Női röpi: megvan az új magyar kapitány – hivatalos

Jakub Gluszak lett a magyar női röplabda-válogatott új szövetségi kapitánya – olvasható a Magyar Röplabda-szövetség Facebook oldalán.

Női röplabda: nehéz csoportban a mieink az Európa-ligában

Luxemburgban tartott ülést az Európai Röplabda-konföderáció (CEV), ezen kisorsolták a 2020-as Európa-liga csoportjait is. A magyar női válogatott az Arany Európa-liga A-csoportjába került Bulgáriával, Fehéroroszországgal és Franciaországgal együtt.

Röpi: Jan De Brandt távozik; Tanase sorsa még kérdéses

Új szövetségi kapitánya lesz a magyar női röplabda-válogatottnak, ugyanis a hazai szövetség október 29-i elnökségi ülésén eldőlt: a belga Jan De Brandt távozik a nemzeti csapat éléről. A férfiválogatottnál viszont egyelőre még kérdéses, hogy a román Bogdan Tanase kap-e újabb szövetségi kapitányi szerződést – olvasható a szövetség keddi közleményében.

Női röplabda Eb: vereséggel búcsúzott a magyar válogatott

A magyar női röplabda-válogatott utolsó csoportmérkőzésén 3:0-ra kikapott Hollandiától Budapesten az Európa-bajnokságon.

Elmaradt a csoda: kiestek a magyar lányok a röplabda Eb-ről

A magyar női röplabda-válogatott ötödik, egyben utolsó csoportmérkőzésén 3:0-ra kikapott Budapesten Hollandia ellen az Európa-bajnokság C jelű csoportjában. A magyar lányok nagyot küzdöttek, de sajnos ez is kevés volt a továbbjutáshoz.

Női röpi Eb: nagyot küzdött, de ismét kikapott válogatottunk

A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában a magyar válogatott három játszmában kikapott Horvátországtól, így már csak abban az esetben reménykedhet a továbbjutásban, ha az utolsó csoportmérkőzésén legyőzi az eddig még szettet sem vesztő Hollandiát.

Másfél szett után ébredt a magyar válogatott, Horvátország három játszmában így is nyert

A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában a magyar válogatott három játszmában kikapott Horvátországtól, így már csak abban az esetben reménykedhet a továbbjutásban, ha az utolsó csoportmérkőzésén legyőzi az eddig még szettet sem vesztő Hollandiát. Jan De Brandt együttese a második szett közepén váltani tudott, de mindez csak a játszmák szorosabbá tételéhez volt elég.

Női röpi Eb: még nehezebb helyzetbe kerültek a mieink

Horvátország 3:1-re győzött Románia ellen a női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának budapesti mérkőzésén, így a magyaroknak a horvátok elleni siker sem feltétlenül jelentene továbbjutást a 16 közé.

Női röplabda Eb: a pályán kívül is zajlik az élet

Lelkes szurkolók, biztató üzenetek, látványos meccsek – a pályán kívül is zajlik az élet a részben hazai rendezésű női röplabda Európa-bajnokságon.

Női röplabda Eb: az azeriek simán megverték a mieinket

A magyar női röplabda-válogatott 3:0-ra kikapott Azerbajdzsántól a budapesti Európa-bajnokságon.

Azerbajdzsán három szettben legyőzte a magyar válogatottat

A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjában a magyar válogatott Azerbajdzsánnal 74 perc alatt három játszmában kikapott a legutóbbi Eb-n 4. helyen végző ellenfelétől. Szerdán következik Horvátország, amely ellen győznie kell a magyar válogatottnak a továbbjutási remények életben tartásához.

Videó: „Jó csajok, jó játék”; „Régen unalmas, most pörgős” – ezért járunk röplabdára

Van, aki az esztétikai élmény, más a pörgős játék miatt – a magyar–román női röplabda Európa-bajnoki csoportmeccs előtt faggattuk arról a szurkolókat, hogy mit szeretnek ebben a sportágban.

Női röpi Eb: A románok ellen nagyobb volt rajtunk a nyomás – Sándor Renáta

Olykor idegesen röplabdázott a magyar válogatott, így egy-két kiemelkedő egyéni teljesítmény ellenére is négy szettben kikapott Romániától az Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában. A találkozó után Pekárik Eszterrel és Sándor Renátával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női röplabda Eb: négy szettben kikaptunk a románoktól

A női röplabda Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában a magyar válogatott 3:1-re kikapott Romániától.

Női röplabda-válogatottunk négy szettben kikapott a románoktól

Olykor idegesen röplabdázott a magyar válogatott, így egy-két kiemelkedő egyéni teljesítmény ellenére is négy szettben kikapott Romániától az Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában.

Női röpi Eb: sima szerb siker – a pénteki eredmények egy helyen

A francia válogatott nagy csatában, 3:2-re legyőzte a bolgár csapatot Ankarában a női röplabda Európa-bajnokság A-csoportjának első mérkőzésén. A C-csoportban, Budapesten szereplő magyarokkal azonos ágon lévő együttesek összecsapása egy perc híján két óráig tartott. A B-csoport első meccsén a belgák az ukránokat, a D-csoport első találkozóján a németek a svájciakat múlták felül 3:0-ra.

Női röpi Eb: a hollandok nem kegyelmeztek szombati ellenfelünknek

Az azeriek és a horvátok elhúzódó, ötszettes csatája miatt a 17.30-ra kiírt kezdési időponthoz képest nagyjából fél órával később „esett egymásnak” a legutóbbi kontinensviadalon ezüstérmes Hollandia és Románia, újabb csúszástól azonban nem kellett tartani.

A 2019-ES NŐI RÖPLABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG PROGRAMJA ÉS EREDMÉNYEI

A kontinensviadalt Magyarország mellett Törökországban, Lengyelországban és Szlovákiában rendezték meg. Szerbia megvédte címét, Magyarország a 20. helyen zárt.