Férfi kézi-vb: Rég örültem ennyire vereségnek – Csoknyai

Mint ismert, a magyar férfi kézilabda-válogatott 25–22-re kikapott az olimpiai bajnok Dániától a dán–német közös rendezésű világbajnokság II. középdöntős csoportjának 1. fordulójában. A mérkőzés után mindkét szövetségi kapitányunk a fiatalok bátor játékát emelte ki, és a Máthé Dominik, Juhász Ádám, Szita Zoltán hármas tagjai is elmondták véleményüket a találkozóról.

Férfi kézilabda-vb: három góllal kikaptunk Dániától

A magyar férfi kézilabda-válogatott 25–22-re kikapott az olimpiai bajnok Dániától a dán–német közös rendezésű világbajnokság II. középdöntős csoportjának 1. fordulójában.

Nagyot küzdött, de három góllal kikapott a kéziválogatott Dániától

A magyar férfi kézilabda-válogatott 25–22-re kikapott az olimpiai bajnok Dániától a dán–német közös rendezésű világbajnokság II. középdöntős csoportjának 1. fordulójában.

Férfi kézi-vb: rögtön a legnehezebb meccsel indítjuk a középdöntőt

Minden bizonnyal az eddigi legnehezebb mérkőzés vár a magyar férfi kézilabda-válogatottra a dán–német közös rendezésű világbajnokságon, ugyanis a dánok ellen indítjuk a középdöntőt Herningben (kezdés: 20.30: Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Miközben a végelszámolásnál a gólkülönbségnek is lehet jelentősége, az erőbeosztásra is figyelni kell, mert kevesebb mint egy nappal később jön Tunézia.

Férfi kézi-vb: Bodó pihenni fog Dánia ellen, Balogh ma este érkezik

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata helyzetjelentést adott a magyar válogatottba adott két átlövőjéről, Bodó Richárdról és Balogh Zsoltról. Előbbi ugyan ott lesz a kispadon Dánia ellen a középdöntő első fordulójában, de pihenni fog, míg utóbbi ma este utazik vissza a csapathoz.

Férfi kézi-vb: Császár Gábor hazautazik, szerinte méltatlan helyzetbe került

Mint korábban beszámoltunk róla, Császár Gábor helyére Szita Zoltánt cseréljük be a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság folytatására, a balátlövőről Csoknyai István elmondta, a sérülések miatt kellett benevezni.

Férfi kézi-vb: utolsó cserénket is kihasználjuk a tornán

Harmadik, egyben utolsó cserelehetőségét is kihasználja a magyar férfi kézilabda-válogatott a dán–német közös rendezésű világbajnokságon. A Dánia elleni középdöntős nyitány előtt Császár Gábor helyére a balátlövő Szita Zoltán kerül be.

Férfi kézi-vb: Csak magunkra számíthatunk – Ilyés Ferenc

Kora este már a középdöntős csoportunk helyszínén, a herningi Jyske Bank Boxenben tartott egyórás edzést a magyar férfi kézilabda-válogatott. Csoknyai István szövetségi kapitány elmondta, a dánok elleni szombati mérkőzésen minden hadra fogható játékosunkat bevetjük, és az utolsó cserénket kihasználva Szita Zoltán is bekerül a csapatba.

Férfi kézi-vb: a Veszprém dán beállójának véget ért a torna

A társházigazda dán férfi kézilabda-válogatott két játékosa is lemaradhat sérülés miatt a Magyarország elleni szombati meccsről (20.30, tv: M4 Sport, élőben az NSO-n) a világbajnokság középdöntőjében.

Férfi kézi-vb: Bodó várhatóan játszhat szombaton, Balogh szeretne visszatérni

A svédek elleni csoportmeccsen bokasérülést szenvedő Bodó Richárd várhatóan pályára léphet szombaton a magyar férfi kézilabda-válogatottban a társházigazda Dánia elleni középdöntős nyitányon a világbajnokságon. Szegedi csapattársa, az otthon gyógyuló Balogh Zsolt továbbra is lát esélyt a visszatérésére.

Férfi kézi-vb: Matics reméli, egyszer majd visszakap valamit az élettől

Vladan Matics, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya rendkívül csalódottan nyilatkozott a svédektől elszenvedett vereséget követően. Mint mondja, úgy érzi magát, mintha ő lenne a legszerencsétlenebb ember a világon.

Férfi kézi-vb: Otthon szidnak minket, mint a bokrot, de… – Lékai

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott 33–30-ra kikapott Svédországtól a dán–német közös rendezésű világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így a D jelű hatos második helyén végzett, és egy pontot visz magával tovább a középdöntőbe. A találkozó után Csoknyai István szövetségi kapitány mellett Lékai Máté, Máthé Dominik, Székely Márton és Bánhidi Bence nyilatkozott.

Férfi kézi-vb: így folytatja a magyar csapat a középdöntőben

A magyar férfi kézilabda-válogatott sikerrel vette a világbajnokság első csoportkörét, így a folytatásban a legjobb 12 között, a középdöntőben lesz érdekelt. A mieinkre a középdöntőben további három mérkőzés vár biztosan: a C-csoport első három helyezettje, Dánia, Norvégia és Tunézia ellen. A csapat marad Dániában, ám a folytatásban Koppenhága helyett a finálénak is otthont adó Herningben lép pályára.

Férfi kézi-vb: nagy csatában háromgólos vereség a svédektől

A magyar férfi kézilabda-válogatott 33–30-ra kikapott Svédországtól a dán–német közös rendezésű világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így a D jelű hatos második helyén végzett, és egy pontot visz magával tovább a középdöntőbe.

A nagy küzdelemben elfogyott az erő – egy ponttal indulunk a középdöntőbe

A magyar férfi kézilabda-válogatott 33–30-ra kikapott Svédországtól a dán–német közös rendezésű világbajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így a D jelű hatos második helyén végzett, és egy pontot visz magával tovább a középdöntőbe.

Férfi kézi-vb: a horvátok, a dánok és a svédek is négy ponttal a középdöntőben

Egyiptom a papírformának megfelelően legyőzte Angolát a dán–német közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság D-csoportjában, és megszerezte a harmadik, továbbjutást érő helyet. Ezzel az is eldőlt, hogy a David Davis együttese elleni döntetlenért járó egy pontot visszük magunkkal a középdöntőbe. A C-csoportban Tunézia legyőzte Ausztriát, így megvan a magyar válogatott harmadik ellenfele is a torna második szakaszában.

Férfi kézi-vb: zárul a csoportkör – hány pontot viszünk magunkkal?

Svédország ellen zárja a csoportkört a magyar férfi kézilabda-válogatott a dán–német közös rendezésű világbajnokságon (kezdés: 20.30, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n). Estére az is eldől, hogy hány pontot viszünk magunkkal a középdöntőbe, és hogyan alakul a mieink további programja. A legrosszabb forgatókönyv szerint csak egy ponttal utaznánk pénteken Herningbe, ahol szombaton egyből a társházigazda dánok ellen folytatnánk a tornát, majd szünnap nélkül jönne egy sorsdöntő meccs a C-csoport harmadik helyezettjével.

Férfi kézi: Rossz döntés volt, hogy mindkét csapatot én irányítsam – Vranjes

Ljubomir Vranjes szerint rossz döntés volt részéről, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányaként és a Telekom Veszprém vezetőedzőjeként is dolgozott párhuzamosan.

Férfi kézi-vb: két kényszerű csere a magyar válogatottban

Ancsin Gábor és Jamali Iman helyére Máthé Dominik és Schuch Timuzsin érkezik a magyar férfi kézilabda-válogatott világbajnoki keretébe – értesült a Nemzeti Sport. A hírt később a magyar szövetség is megerősítette. 

Férfi kézi-vb: Jamali szalagszakadást szenvedett – hivatalos

Erdélyi Gábor csapatorvos tájékoztatása szerint a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosa, Jamali Iman elülső keresztszalag-szakadást szenvedett az Egyiptom elleni csoportmérkőzés első félidejében, ezt a másodlagos vizsgálat is megerősítette.