U19: elutazott a válogatott a horvátországi elitkörre

A magyar férfi U19-es labdarúgó-válogatott szerda délután, a norvégok elleni mérkőzéssel kezdi meg szereplését az Európa-bajnoki selejtező elitkörében – számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség honlapja.

U19-es Eb-sel.: Szoboszlai óriási szabadrúgásgólt lőtt – videó

Az U19-es magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik pazar szabadrúgásgólt lőtt a Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A mieink ezzel a találattal egyenlítettek, nem sokkal később pedig Schön Szabolcs góljával fordítottak, így Németh Antal csapata 2–1-es győzelemmel kezdte a hazai rendezésű selejtezőkört.

U19-es Eb-elitkör: fontos győzelmet arattunk Ausztria ellen

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott hátrányból felállva 3–1-es győzelmet aratott Ausztria ellen az Európa-bajnoki selejtező elitkörének második fordulójában. A második félidő nagy részét emberhátrányban játszották a mieink, de még így is szereztek gólt. Ezzel a győzelemmel a csapat életben tartotta a továbbjutási reményeit.

Tovább él a remény! Legyőztük Ausztriát az U19-es Eb elitkörében

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott hatalmas küzdéssel, de közben kitűnő játékkal, közel egy félidőt emberhátrányban futballozva nyert 3–1-re Ausztria ellen az Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében, így ismét esélyt teremtett magának a továbbjutásra.

U19-es Eb-elitkör: szarvashiba, kihagyott büntető – vereség a nyitányon

Rosszul kezdte a kontinensbajnoki selejtezők elitkörét az U19-es labdarúgó-válogatott, amely balszerencsés körülmények között kikapott a házigazda csehektől a kvalifikációs csoport első mérkőzésén.