Férfi kézi Eb-sel.: „Csak az orosz edzőt hallottam, kemény szidást kaptak”

A magyar férfi kézilabda-válogatott 23–23-as döntetlent játszott az oroszokkal Érden Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ötgólos hátrányban is voltak a második félidőben, Lékai Máté időn túli hétméteressel egyenlített. A találkozó után a Spanyolországban légióskodó Ligetvári Patrikkal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Férfi kézi Eb-sel.: Büszke vagyok a fiatalításra, nincs is másik út – Matics

A magyar férfi kézilabda-válogatott 23–23-as döntetlent játszott az oroszokkal Érden Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ötgólos hátrányban is voltak a második félidőben, a végén Lékai Máté időn túli hétméteressel egyenlített. A találkozó után a parádésan védő Székely Mártonnal, valamint Vladan Matics szövetségi kapitánnyal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Időn túli hetessel döntetlent játszottunk az oroszokkal

A magyar férfi kézilabda-válogatott 23–23-as döntetlent játszott az oroszokkal Érden Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ötgólos hátrányban is voltak a második félidőben, Lékai Máté időn túli hétméteressel egyenlített.

Férfi kézi Eb-sel.: hoppá, sima portugál siker a franciák ellen

A férfi kézilabda Európa-bajnoki selejtező 2. csoportjának 3. fordulójában a kétszeres olimpiai bajnok Horvátország idegenben 25–25-re végzett Szerbiában.

Férfi kézi Eb-sel.: kiütéses magyar siker Oroszországban

A magyar férfi kézilabda-válogatott idegenben 25–19-re kiütötte Oroszországot az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik fordulójában, s ezzel óriási lépést tett a csoportelsőség megszerzése felé.

Mikler parádézott, a kéziválogatott óriási lépést tett a csoportelsőség felé

A magyar férfi kézilabda-válogatott remek játékkal 25–19-re nyert Oroszország vendégeként Asztrahánban az Európa-bajnoki selejtezősorozat harmadik fordulójában, így nagy lépést tett a csoportelsőség megszerzése felé.

Kézi: Nagy Laciék után hiányzik egy generáció – Csoknyai

Megkezdte felkészülését az oroszok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre a férfi kézilabda-válogatott. A keretben több fiatal is található, akik közül Máthé Dominik és Szita Zoltán már a világbajnokságon is letette a névjegyét, míg Rosta Miklós újoncként van ott. Velük beszélgetett az NSO Tv stábja, illetve róluk is Csoknyai István szövetségi kapitánnyal és Bánhidi Bencével.

Férfi kézi: a két veszprémi kapja a szegediektől a zrikát a válogatottban

Megkezdte felkészülését az oroszok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre a férfi kézilabda-válogatott. Az NSO Tv stábja Érden beszélgetett Csoknyai István szövetségi kapitánnyal és a szegedi Bánhidi Bencével. Szóba került a januári világbajnokság mellett a vasárnapi kupadöntő hatása a felkészülésre, illetve Bodó Richárd hiánya is.

Férfi kézi: Bodó Richárd nem játszhat az oroszok ellen

Kihagyja az Oroszország elleni két Európa-bajnoki selejtezőt Bodó Richárd, a magyar válogatott balátlövője.

Férfi kézi: a Szeged légiósa nem játszik ellenünk az Eb-selejtezőn

A szegediek orosz balátlövője, Dmitrij Zsitnyikov nem lehet ott csütörtökön a Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

Férfi kézi: megvan az Eb-selejtezőre készülő magyar keret

Csoknyai István és Vladan Matics szövetségi kapitányok kihirdették a magyar férfi kézilabda-válogatott 16 fős keretét az áprilisi Oroszország elleni Eb-selejtezőkre – adta hírül a magyar szövetség (MKSZ) hivatalos közleményben. A két együttes április 11-én Asztrahányban, 14-én, vasárnap Érden mérkőzik meg egymással.

Férfi kézi BL: Xavier Sabaté visszatérne Magyarországra?

Xavier Sabaté a Veszprém másod-, majd vezetőedzőjeként többször is ült a Mol-Pick Szeged otthonának vendégkispadján, most a Wisla Plockkal érkezett a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójára. A 23–16-ra elvesztett mérkőzés után az NSO Tv-nek beszélt a párharcról, valamint arra is válaszolt, mekkora volt annak a realitása, hogy az ősszel a magyar férfi kézilabda-válogatott egyik lehetséges szövetségi kapitányaként emlegették. 

Férfi kézilabda: Zsitnyikov sem marad le a magyarok elleni meccsről

Kihirdette keretét Eduard Koksarov, az orosz férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya az április 11-i és 14-i, Magyarország elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Férfi kézi: Csoknyai és Matics folytathatja a munkát a válogatottnál

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) kedden úgy határozott, Csoknyai István és Vladan Matics folytathatja a munkát a magyar férfi kézilabda-válogatott élén.

Férfi kézi: Szinte másik világba csöppentem – Faluvégi

Az utóbbi négy-öt hét – meg az előző egy év – főleg lelkileg volt megterhelő Faluvégi Rudolfnak, a magyar férfi kézilabda-válogatott és a francia első osztályban vitézkedő Cesson-Rennes új irányítójának.