MLSZ: két óra alatt az összes jegy elkelt a szlovákok elleni Eb-selejtezőre

Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország–Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre – számolt be róla az mlsz.hu.

Válogatott: Itt kaptam valamit, amit Olaszországban nem – Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Tribal Football portálnak elmondta, csalódottan vette tudomásul, hogy Olaszországban egyáltalán nem kapta meg azt a tiszteletet, amit Magyarországon.

Dzsudzsák: Akkor lennék boldog, ha az Eb-n dönteném meg a rekordot

A gyerekek által körülrajongott középpályás, Dzsudzsák Balázs a kinti megbecsülésről, a nyugodt nyárról, a motivációról és az esetleges hazatérésről is beszélt lapunknak.

Az új igazságügyi miniszter, Varga Judit igazi csapatjátékos

Az új igazságügyi miniszter, Varga Judit az egyéni sportsikereiről, a sport közösségépítő szerepéről és a válogatott meccsek nemzetegyesítő erejéről.

Marco Rossi: Szlovákia ellen bizonyára nem három védővel játszunk

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Gombaszög Nyári Tábor vendége volt, és a szlovákiai magyar Új Szó jelenlétében nyilvános beszélgetésen vett részt – ennek keretében említést tett a közelgő Eb-selejtezőkről, Nagy Ádámról és Szoboszlai Dominikról, továbbá elárulta, boldog lenne, ha még tíz évig irányíthatná a nemzeti együttest.

Edzősors: Marco Rossinak nem prioritás az olaszországi munka – lapszemle

Marco Rossiban nincs keserűség, amiért otthon nem kapta meg a nagy lehetőséget, büszke arra, amit a Honvéd és a DAC élén elért, arra pedig különösen, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya lehet. Az olasz szakember az Italpress olasz hírügynökségnek adott interjújában azt is elmondta, örülne, ha Olaszország ellen vezethetné Magyarországot, erre talán az Európa-bajnokságon lesz lehetősége.

„A legjobb döntést hoztam meg, amikor igent mondtam Gera Zolinak”

Sándor György úgy tervezte, egy-két idényt futballozik még Csákváron, de Gera Zoltánnak képtelen volt nemet mondani, így harmincöt esztendősen visszavonult, és az U21-es válogatott másodedzője lesz.

Eb 2020: a jegyigénylés első szakaszának legfontosabb információi

Aki a július 12-ig tartó első szakaszban nem igényel belépőt a jövő évi Európa-bajnokságra, annak minimálisra csökken az esélye, hogy feljusson a lelátóra.

Labdarúgás: Neymarék bizalmát nagyon nehéz volt elnyerni – Lőw Zsolt

A PMSC Öregfiúk Egyesület szombaton emléknapot tartott a pécsi klubhoz ezer szállal kötődő, a 2017 decemberében elhunyt idősebb Dárdai Pál tiszteletére. A gálamérkőzésen pályára lépett a PSG labdarúgócsapatának másodedzője, Lőw Zsolt is, vele beszélgetett az NSO Tv.

Labdarúgás: Amikor megint tűz lesz a szememben, akkor edzősködöm – Dárdai Pál

A PMSC Öregfiúk Egyesület szombaton emléknapot tartott a pécsi klubhoz ezer szállal kötődő, tavalyelőtt decemberben elhunyt idősebb Dárdai Pál tiszteletére. Nem volt kérdés, hogy fia, Dárdai Pál örömmel fogadja a meghívást, a megemlékezést, egyetlen kikötése volt, futballal, mérkőzéssel emlékezzenek szeretett édesapjára. Amellett, hogy az NSO Tv-nek felidézett egy kedves történetet a gyerekkorából, beszélt arról is, mivel telnek manapság a hétköznapjai. Szóba került a magyar válogatott is. 

Rooney édes pofa – Galla Miklós az angol futball rajongója

Emberek, figyeljetek! címmel új albuma jelent meg Galla Miklósnak, aki a hőségben is sportos hangulatban beszélt Tanzániáról, a változásról, a humorról, a pályafutásáról, a dalkészítésről, a kedvenc zenéiről és persze a futballról.

Baráth elárulta: hasznos volt a szlovákiai vereség utáni válságértekezlet

A Wales ellen remek teljesítményt nyújtó védő az elmúlt évéről, az Amerikában tanultakról, a „Willi-intercityről”, valamint a válságértekezlet hasznáról is nyilatkozott.

Válogatott: Pátkai hős helyett egyre fontosabb láncszem szeretne lenni

Megérzett valamit, ezért egyszer csak futni kezdett a 21-szeres válogatott középpályás, aki nem szeretne hős lenni a góljai miatt.

Válogatott: „Kevés magyar focistán látom, hogy annyira akarja a sikert, mint Dzsudzsák”

Még mielőtt a magyar labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte Walest, a szurkolókat kérdeztük arról, hogyan látják az eddigi mérkőzéseket, az Eb-re való kijutás esélyét, illetve Dzsudzsák Balázsról és Szoboszlai Dominikról is elmondták a véleményüket. A Kolozsvárról érkezett drukker arról is beszélt, hogy szerinte miért mellőzte Dan Petrescu Lang Ádámot a CFR-ben.     

Válogatott: Kádár talán, Rossi biztosan nem lesz ott a kispadon Wales ellen

A 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatában a magyar válogatott kedden Walest fogadja a Groupama Arénában. Hétfő délután Marco Rossi, a válogatott szövetségi kapitánya sajtótájékoztatót tartott a telki edzőközpontban, ahol Németh Krisztián is helyet foglalt mellette. A kapitány elárulta, korábbi felfüggesztett eltiltása miatt nem lesz ott a kispadon a mérkőzésen, míg Németh Krisztián elismerte, Bakiban kapott sárga lapja jogos volt.

Válogatott: Gera Zoltán lesz az U21-es szövetségi edző – hivatalos

Az MLSZ közleményben tudatta, hogy Gera Zoltán veszi át az U21-es válogatott irányítását. A Ferencvárostól távozó szakember az új Puskás Aréna nyitó mérkőzésén búcsúzik a válogatottól.

Válogatott: külön munkát végzett Kádár Tamás és Bese Barnabás

Kádár Tamás és Bese Barnabás sérülése is megfelelő ütemben gyógyul, ám kedden még nem edzettek együtt az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott többi tagjával.