U18: a magyar válogatott egy félidő alatt kiütötte az olaszokat!

Az őszi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar U18-as válogatott folytatta remek idei szereplését, hiszen a március elején Örményország ellen aratott két gólzáporos győzelem (5–0, 3–0) után most az olaszokat verte meg 4–0-ra Telkiben – az olasz válogatott a tavalyi U17-es Eb-n ezüstérmes csapatra épült.

Légiósok: Olyan úton járok, ami messzire vezethet – Szoboszlai

Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg magyar válogatott játékosa a klub hivatalos honlapjának adott interjút, amelyben beszélt a gyerekkoráról, a családjáról, a karrierjéről és az elmúlt, számára rendkívül intenzív időszakról is.

Eb 2020: kicsivel javult Magyarország kijutási esélye

A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság múlt csütörtöki kezdete előtt számoltunk be róla, hogy a FIFA statisztikai adatszolgáltatója, a Gracenote átfogó szimulációja szerint a magyar válogatott 29 százalék eséllyel jutna ki az Európa-bajnokságra valamilyen módon – közvetlenül a csoportból, vagy a Nemzetek Ligája rájátszása után. Az első két forduló után a mieink némi javulást mutattak, hiszen jelenleg 37 százalék a sansz, hogy akár így, akár úgy ott leszünk a 2020-as kontinenstornán, míg csoportunk élén változás történt.

Magyar–horvát: „Hatásos volt a Szalai-beszéd, Dzsudzsák is felrázott”

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte a horvátokat a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjében. A győztes gólt szerző Pátkai Máté mellett a két belső védőnk, Willi Orbán és Baráth Botond beszélt a mérkőzésről, utóbbi arra is kitért, hogyan hatott a csapatra Szalai Ádám három nappal korábbi kritikája. 

Magyar–horvát: Nem lehet többé a vb-ezüst mögé bújni – horvát lapszemle

A horvát lapok egyöntetűen arról számolnak be a budapesti Eb-selejtezőn elszenvedett vereséget követően, hogy itt az ideje felébredni, mert a válogatott csak árnyéka a vb-ezüstérmet szerző gárdának.

Magyar–horvát: Csapatként küzdöttünk, mindenki a maximumot hozta – Varga R.

Mint ismert, a magyar válogatott 2–1-re megverte Horvátországot a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében. A mieink bravúros teljesítménye után Varga Roland arról beszélt, hogy megérdemelten győzött a magyar csapat.

Magyar–horvát: Modric? Játszottam ellene, és kész – Szoboszlai

A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte a horvátokat a 2020-as Európa-bajnoki selejtezőben. A mérkőzésen ezúttal kezdő, 18 éves Szoboszlai Dominik, valamint Lovrencsics Gergő beszélt arról, milyen volt a topjátékosok ellen pályára lépni, s győztesként elhagyni a játékteret. 

Magyar–horvát: Lovren ajándék mezzel kért elnézést Nagy Dominiktól

Dejan Lovren a Magyarország–Horvátország Eb-selejtező (2–1) után személyesen kért elnézést Nagy Dominiktól.

Válogatott: nyírlugosi fiúból futballszázados – jöhet Dzsudzsák jubileuma

Horvátország ellen százados lehet Dzsudzsák Balázsból – a harmadik a magyar labdarúgás történetében. A nyírlugosi fiú – akiért már az óvodában is összeverekedtek a társak, csak az ő csapatukban játsszon – 2007-ben, Várhidi Pétertől kapott először bizalmat. Erwin Koeman alatt vált alapemberré, míg Egervári Sándor irányítása mellett élte első fénykorát a csapatban. Pintér Attila a válogatott csapatkapitányává, Dárdai Pál a csapat igazi vezérévé tette. A jelenlegi szövetségi kapitány, Marco Rossi amondó, 32 évesen is csak Dzsudzsákon múlik, mekkora szerepet tölt be a nemzeti tizenegy életében – az esély, hogy továbbra is vezér legyen, adott.

Magyar–horvát: Kemény mérkőzésre készülünk – Dalic

A Magyarország elleni Eb-selejtező előtti sajtótájékoztatón Zlatko Dalic, a horvát labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, kemény mérkőzésre készülnek, Marco Rossi együttese agresszív és nagyon motivált lesz.

Szlovák–magyar: ezzel a góllal kerültek hátrányba a mieink – videó

Szlovákia a 42. percben Ondrej Duda találatával megszerezte a vezetést a magyar válogatott ellen a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének nyitó fordulójában.

Válogatott: így indult az utazás Budapestről Nagyszombatba

A magyar szurkolók csütörtök 13 órakor buszokkal, autókkal elindultak a Népligetből Nagyszombatba, a magyar labdarúgó-válogatott szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőjére. Az NSO Tv ott volt az induláskor. 

Eb 2020: 100-ból 29-szer jutna ki a magyar válogatott a tornára

Csütörtökön tíz mérkőzéssel – köztük a Szlovákia–Magyarország találkozóval – megkezdődik a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozata. A labdarúgás statisztikáival is foglalkozó cég, a Gracenote, a FIFA statisztikai adatszolgáltatója a sorozat indulása alkalmából átfogó, egymilliószor lefuttatott szimulációval próbálta megjósolni, mely csapatok lesznek ott a jövő nyári kontinenstornán. Eszerint a magyar válogatott esélyei nem kiemelkedőek.

Magyar szurkolók mindenütt – ez volt a Szlovákia elleni Eb-selejtező felvezetése

Nagyszombatban Szlovákia ellen megkezdte a részben hazai rendezésű 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát a magyar labdarúgó-válogatott. A kilátogató magyar szurkolókat fokozott biztonsági intézkedések várták, ám a hangulatra így sem lehetett panasz, a drukkerek ezúttal is kitettek magukért.

U19: döntetlennel kezdte az elitkört a magyar válogatott

Megkezdte szereplését Horvátországban az U19-es magyar labdarúgó-válogatott az Eb-selejtező elitkörében. A Norvégia elleni találkozó első félidejét a magyar válogatott uralta, de gólt nem sikerült szereznie. A második félidőben változott a játék képe, az északiak vették át az irányítást, és Csóka kiállítása miatt a 65. perctől emberelőnyben is játszottak. A magyar csapat viszont jó védekezéssel megőrizte kapuját a góltól, és egy pontot szerzett.

Egy ponttal kezdte az elitkört Norvégia ellen az U19-es válogatott

Megkezdte a szereplését Horvátországban az U19-es magyar labdarúgó-válogatott, az Eb-selejtező elitkörében. A Norvégia elleni találkozó első félidejében a magyar válogatott dominált, de gólt nem sikerült szerezni. A második félidőben változott a játék képe, az északiak vették át az irányítást, és Csóka kiállítása miatt a 65. perctől emberelőnyben is játszottak. A magyar csapat viszont jó védekezéssel megőrizte kapuját a góltól, és egy pontot szerzett.

U19: Nem leszünk pofozógépek az elitkörben – Németh Antal

A korosztályos válogatott szövetségi edzője, Németh Antal a csapatmunkában és az egyéni képességekben is bízik, és ígéri, hogy a magyar csapat nem lesz pofozógép.