?>
Tokió 2020: Nehéz megmondani, jó-e nekünk az egyéves halasztás – Märcz

Sem férfi, sem női vízilabda-válogatottunknak nem jött rosszul a halasztás – tokiói sorozatunk utolsó része.

Női vízi: Eb-bronzérmes játékossal erősített a Dunaújváros

A női ob I-ben szereplő Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy visszatér a csapatba Szilágyi Dorottya.

Videó: így edz „együtt” a női pólóválogatott a karantén idején

Együtt, de mégis külön: a női vízilabda-válogatott tagjai egy ötletes videót állítottak össze arról, hogyan edzenek a kijárási korlátozások idején.

Tokió 2021: januárban szerezhet olimpiai kvótát női pólóválogatottunk

Immár két hete edz közösen a magyar női vízilabda-válogatott, amely most már azt is tudja, hogy 2021 januárjában szerezheti meg az olimpiai kvótát Triesztben, a kvalifikációs tornán – írja a waterpolo.hu. 

Vízilabda: Gangl Edina újra jól érzi magát a vízben

Gangl Edinának, a magyar női vízilabda-válogatott kapusának bő másfél hétre volt szüksége ahhoz, hogy újra jól érezze magát a vízben.

Női vízilabda: Keszthelyi szerint most arra van szükség, amit nem szeretnek

Keszthelyi Rita, a magyar női vízilabda-válogatott csapatkapitánya szerint az őszi világligában építheti fel magát újra az olimpiai kvalifikációra készülő együttes.

Vízilabda: ismét elhalasztották női válogatottunk olimpiai selejtezőjét

Ahogy az várható volt, a Nemzetközi Úszószövetség májusban sem rendezi meg a márciusról elhalasztott olimpiai selejtezőtornákat – amelyen többek között a magyar női vízilabda-válogatott is érdekelt.

Vízilabda: „Ezekben a vészterhes napokban válik felnőtté a sportoló!”

Dr. Csernus Imre pszichológus interjút adott a Magyar Nemzetnek, amelyben női vízilabda-válogatottunk kapcsán elárulta, hogyan készülnek a tokiói olimpiára.

Női vízilabda: négyfős csoportokban, videotelefonnal edz a válogatott

Leimeter Dóra szerint a magyar női vízilabda-válogatott profitálni fog abból, hogy a tokiói olimpiát idén nyárról a jövő évre halasztották.

Tokió 2020: Szomorúak vagyunk, de alkalmazkodunk – Märcz

A klasszikus csapatsportok közül a tokiói olimpiára egyetlen magyar csapatként olimpiai kvótát szerző férfi vízilabda-válogatott vezetői és tagjai is reagáltak a Nemzeti Sportnak a nyári olimpia elhalasztásának hírére.

Vízilabda: a női válogatott még készül, a férfiaké nem

A magyar női vízilabda-válogatott a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben is folytatni kényszerül a felkészülését, ugyanakkor a férficsapatnak egyelőre nincs erre szüksége.

Férfi vízi: elhalaszthatják a magyar férfiválogatott meccsét

Az Olasz Úszószövetség (FIN) közleményben jelezte, hogy a koronavírus-járvány miatt egyebek mellett az olasz vízilabda-bajnokság mérkőzéseit és a vízilabda-válogatottak találkozóit is felfüggesztették további intézkedésig. Ez azt jelenti, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott Olaszország elleni világliga-mérkőzése is elmarad.

Női vízi: „Ez csak szerencsegól” – Szilágyi a félpályáról ejtett a holland kapuba

A magyar női vízilabda-válogatott 12–7-re legyőzte Hollandiát kedden a két csapat szentesi világliga-mérkőzésén, és ezzel az európai selejtező első helyére ugrott. A találkozó után Bíró Attila szövetségi kapitánnyal és a félpályás csodagólt szerző Szilágyi Dorottyával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női vízilabda: meggyőző magyar siker Hollandia ellen

A magyar női vízilabda-válogatott 12–7-re legyőzte Hollandiát a két csapat kedd kora esti szentesi világliga-mérkőzésén, és ezzel az európai selejtező első helyére ugrott.

Tokió 2020: elkészült a női vízilabda selejtező programja

Elkészült a női vízilabda olimpiai selejtezőtorna programja: az Európa-bajnoki bronzérmes magyar válogatott Új-Zéland ellen kezd a március 8-i nyitó napon.   

Női vízilabda: a görögökkel kerültünk egy csoportba az olimpiai selejtezőn

A legutóbbi EB-n hatodik görögökkel, az izraeliekkel, az új-zélandiakkal és egy ázsiai csapattal lesz egy csoportban a magyar női vízilabda-válogatott a márciusi trieszti olimpiai selejtezőn, amely az utolsó kvótaszerző torna.

Női vízi Eb: a magyar csapat bronzérme bizakodásra ad okot

A magyar válogatott ugyan egyelőre lemaradt az olimpiai kvótáról, de a teljesítménye bizakodásra ad okot. A bronzéremmel ráadásul a rossz sorozat is megszakadt. 

Tokió 2020: Brutális lesz a kvalifikációs torna – Bíró Attila

Bíró Attila, a magyar női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint „brutális" lesz a márciusi, trieszti kvalifikációs torna, amely az utolsó lehetősége az együttesnek arra, hogy kivívja a tokiói indulást.

Női vízi Eb: „Beledöglöttünk a vízbe, fantasztikusat játszott mindenki!”

Elképesztő izgalmak és rendkívül jó második félidő után szerezte meg a magyar női vízilabda-válogatott a bronzérmet a budapesti Európa-bajnokságon. A hollandok 10–8-as legyőzése után Gangl Edina, Keszthelyi-Nagy Rita és Leimeter Dóra értékelt az NSO Tv-nek.