Férfi kézi: sikeres erőfelmérőn vettek részt a válogatott tagjai

A magyar férfi kézilabda-válogatott mindkét szövetségi kapitánya, Csoknyai István és Vladan Matics is elégedett, a kerettagoknak a sikeres szerdai erőfelmérőn jó volt újra együtt tölteni néhány órát.

Férfi kézilabda-vb: Dániában készül a magyar válogatott

A magyar férfi kézilabda-válogatott Dániában készül a januári, olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.

Csoknyai: Két hónappal a vb előtt tilos és felelőtlenség fiatalításba kezdeni

Döntött a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) szövetség elnöksége: Csoknyai István és Vladan Matics személyében két egyenrangú szövetségi kapitány ül a januári vb végéig a férfiválogatott kispadján, ám hosszabb távon számítanak rájuk. A Nemzeti Sport a két szakemberrel készített közös interjút.

Férfi kézi: Nincs köztünk féltékenység, mindent megbeszélünk – Matics

Mint korábban megírtuk, Csoknyai István és Vladan Matics kettőse irányítja a férfi kézilabda-válogatottat a januári világbajnokságon. A két szövetségi kapitánnyal a szerdán tartott sajtótájékoztató után beszélgetett az NSO Tv. 

Férfi kézi: Csoknyai és Matics együtt irányítja a válogatottat – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport korábbi információi: Csoknyai István és Vladan Matics készíti fel a magyar férfi kézilabda-válogatottat a 2019-es világbajnokságra. A két szakember megbízatása a januári, német-dán közös rendezésű olimpiai kvalifikációs torna végéig szól.

Férfi kézi: a megoldás küszöbén a kapitánykérdés

A Nemzeti Sport információja szerint szerdán megoldódhat a kapitánykérdés a férfi kézilabda-válogatottnál – Csoknyai István és Vladan Matics kaphat bizalmat.

A vége sima lett, újra 30–22-re nyertek férfi kéziseink

A magyar férfi kézilabda-válogatott 30–22-re nyert Olaszországban Európa-bajnoki selejtezőn, így az oroszokhoz hasonlóan két forduló után két győzelemmel áll a 7. csoportban.

Férfi kézi: „Végre magyarul folynak az edzések a válogatottnál”

Nagy László a szövetség és az új kapitány kérésére közelről szurkolt és segítette tanácsaival a férfi kézilabda-válogatottat a magyar–szlovák (30–22) Eb-selejtezőn, míg több játékos kiemelte, mennyire örül, hogy ismét magyarul beszélhetnek a stábtagokkal. Közben pedig a szlovák csapatban épp ellenünk debütált Kancel Ottó, aki Balatonfüreden együtt dolgozik Csoknyai Istvánnal.

Férfi kézi Eb-selejtező: magabiztos kezdés a szlovákok ellen

A magyar férfi kézilabda-válogatott a Szlovákia elleni 30–22-es győzelemmel kezdte meg az Európa-bajnoki selejtezők sorát Érden. A mieink győzelméhez kétség sem fért, néhány percnyi hullámvölgytől eltekintve végig uralták a meccset. 

Magabiztos kezdés, jó játék: sima győzelem a szlovákok ellen

A Csoknyai István irányította magyar férfi kézilabda-válogatott a Szlovákia elleni 30–22-es győzelemmel kezdte meg az Európa-bajnoki selejtezők sorát Érden. A mieink sikeréhez kétség sem fért, néhány percnyi hullámvölgytől eltekintve végig uralták a meccset. 

Férfi kézi: Nincs a válogatottban nyíló, harmatos rózsabimbó – Csoknyai

A budaörsi és az érdi keretedzéseken nem harmatos rózsabimbók gyakorolnak a kinevezésre váró szövetségi kapitány irányításával.

Férfi kézi: ki lesz a magyar szövetségi kapitány a januári vb-n?

Ön szerint ki lesz a magyar válogatott szövetségi kapitánya a januári férfi kézilabda-vb-n?

Férfi kézi: Csoknyai nem tervez gyökeres változásokat a Vranjes-érához képest

Nem tervez gyökeres változtatásokat a korábbi időszakhoz képest Csoknyai István, a magyar férfi kézilabda-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya, aki szerdán, a Szlovákia elleni érdi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen debütál a kispadon.

Férfi kézi: Ki akartam lépni a komfortzónámból, a válogatott miatt is – Ligetvári

Alig két héttel ezelőtt jelentették be, hogy a Telekom Veszprém az idény végéig kölcsönadja Ligetvári Patrikot az Ademar Leónnak. A Bajnokok Ligájában is érdekelt spanyol csapat újdonsült balátlövője a válogatott Európa-bajnoki selejtezői miatt érkezett haza a hétvégén, s ezt kihasználva a helyszínen tekintette meg a Veszprém–Szeged rangadót. A meccs után az NSO Tv-nek beszélt a légiósélet eddigi tapasztalatairól. 

Férfi kézi: Minden magyar edzőnek megtiszteltetés lenne ez – Csoknyai

Mint ismert, az MKSZ Csoknyai Istvánt kérte fel, hogy ideiglenesen a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya legyen. A hír nyilvánosságra hozatala után a Nemzeti Sport megkérdezte Csoknyait, akinek nem lenne új a feladat, hiszen 2009 és 2010 között már dirigálta legjobbjainkat, és akkor Vladan Matics volt a másodedzője.

Férfi kézi: Csoknyait kérték fel magyar kapitánynak – hivatalos

Az MKSZ Csoknyai Istvánt kérte fel, hogy ideiglenesen a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya legyen – jelentette be hivatalos honlapján a Magyar Kézilabda-szövetség.

Férfi kézi: négyen esélyesek a válogatott kispadjára

Nálunk az utóbbi két-három évtizedben nem sikerült olyan rendszerben, olyan szerencsésen és olyan számban választani férfi szövetségi kapitányt, mint mondjuk a franciáknak – jelenleg is várjuk az MKSZ döntését.

Férfi kézi: Laurencz szerint Sabaté megfelelő kapitány lenne

Laurencz László szerint a magyarul is beszélő Xavier Sabaté megfelelő választás lenne a férfi kézilabda-válogatott kispadjára, a DIGI Sport híradójának azt is elmondta, hogy miért gondolja így. A mesteredző arról is beszélt, szerinte nem jó, hogy a Veszprém kerete ennyire fel van duzzasztva, egyúttal véleményezte David Davis kinevezését.

Férfi kézi: Nagy László készül a januári világbajnokságra

Nagy László 199 meccs után 2017-ben visszavonult a férfi kézilabda-válogatottól, majd a szlovénok elleni két vb-selejtezőre még visszatért a nemzeti csapatba, most pedig úgy tűnik, a sikerrel megvívott kvalifikáció után akár a világbajnokságon is ott lehet majd. A DIGI Sport híradójának legalábbis azt mondta: „készülök rá”.


HIRDETÉS