Női kézi: Rasmussen még nem tudja, ki védekezzen középen

Kétségei vannak a védelem közepének összeállítását illetően, erős kihívásként kezeli a november 29-én kezdődő Európa-bajnokságot, a szereplést illetően nem tud jósolni – mindazonáltal az első közös edzést követően „boldog emberként” ült be az M4 Sport stúdiójába a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Kim Rasmussen.

Női kézi: miért nem válogatott Bódi? Az ETO-elnök beszélt róla

Bartha Csaba, a női kézilabda Bajnokok Ligája első csoportkörét veretlenül záró Győri Audi ETO KC elnöke a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának vendége volt, és beszélt arról, miért nincs ott a válogatott keretében Bódi Bernadett, valamint kitért Yvette Broch helyzetére is, aki májusig döntheti el, akar-e még a Győri Audi ETO KC-ban játszani.

13. NŐI KÉZILABDA EURÓPA-BAJNOKSÁG, FRANCIAORSZÁG, 2018

Részletes program és eredmények – a 2018-as, franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság adatbankja.

Női kézilabda: íme, ezzel a 18 játékossal készülünk az Eb-re!

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kedden megnevezte azt a 18 játékost, aki bekerült a magyar női kézilabda-válogatott Európa-bajnokságra készülő keretébe.

Női kézi: a győri meccsen súlyos térdsérülést szenvedett válogatott beállónk

Hónapokra kidőlt Kisfaludy Anett, az Érd és a magyar női kézilabda-válogatott beállója, mivel a szerdai, Győri Audi ETO elleni bajnoki meccsen térdsérülést szenvedett.

Női kézi Eb: Rasmussen öt junior világbajnokra is számít a bő keretben

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kijelölte a magyar női válogatott bő, 28 fős keretét a november 29-én kezdődő franciaországi kézilabda Európa-bajnokságra.

Női kézi: közel vagyunk a világ krémjéhez – Rasmussen

Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint csapata már közel van a világ krémjéhez, de hiányoznak belőle az igazi lövőjátékosok.

Női kézilabda: ezúttal Montenegró győzött négy góllal

A magyar női kézilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 23–19-re kikapott Montenegrótól Győrben.

Női kézi: A szívem vágyott rá – Kazai 30 évesen lett válogatott

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A találkozó után az NSO Tv stábja a 30 évesen parádés teljesítménnyel debütáló Kazai Anitával beszélgetett, akiről Kim Rasmussen szövetségi kapitány is elmondta véleményét.

Női kézi: Amikor elcsúsztam? Én is nagyon megijedtem… – Kovacsics

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A találkozó után Kovacsics Anikóval beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi: négy góllal megvertük Montenegrót Győrben

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A két csapat szombaton (15.30 óra) ismét összecsap egymással.

Nehézkes kezdés után szép siker: a női kéziválogatott legyőzte Montenegrót

A magyar női kézilabda-válogatott 29–25-re legyőzte Montenegrót felkészülési mérkőzésen Győrben. A két csapat szombaton (15.30 óra) ismét összecsap egymással.

Női kézilabda-válogatott: Kim és a Szent Grál – képek!

A szokásos és jól bevált futball, majd tömény dózis taktikából – így készül Kim Rasmussen irányításával a női kézilabda-válogatott, amely kétszer is megküzd Montenegróval.

Női kézilabda: válogatott edzőtábor, újonccal a fedélzeten

2018. szeptember 23–30. között a felnőtt női A- és B-válogatott mellett a világbajnok juniorok alakulata is birtokba veszik a győri Audi Aréna edzőpályáit. A „házigazda” fiatal tehetsége, Fodor Csenge is bizonyítási lehetőséget kapott a felnőttek között.

Női kézi: válogatott keret szeptemberre, meccsek Montenegróval

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette a magyar női A- és B-válogatott keretét a szeptember 23–30. közötti győri edzőtáborra. Az A-válogatott a közös munka zárásaként két alkalommal megmérkőzik Montenegróval.

Kézilabda: büntetést kapott Koszovó a tv-közvetítés elmaradásáért

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) 4000 eurós pénzbüntetéssel sújtotta Koszovót, amiért a magyar válogatott ellen május 30-án lejátszott női Eb-selejtező mérkőzésére nem gondoskodott nemzetközi tv-közvetítési jelről a magyar partnernek – áll az EHF közleményében.

Kim Rasmussen: Ha a gyerekeim azt szeretnék, hogy otthagyjam a munkámat, megtenném

Új oldaláról ismertük meg a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, amikor meglestük egyik kedvenc időtöltése közben. Kim Rasmussen képes heti hosszú órákat is golfozással tölteni, mégsem elégedett a fejlődésével. A dán edzővel beszélgetve az itteni élete mellett egy családi tragédia is szóba került.

Görbicz Anita Tokióra akár vissza is térne a válogatotthoz

Szinte szállóigévé nemesült a magyar válogatott idén elbúcsúztatott és a Győri Audi ETO KC még nagyon is aktív, emblematikus irányítójának, Görbicz Anitának az üzenete, amelyet a júliusi, debreceni női kézilabda junior-világbajnokság előtt a – későbbi aranyérmes – nemzeti csapat tagjaihoz intézett. „Élvezzétek a játék minden percét, és soha egy pillanatra se adjátok fel!” Egyetlen mondatban két recept a sikerre, amelynek élő bizonysága maga „Görbe”. Aki beszélgetésünk zárásaként egyenesen kimondta: ha úgy adódna, hogy a 2020-as, tokiói olimpiára hívnák, és azt érezné, akár csak percekre vagy a puszta jelenlétével is tudna segíteni, menne.


HIRDETÉS