Női Eb-selejtező: magabiztos győzelem a lettek ellen

Idei utolsó tétmeccsén a magyar női labdarúgó-válogatott magabiztos győzelmet aratott Lettország ellen a Szombathelyen lejátszott Európa-bajnoki selejtezőn.

Női Eb-selejtező: megvan a válogatott első pontja

A magyar női labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Szlovákiával Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.

Női foci: Tusup „bejelentkezett” a magyar női válogatott élére

A jelenleg a „távgolf” terén próbálkozó visszavonult úszóedző, Shane Tusup komolyan nem igazán vehető posztban jelentkezett be a magyar női labdarúgó válogatott élére, miután meglepődve tapasztalta, hogy a magyar válogatott nincs ott a Franciaországban jelenleg is zajló női labdarúgó-világbajnokságon.

Női válogatott: hatot vágtunk a ciprusiaknak Telkiben

A Női Labdarúgás Napján a magyar női válogatott felkészülési mérkőzésen 6–1-re legyőzte a ciprusi nemzeti csapatot.

Női válogatott: ezúttal négyet kaptunk a portugáloktól

A magyar női labdarúgó-válogatott a három nappal ezelőtti egygólos vereség (1–2) után ezúttal 4–1-re kapott ki a házigazda Portugáliától felkészülési mérkőzésen.

Női foci: 94. perces góllal kaptunk ki Portugáliától

A magyar női labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott Portugália legjobbjaitól.

Női válogatott: a magyar csapat súlyos vereséggel rajtolt

A magyar női labdarúgó-válogatott 4–0-ra kikapott a vb-résztvevő Thaiföld csapatától Larnacán a Ciprus-kupa nemzetközi felkészülési torna szerdai játéknapján.

Női válogatott: Cipruson kezdi az évet a magyar csapat

A magyar női labdarúgó-válogatott a szerdán rajtoló Ciprus-kupán kezdi meg felkészülését az augusztusban kezdődő Európa-bajnoki selejtezősorozatra.

Válogatott: Jakabfi Zsanett góljával győzelem idegenben

A magyar női labdarúgó-válogatott 1–0-ra győzött Máltán a két nemzeti csapat pénteken lejátszott felkészülési mérkőzésén.

Női vb-sel.: a magyar válogatott ukrajnai vereséggel zárt

A magyar női labdarúgó-válogatott 2–0-s vereséget szenvedett Ukrajnában világbajnoki selejtezőn. A mieink a svédek, a dánok és az ukránok mögött a negyedik helyen zártak csoportjukban.

Női válogatott: tizenegyesekkel úszott el a bronz Balatonfüreden

A magyar női labdarúgó-válogatott az 1–1-es rendes játékidőt követően tizenegyesekkel kikapott Fehéroroszországtól a Balaton-kupa bronzmérkőzésén.

Női foci: a bronzért játszhat a magyar válogatott a Balaton-kupán

A Magyar Labdarúgó-szövetség idén hatodik alkalommal rendezi meg Balatonfüreden a Balaton-kupa női felkészülési tornát. Az első játéknapon a legjobbjait nélkülöző, megfiatalított magyar válogatott Romániától 4–1-es vereséget szenvedett, így a bronzmeccsen léphet majd pályára vasárnap.

Női vb-sel.: húsz percig vezettünk az Eb-döntős ellen

A magyar női labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőn 5–1-es vereséget szenvedett Dániában. A mieink Jakabfi Zsanett góljával az első félidőben húsz percig vezettek, de a hazaiak a játékrész hajrájában fordítottak, majd a szünet után bő tíz perc alatt eldöntötték a meccset.

Női vb-sel.: parádés magyar gól és svéd siker Szombathelyen

A magyar női labdarúgó-válogatott 4–1-re kikapott az olimpiai döntős Svédországtól világbajnoki selejtezőn Szombathelyen.

Női válogatott: újabb vereség, utolsók a magyarok Cipruson

A magyar női labdarúgó-válogatott 2–0-ra kikapott szerdán a finn csapattól, ezzel az utolsó helyen zárta a 12 csapatos Ciprus-kupa felkészülési tornát.

Női foci: döntetlent játszott a szlovákokkal a női válogatott

A magyar női labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Szlovákiával a Ciprus-kupa elnevezésű felkészülési tornán.

Női válogatott: Ukrajna is legyőzte a magyarokat a vb-selejtezőn

Hazai közönség előtt ismét kikapott a magyar női labdarúgó-válogatott, amely ezúttal Ukrajnától szenvedett 1–0-s vereséget. A vendégek a 94. percben fejelték a győztes találatot.

Női vb-sel.: az ukránok ellen az első győzelmünkre készülünk

A magyar női labdarúgó-válogatott pénteken 15 órától az ukránokat fogadja világbajnoki selejtezőn Balmazújvárosban.

Női válogatott: Csiszár a 94. percben mentett pontot a vb-selejtezőn

A Dánia elleni 1–6 után javított a világbajnoki selejtezősorozatban női labdarúgó-válogatottunk: Gyirmóton 2–2-es döntetlent játszott a horvátokkal.

Női foci: lehet, hogy a dánokat kizárják a mieink csoportjából

Nem játsszák le a magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő Dánia és Svédország egymás elleni, göteborgi mérkőzését, mert a vendégek nem tudtak megállapodni a játékosok fizetéséről.