarúgócsapata. A londoniak mezszponzora, a Nike a klub első FA-kupa-győzelmének 50. évfordulójára készítette el a kék és sárga színekben pompázó összeállítást. 

Kép: a Milan különleges mezt kapott az alapítási évfordulóra

Az olasz AC Milan labdarúgócsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klubalapítás 120. évfordulójának alkalmából különleges mezt dob piacra. A Puma által készített piros-fekete csíkos mezen aranyozott címer és feliratok találhatóak.

Barcelona: idei negyedik mezét is bemutatta a klub – kép

Az FC Barcelona bemutatta negyedik számú mezét, melyet a 2019–2020-as idényben visel majd. A sárga felsőrész piros csíkozását a katalán zászló ihlette.

Kép: különleges mez a Leeds alapításának 100. évfordulójára

Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship) szereplő Leeds United a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a klub alapításának 100. évfordulójára különleges mezt készítettek.