Tenisz: van remény, hogy Fucsovics hamarosan visszatérjen a válogatottba

A különféle nézeteltéréseknél és csatározásoknál bizonyára jobban érdekli a közvéleményt és a szurkolókat, mi lesz a válogatottságtól hosszú hónapok óta távol maradó éljátékosaink, Babos Tímea és Fucsovics Márton sorsa, akik idén a hazai rendezésű WTA- és ATP-tornán sem vettek részt. Ezzel kapcsolatban érdeklődtünk a Magyar Teniszszövetség főtitkáránál.

Davis-kupa: hatalmas küzdelem, Piros bravúros győzelemmel kezdett

Piros Zsombor öt játszmában legyőzte a cseh Jirí Veselyt a Magyarország–Csehország mérkőzésen a tenisz Davis-kupa világcsoportjának osztályozóján.

Czink Melinda nem bírta a döntő szett rövidítésének feszültségét

Czink Melinda kiesett a 3,77 millió dollár összdíjazású miami tenisztorna női selejtezőjének második fordulójában. Czink az orosz Galina Voszkobojevától kapott ki három szettben, 2 óra 25 perc alatt.

Arn Gréta szettet is nyert Szugijama ellen, ám mégis búcsúzott

Arn Gréta számára a második forduló jelentette a végállomást a 2,1 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán. A magyar teniszező a 27. kiemelt japán Szugijama Aitól szenvedett vereséget három szettben.

Elfáradt! Szávay Ágnes az esélytelenebb Klejbanovától kapott ki

Kétszettes vereséget szenvedett Szávay Ágnes az Anwerpenben zajló hatszázezer eurós összdíjazású tenisztorna első fordulójában. A magyar lány vesztét a selejtezőből a főtáblára kerülő Alisza Klejbanova okozta, aki 6:2, 6:3-ra verte Szávayt.

Csodálatos győzelem: gyenge kezdés után hengerelt Szávay Ágnes

A 600 ezer dollár összdíjazású Gaz de France Open elnevezésű női tenisztornán Szávay Ágnes bejutott a legjobb négy közé, miután két játszmában 7:6, 6:1-re verte a szlovák Daniela Hantuchovát. Az elődöntőben Jelena Gyementyjevával küzdhet meg a magyar lány.