Női kézi: a szeptember végi Eb-selejtezők előtti válogatott keret

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette keretét a szeptember 25-i, érdi, Litvánia elleni, valamint a szeptember 29-i olaszországi Európa-bajnoki selejtezőkre. A keretben ezúttal 21 játékos kapott helyet.

Női kézilabda: Klujber Katrin 8-9 gólon állandósítaná a formáját

Az FTC női kézilabdacsapatának junior-világbajnok jobbátlövője, Klujber Katrin ott folytatja a góltermelést, ahol az előző idényben abbahagyta, s már azért dolgozik, hogy ott legyen a felnőtt-vb-n is.

Kézilabda: „Itt a jövőnk!” – az utánpótlás sikereinek nyomában

A tavalyi és az idei nyár páratlan sikereinek számos összetevője van, így az is, hogy a sportági szereplők közelebb kerültek egymáshoz.

Női kézi: Rasmussen 23 játékost visz magával Belekbe

Péntektől egy héten keresztül a törökországi Belekben edzőtáborozik a magyar női kézilabda-válogatott. Kim Rasmussen szövetségi kapitány 23 játékosnak küldött meghívót.

Női kézi: nem folytatja a munkát Rasmussen segítője a válogatottnál

Változás lesz a magyar női kézilabda-válogatott szakmai stábjában, ugyanis Kim Rasmussen szövetségi kapitány segítője, Kristian Kristensen új munkát kapott Dániában, amivel már nem tudja összeegyeztetni a nemzeti csapatnál ellátott feladatait.

Danyi Gábor még ötven százalékot tud srófolni a Győr teljesítményén

Hatéves kora óta tanítani és edzősködni szeretne a Győrrel első vezetőedzői idényében a magyar bajnokságot, a Magyar Kupát és a Bajnokok Ligáját is veretlenül megnyerő Danyi Gábor. A rosszabb pillanataiban a humort segítségül hívó szakemberrel szülővárosában, Pécsen beszélgettünk.

Női kézi-vb: a kazahok ellen kezd a magyar válogatott

A kazah csapat ellen lép először pályára a magyar női kézilabda-válogatott a november 30-án kezdődő és december 15-én záruló, japán rendezésű világbajnokságon.

Női kézi-vb: Nem lehetünk elégedetlenek – Rasmussen

A magyar női kézilabda-válogatottat irányító Kim Rasmussen örömét fejezte ki, hogy elkerültük az erősebbnek tűnő AB-ágat a decemberi torna sorsolásán. A dán szakember szerint a csoportunkban minden riválisunkkal szemben van győzelmi esélyünk, és a remélt továbbjutás esetén az águnkon is bármelyik csapatot elkaphatjuk.

Női kézi-vb: a könnyebb ágra került a magyar válogatott

Tokióban elkészítették az év végi, Japánban (közelebbről Kumamotóban, Jacusiróban és Jamagában) sorra kerülő olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság csoportjait. A magyar válogatott a C-csoportba került, amelyben Románia, Montenegró, Spanyolország, Szenegál és Kazahsztán lesz az ellenfele. Szintén kedvező, hogy a franciák és a norvégok nem a mi águnkon (CD) szerepelnek. 

Női kézi-vb: a mieink a 2. kalapból várják a sorsolást

Magyarország a második kalapból várja az idei női kézilabda-világbajnokság jövő heti csoportsorsolását, legalábbis a német szövetség honlapján ez jelent meg.

Női kézi: Sajnos fociban már nem a fiatalok között vagyok – Lukács Viktória

A magyar női kézilabda-válogatott 28–19-re nyert Zalaegerszegen az osztrákok elleni vb-selejtezős párharc visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott ki a Japánban rendezendő világbajnokságra. A találkozó után a debütáló (és gólt is szerző) Pásztor Noémivel, valamint Lukács Viktóriával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kézi: kijutott a vb-re, most már jöhet a szóbeli érettségi

A magyar női kézilabda-válogatott 28–19-re nyert Zalaegerszegen az osztrákok elleni vb-selejtezős párharc visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott ki a Japánban rendezendő világbajnokságra. A találkozó után az 50. mérkőzését játszó Klivinyi Kingával, illetve a fiatal Tóvizi Petrával beszélgetett az NSO Tv stábja.

Női kéziseink kettős győzelemmel jutottak ki a vb-re

A magyar női kézilabda-válogatott 28–19-re nyert Zalaegerszegen az osztrákok elleni vb-selejtezős párharc visszavágóján, így kettős győzelemmel jutott ki a Japánban rendezendő, november 30-án kezdődő világbajnokságra.

Női kézi-vb-sel.: „Azt játszottuk, amit szerettünk volna”

A magyar női kézilabda-válogatott 41–23-ra győzött az osztrákok elleni vb-selejtezős párharc első, idegenbeli mérkőzésén, ezzel gyakorlatilag kijutott az év végi, Japánban megrendezendő világbajnokságra. Tóth Gabriella, a magyar válogatott irányítója szerint a csapat azt játszotta, amit szeretett volna.

Női kézi vb-sel.: két újabb játékos a magyar keretben

Az Ausztria elleni vb-selejtező visszavágójára készülő magyar női kézilabda-válogatott kerete két új játékossal bővült: Kim Rasmussen szövetségi kapitány meghívót küldött Pásztor Noéminek és Kiss Nikolettának – adta hírül hivatalos honlapján a magyar szövetség.

Női kézi vb-sel.: Faluvégi nagyon megdicsérte a debütáló Mártont

Az osztrákok elleni, 41–23-ra megnyert világbajnoki selejtező első mérkőzésén debütált a magyar női kézilabda-válogatottban Márton Gréta. Szobatársa, Faluvégi Dorottya meg is dicsérte az NSO Tv kamerája előtt, s nem csak a pályán mutatott játéka miatt.