Légiósok: Sallai combja lassabban gyógyul a vártnál

Bár fájdalmat már nem érez, a vártnál tovább tart Sallai Roland felépülése, így idén már nem léphet pályára a Freiburg magyar válogatott szélsője.

Válogatott: megvan, kivel játszunk felkészülési meccset szeptemberben

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos oldalán jelentette be, hogy jövő szeptemberben Montenegró ellen lép pályára a férfi A-válogatott felkészülési mérkőzésen.

Válogatott: Jó lenne megoldást találni erre – Marco Rossi

Marco Rossi helyzetét nehezíti, hogy 123 nap telik el két meccs között, ettől függetlenül hisz a csapatában és a továbbjutásban.

„A magyar futball szívét kitépték” – a Vadász utcai víg napok vége

1933-tól 1951-ig az V. kerületi Vadász utca 31. alatt hozták meg a magyar labdarúgás legfontosabb döntéseit, itt állt az MLSZ székháza. Vagy ahogy a sportnyelv a harmincas-negyvenes években hívta: „a” Futballház. Futballtörténeti visszatekintésünk 2. része.

Csodálta Beckenbauer is – Szűcs Lajos 75 éves

Emberfeletti munkabírás, hatalmas lövőerő jellemezte, s azután sem vált közellenséggé, hogy eligazolt az FTC-ből, bár a szurkolók nehezen emésztették meg a távozását. Élete egyetlen fejes gólja juttatta a négy közé válogatottunkat az 1968-as mexikóvárosi olimpián. A torna legjobb játékosa, Szűcs Lajos december 10-én ünnepli 75. születésnapját.

A 2020-AS EURÓPA-BAJNOKSÁG SELEJTEZŐI

A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság lesz az első 1976 óta, amely előtt mindegyik UEFA-tagállamnak részt kell vennie a kvalifikációs sorozatban (ezúttal a torna sokrendezős lebonyolítása miatt). A selejtező kapcsolódik a 2018–2019-es UEFA Nemzetek Ligájához, amely egy másodlagos kijutási lehetőséget ad.

Havasi néni, a Fater és a „főúri elegáncia” – így jutott székházhoz az MLSZ

1933-tól 1951-ig az V. kerületi Vadász utca 31. alatt hozták meg a magyar labdarúgás legfontosabb döntéseit, itt állt az MLSZ székháza. Vagy ahogy a sportnyelv a harmincas-negyvenes években hívta: „a” Futballház. Futballtörténeti visszatekintésünk 1. része.

U17: az elitkörben a belgákkal is egy négyesbe kerültünk

Az UEFA elkészítette a 2019-es U17-es Európa-bajnokság elitkörös csoportbeosztását. A selejtezőből csoportelsőként továbbjutó magyar együttes Belgiummal, Norvégiával és Bosznia-Hercegovinával került egy négyesbe. A minitornának Magyarország ad otthont.

U19: a németek és a horvátok is a mi elitkörös csoportunkban

A magyar U19-es válogatott Németországgal, Norvégiával és Horvátországgal került egy csoportba a 2019-es Európa-bajnokság elitkörében.

U19-U17: a horvátokkal és a szerbekkel is megküzdünk a 2020-as Eb-ért

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön Nyonban elkészítette a 2020-as U19-es és U17-es Európa-bajnokságok selejtezőjének csoportbeosztását. A mieink az U19-es korosztályban többek között Szerbiával találkoznak majd, az U17-esek pedig Horvátországgal is megmérkőznek.

Marco Rossi: Az életemben semmit sem kaptam ingyen

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a komplikált selejtezőcsoportról, Marek Hamsíkról, a nehéz helyzetekről és egy remélhetőleg változó sorrendről is beszélt.

Eb 2020: Nem könnyű az út, de a részvétel a célunk – Rossi

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint Wales és Szlovákia lehet a magyar labdarúgó-válogatott riválisa a második helyért az Európa-bajnokság selejtezősorozatában.

Eb 2020: Szlovákiában kezdünk – íme, a teljes menetrend!

A magyar labdarúgó-válogatott március 21-én Szlovákiában kezdi a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát, három nappal később pedig a horvátokkal játszik itthon.

Eb 2020: hányadikként zár a válogatott a selejtezőben? – szavazás

Mint beszámoltunk róla, Dublinban megtartották a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolását. A magyar válogatott az ötcsapatos E-csoportba került a világbajnoki ezüstérmes Horvátország, valamint Wales, Szlovákia és Azerbajdzsán mellé. Ön szerint hányadik helyen végez a magyar válogatott a csoportban?

Eb 2020: Horvátország kiemelkedik, a többi csak rajtunk múlik – Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, Horvátország kiemelkedik a csoportból, ám a vb-ezüstérmes mögött nincs egyértelmű esélyese a 2020-as Eb-selejtező E-csoportjának.

Horvát, walesi, szlovák csoportban Magyarország az Eb-selejtezőn!

Vasárnap 12 órától az írországi Dublinban megtartották a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolását. A magyar válogatott az ötcsapatos E-csoportba került be a világbajnoki ezüstérmes Horvátország, valamint Wales, Szlovákia és Azerbajdzsán mellé.

Légiósok: Nem erre számítottam, csalódott vagyok – Eppel

Eppel Márton az utóbbi időben parkolópályára került a Kajrat Almatiban, ráadásul a válogatottban sem játszhatott. Csalódott, de bízik a jobb folytatásban.

FIFA-világranglista: négy helyet javított a válogatott

Négy helyet javított a magyar labdarúgó-válogatott a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján, így az 51. helyen áll.

FFT: 96-ban Dunait kellett volna megtenni kapitánynak, Csankkal elveszett két év – Hrutka

A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! rovatában Hrutka János válaszolt az olvasók kérdéseire.

Válogatott: Rossi hazatért Olaszországba, üzent a szurkolóknak

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elutazott hazánkból, Olaszországban tölti a szabadságát.


HIRDETÉS