Férfi vízi-vl: győzelemmel búcsúzott a sportágtól világbajnokunk

A japánok elleni győzelemmel, a 200. válogatott meccsén búcsúzott a vízilabdától a 2013-ban világbajnok Gór-Nagy Miklós, aki azt mondja, azért nem szakad el a víztől.  

Férfi vízi-vl: ismét megvertük a japánokat, megvan az 5. hely

Ugyan az első negyedben Japánt még a videobíró is góllal segítette, nem történt meglepetés, és a csoportkörben elért négygólos győzelem után ezúttal 15–13-ra nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott, és megszerezte az 5. helyet a világliga belgrádi nyolcas döntőjében.

Férfi vízi-vl: megvertük Kanadát, az 5. helyért játszhatunk

A harmadik negyedtől nagyon ellépett a magyar válogatott Kanadától, magabiztos sikerrel vágott vissza a nyitányon elszenvedett vereségért, és vasárnap az 5. helyért játszhat a japánok ellen a világliga belgrádi nyolcas döntőjében.

Férfi vízi-vl: három meccsre eltiltották a magyar kapust

Három mérkőzésre eltiltották Kardos Gergelyt, a Belgrádban zajló nyolccsapatos világliga-szuperdöntőben szereplő magyar férfi vízilabda-válogatott kapusát.

Férfi vízi-vl: Büszkék lehetünk erre a meccsre – Gór-Nagy

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott ötméteresekkel kikapott Ausztráliától a belgrádi világliga negyeddöntőjében. Gór-Nagy Miklós csapatkapitány szerint büszkék lehetünk a mérkőzésre.

Férfi vízi-vl: ötösökkel kaptunk ki, nem jutottunk a négy közé

Az utolsó negyedig vezetett a magyar válogatott Ausztrália ellen, ám ötméteresekkel kikapott a belgrádi világliga negyeddöntőjében, így az 5–8. helyért folytathatja, Kanada ellen.

Férfi vízi-vl: a Japán elleni sikerrel zártuk a csoportkört

A remeklő Német Toni vezérletével a negyedik negyed elején eldöntötte a válogatott a Japán elleni mérkőzést, így csoportmásodikként jutott tovább, és Ausztráliával találkozik pénteken a világliga belgrádi végjátékának negyeddöntőjében.

Férfi vízi-vl: viharos mérkőzésen, ötösökkel nyert a válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott a rendes játékidőben elért 11–11-es döntetlen után ötméteresekkel legyőzte Spanyolországot a világliga Belgrádban zajló nyolcas döntőjében. Märcz Tamás együttese ezzel két pontot szerzett, míg a spanyolok egyet kapnak. A találkozót vihar miatt meg kellett szakítani, így összességében több mint két órán át tartott.

Vízilabda: vihar miatt szakadt félbe a mieink meccse, úszik a sajtóközpont

A magyar férfi vízilabda-válogatott világliga-mérkőzést játszik Spanyolország ellen Belgrádban, a legendás Tasmajdan uszodában. A létesítményt elérő hatalmas vihar miatt az összecsapás a harmadik negyed után félbeszakadt. A sajtóközpontban áll a víz, a vihar azonban enyhült, így a mérkőzés 9–8-as spanyol vezetéssel folytatódott.

Férfi vízi-vl: gyenge kezdés, vereség Kanadától

Az 5–1-es kanadai repülőrajt soknak bizonyult, így a magyar férfi vízilabda-válogatott 10–9-es vereséggel kezdte szereplését a világliga Belgrádban zajló nyolcas döntőjén.

Férfi vízi világliga: történelmi tornára kerül sor Belgrádban

A szerb válogatott Andrija Prlainovics szerint Ausztrália, Spanyolország, Horvátország, Magyarország és Szerbia harcol majd az érmekért a június 17-én kezdődő nyolccsapatos férfi vízilabda világliga szuperdöntőjében.

Férfi vízi: Märcz Tamás kijelölte 15 fős keretét a világligára

Märcz Tamás szövetségi kapitány kihirdette a magyar férfi vízilabda-válogatott 15 fős keretét a belgárdi világliga szuperdöntőjére.

Férfi vízilabda: Märcz Tamás igyekszik elosztani a terheket

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya a tavalyi tapasztalatok alapján huszonhét játékost hívott meg, és igyekszik elosztani a terheket.

Férfi vízi: A vb prioritást élvez a világligával szemben – Märcz

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint a Dél-Koreában júliusban sorra kerülő világbajnokság lesz a fontosabb a világliga belgrádi, júniusi szuperdöntőjével szemben.

Férfi vízi: Märcz Tamás kihirdette a válogatott nyári keretét

Märcz Tamás szövetségi kapitány kihirdette a magyar férfi vízilabda-válogatott nyári keretét. A magyar szövetség (MVLSZ) honlapjának csütörtök esti beszámolója emlékeztetett: a nemzeti csapatra Belgrádban a világliga szuperdöntője (június 18–23.), majd Dél-Koreában világbajnokság (július 12–28.) vár, mindkettő olimpiai kvalifikációs torna.

Férfi vízi: „Ha kellek, jövök” – Hosnyánszky a válogatottbeli visszatérésről

Hosnyánszky Norbert, a férfi vízilabda ob I-ben szereplő ZF-Eger 35 éves kiválósága nem tett le végleg arról, hogy visszatérjen a magyar válogatottba.

Férfi vízi Ek: Nem dimenzionáljuk túl a sikert – Märcz Tamás

Nagy médiaérdeklődés mellett tartott sajtótájékoztatót az Európa-kupa trófeával hazaérkező férfi vízilabda-válogatott. Varga Dénes csapatkapitány elsősorban annak jelentőségét emelte ki, hogy sorozatban teljesített jól az együttes.

Férfi vízi Ek: „A meccs előtt vesztettem kártyában, és ettől felszívtam magam...”

A magyar férfi vízilabda-válogatott nyerte meg a férfi vízilabda Európa-kupát, mivel a zágrábi döntőben a házigazda horvátok ellen 10–8-ra nyert Märcz Tamás együttese. Lássuk, hogyan értékelték a finálét és a tornát a főszereplők!

Vízilabda: a férfiválogatott egy vb-csoportba került a spanyolokkal

A férfi vízilabda-válogatott a spanyolokkal, a dél-afrikaiakkal és az új-zélandiakkal került a C-csoportba a nyári világbajnokság vasárnapi zágrábi sorsolásán. A nőknél a magyarok a B jelű négyesben kezdik meg vb-szereplésüket, ellenfelük Kanada, Oroszország és a házigazda Dél-Korea lesz.

Férfi vízi Ek: az olaszokat is legyőzte, döntős a válogatott!

A magyar férfi vízilabda-válogatott 12–11-re legyőzte Olaszországot a zágrábi Európa-kupa elődöntőjében, így bejutott a vasárnapi, Horvátország elleni fináléba, valamint kvalifikálta magát a világliga nyolcas döntőjére.