Kép: ez bizony lila – ebben játszik a Liverpool idegenben

Lila mezben játssza majd az idegenbeli mérkőzéseit az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a 2018–2019-es szezonban. A feliratokhoz narancssárga színt használtak a New Balance tervezői, a felsőrész mellett a nadrág és a sportszár is lila színű. Ezt megelőzően a 2013–2014-es idényben láthattunk lila színt a „vörösök” felszerelésén – akkor a harmadik számú mezen.

Arsenal: a klub bemutatta az új idegenbeli mezt is

A hazai meccseken használatos felszerelés után új idegenbeli mezét is bemutatta az Arsenal labdarúgócsapata. A szurkolók által a kreativitás hiánya miatt sokat kritizált Puma legújabb alkotásával már alighanem közelebb áll a rajongók ízléséhez, azonban a korábbi Arsenal-játékos, Ian Wright bejegyzése szerint a 2019–2020-as szezonban már az Adidas szállítja az „ágyúsok” felszerelését – hivatalosan ezt még nem erősítették meg.

Real Madrid: bemutatták az új mezt, CR sehol… – képek

Bemutatta a 2018–2019-es idényre új mezét a Real Madrid labdarúgócsapata. A hazai trikónál visszaváltanak a királyiak a fekete-fehér színekre, míg az idegenbelinél sötét szürke lett az alapszín. A legérdekesebb azonban az, hogy Cristiano Ronaldo sehol sem látható…

Kép: az Arsenal védője nem figyelt oda öltözés közben

Mint arról beszámoltunk, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal új menedzsere mellett a 2018–2019-es szezonban használatos hazai mezét is bemutatta. A modellt álló játékosok között volt a Németországban született, de a felnőttek között a bosnyák válogatottban szereplő balhátvéd, Sead Kolasinac is, aki egy apróságnak nem szentelt elég figyelmet…

Kép: Aubameyangék bemutatták az Arsenal új mezét

A közösségi médiában a rajongók elé tárta új hazai mezét az Arsenal. A 2018–2019-es szezonban is a klasszikus piros-fehér színű dresszt viselik a játékosok az Emirates Stadiumban, fehér nadrágot és sportszárat vesznek fel hozzá Aubameyangék.

Barcelona: az egység jegyében – bemutatták az új hazai mezt

Az FC Barcelona labdarúgócsapata hivatalos Twitter-oldalán mutatta be a klub új hazai mezét, amelyet a játékosok a 2018–2019-es szezonban viselnek majd. A katalán klub beszámolója szerint a mez Barcelona tíz kerületének egységét jeleníti meg.

Kép: petíciót indítottak a szurkolók az új Juve-mez miatt

Bemutatta új mezét az olasz bajnoki címet nemrég bebiztosító Juventus. A 2018–2019-es szezonra készített hazai szerelés felsőrészén a szokásos zebracsíkos stílus köszön vissza, míg a hátoldalon ezúttal a legutóbbi dresszel ellentétben fehér alapon fekete feliratot olvashatunk. Elöl viszont a szponzorfeliratért nincsenek oda a szurkolók…

Chelsea: bemutatták az új mezt, a Roma elkezdett trollkodni

A Chelsea labdarúgócsapata Eden Hazard segítségével és egy rövid videóval mutatta be a csapat új mezét a közösségi oldalakon. Eddig semmi különös, ám valamiért az AS Roma hivatalos Twitter-oldalának kezelője úgy gondolta, ezt nem hagyhatja szó nélkül. Szóval odaírta a hivatalos profillal a videó alá: „A mi új mezünk jobb.”

Kép: olyan gyönyörű mezt adtak ki, összeomlott a honlap

A svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokság küzdelmei április elsején kezdődnek, így lassan aktuálissá válik, hogy a csapatok bemutassák új mezüket az új idényre. És nagyon úgy tűnik, ezt a „versenyt” az AIK már meg is nyerte…

Vb 2018: íme, a spanyolok és az argentinok szerelése – képek

A világ egyik legnagyobb sportszergyártója, az Adidas a címvédő német labdarúgó-válogatott mellett további hét, a 2018-as oroszországi világbajnokságra már kijutó nemzeti csapat szerelését mutatta be hétfőn. Íme, a mezek köztük a házigazda oroszoké, a spanyoloké és az argentinoké is!

Kép: „robotoroszlánnal” díszített egyedülálló mez Kameruntól

Habár korábban szörnyű próbálkozásra is akadt példa – elég csak az egybeszabott felső- és alsórészre, vagy az ujjatlan mezre gondolni – ezúttal rendkívül ötletes új dresszt mutatott be a kameruni labdarúgó-válogatott. A mezen elöl a nemzeti csapat beceneve – „szelídíthetetlen oroszlánok” – nyomán egy oroszlán látható, amely talán kissé egy robotra is emlékeztet. A mez népszerűsítésében Roger Milla, a kameruni válogatott egykori kiválósága is segített.

Arsenal: visszatér a kék, itt az új idegenbeli mez – fotó

A Premier League-ben szereplő Arsenal bemutatta az új idegenbeli mezét, amelyet az előttünk álló idényben használ. Az „ágyúsok” szerelésében a sápadt kék és a sötétebb kék dominál, amivel próbálnak visszautalni a kilencvenes évekre, a gárda egyik legsikeresebb időszakára, amikor a brigád a máig legendás sárga-kék idegenbeli dresszben futballozott.

FTC: vissza a 90-es évekbe – bemutatták az új hazai mezt – videó

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros bemutatta új, a 2017–2018-as szezonra készült hazai mezét.

Videó: bemutatták a Manchester United új szerelését

A Manchester United hivatalosan is bemutatta a 2017–2018-as szezonban használatos hazai szerelését. A dressz sok mindenben nem változott, a csíkozás új, illetve a mostanin a gombok is megjelentek.

PL: hófehér és kék, a Tottenham leleplezte az új mezeit – kép

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur bemutatta a 2017–2018-as szezonra készített mezeit.

Kép: tiszta elegancia – a Chelsea bemutatta új mezeit

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea a közösségi médiában, illetve a hivatalos honlapján mutatta be a 2017–2018-as szezonra tervezett mezeit. A sportszergyártót váltó klub ezentúl az amerikai óriáscég, a Nike felszereléseit viseli majd, a hazai dressz tiszta kék, az idegenbeli elegáns szürke színű.

Kép: még több piros – ilyen a Monaco új hazai meze!

Itt a nyár, a külföldi labdarúgócsapatok sorra mutatják be új mezeiket. Ezúttal a francia bajnokságban első helyen végző Monaco leplezte le a 2017–2018-as szezonban használatos dresszt. A korábbinál nagyobb hangsúlyt kap a piros szín, valamint a bajnoki címre emlékeztető jelvény is helyet kapott a mez ujján.

Képek: félmeztelen modell mutatta be a csapat új mezét

Néhány évvel ezelőtt született meg az az ötlet a skót Ayr Unitednél, hogy a szokásostól eltérően mutassák be a gárda legújabb szerelését. Most sem volt ez másképp, a másodosztályból kieső csapat ilyen idegenbeli dresszel vág neki a harmadik vonal küzdelmeinek. 

Arsenal: bemutatták az új hazai mezt – képek

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal hivatalosan is bemutatta új hazai mezét a következő szezonra.

Juventus: íme, az új mez az új címerrel – fotó

Az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapata bemutatta hazai mezét a 2017–2018-as szezonra. A szerelésre már az új klubcímer került rá.


HIRDETÉS