NB III: Remili Mohamed a III. Kerületben folytatja

Remili Mohamed a labdarúgó NB III-ban szereplő III. Kerületi TVE együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla az óbudai klub honlapja.

NB III: megvan a Tiszakécske új vezetőedzője, cél a feljutás

A legutóbb Kisvárdán dolgozó Nagy Sándor lett a Tiszakécske labdarúgócsapatának új vezetőedzője – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: megvan a Kecskemét első igazolása, cél a feljutás

Gombos Zsolt vezetőedző irányításával június végén kezdi el a felkészülést a labdarúgó NB III következő idényére a Kecskeméti TE, amelynek célja a feljutás lesz – számolt be róla a klub honlapja.

NB III: Tiszafüreden is döntöttek a harmadosztályú indulásról

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályú bajnokság csonka idényében listavezetőként végző Tiszafüredi VSE vállalja a labdarúgó NB III-ban az indulást – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB III: újabb két megyei első tette biztossá indulását

Két újabb megyei listavezető, az SC Sopron és a Gárdonyi VSC is vállalja a labdarúgó NB III-ban való indulást.

NB II: a két feljutó mellett a Szentlőrinc is megkapta a licencet

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Elsőfokú Licencadó Bizottságának első, pénteki ülésén az NB III-ból feljutó két csapat, a Pécsi MFC és a Debreceni EAC mellett a harmadosztály legjobb másodikjaként végző Szentlőrinc SE is NB II-re érvényes licencet kapott.

NB III: Pókos Csaba távozik – edzőváltás Kozármislenyben

A következő bajnokságban már nem Pókos Csaba irányítja vezetőedzőként a HR-Rent Kozármisleny NB III-ban szereplő labdarúgócsapatát – számolt be róla a klub honlapja, a kozarmislenyfc.hu.

NB III: 16 év után szerepelhet ismét országos bajnokságban a BVSC

2004 után, tehát 16 esztendő elteltével szerepelhet ismét NB-s bajnokságban a BVSC-Zugló. A csapat listavezetőként végzett a másfél héttel ezelőtt befejezettnek nyilvánított Budapest-bajnokság I. osztályában és vállalja az NB III-at – tudtuk meg a klub honlapjáról.

NB III: Biatorbágyon és Körösladányban döntöttek az indulással kapcsolatban

Nem vállalja a labdarúgó NB III-ban való szereplést a Pest megyei élvonalban listavezetőként záró Viadukt SE Biatorbágy, a Békés megyei I. osztályban éllovas Körösladányi MSK viszont él az indulási joggal.

NB III: eljött a korábbi NB I-es védő első vezetőedzői megbízatása

A közelmúltban az NB II-es Nyíregyházához távozó Gálhidi György helyett Lakatos Béla lett a labdarúgó NB III-ban szereplő Taksony SE új vezetőedzője – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB III: az idén 100 éves klub él a nagy lehetőséggel

Az idén alapításának százéves évfordulóját ünneplő Salgótarjáni BTC végzett a Nógrád megyei I. osztályú bajnokság élén. A fekete-fehérek jogot nyertek az NB III-ban való szereplésre és élnek is a lehetőséggel – számolt be róla a nool.hu.

NB III: Tiszafüreden kérdéses a harmadosztályú indulás

Még nem biztos, hogy vállalja a labdarúgó NB III-ban való indulást az erre jogot kapó Tiszafüredi VSE, amely a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztályban az élen végzett. A tiszafürediek mögött másodikként végző Törökszentmiklós azonban biztosan vállalná a harmadosztályt, ha felkérést kapna rá – számolt be róla a szoljon.hu megyei portál.

NB III: vállalná a harmadosztályt a Fejér megyei listavezető

A Fejér megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság első helyén a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttese végzett, ezzel kivívta a jogot az NB III-ban való indulásra. Balogh Zsolt vezetőedző a feol.hu megyei portálon elmondta, hogy örülnek a harmadosztályú indulási lehetőségnek, a sors most kárpótolta őket a két évvel ezelőtt elveszített bajnoki cím miatt.

NB III: „Mi ez, ha nem történelem?” – rajthoz áll a Tolna megyei éllovas

Az MLSZ elnökségének döntése értelmében nemcsak az NB II-es és az NB III-as, hanem a megyei labdarúgó-bajnokságok is véget értek. A bajnoki táblázatok a jelenlegi állapot szerint rögzülnek, ugyanakkor az első helyezettek jogot kaptak arra, hogy a 2020–2021-es idényben az NB III-as bajnokságra benevezzenek. A Tolna megyei élvonalból a listavezető Majosi SE örömmel vállalja a harmadosztályt, mivel már a bajnoki idénynek is ezzel a céllal vágott neki.

NB III: hihetetlen – elhalasztották a meccsüket, a rivális eközben nyert és feljutott!

Az MLSZ elnökségének döntése értelmében nemcsak az NB II-es és az NB III-as, hanem a megyei labdarúgó-bajnokságok is véget értek. A bajnoki táblázatok a jelenlegi állapot szerint rögzülnek, ugyanakkor az első helyezettek jogot kaptak arra, hogy a 2020–2021-es idényben az NB III-as bajnokságra benevezzenek. Mint beszámoltunk róla, a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban az SC Sopron csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte meg a Csornát, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei élvonalban azonban még faramucibb helyzet alakult ki. A Sajóbábony úgy végzett az első helyen, hogy a bajnokságok szüneteltetése előtt lejátszott utolsó meccsét megnyerte, míg a Cigánd elővigyázatossági okokból, a járvány miatt elhalasztotta bajnokiját – ezzel pedig hoppon maradt!

NB III: „Mennyire igazságos, hogy másfél év alatt 4 osztályt ugrik egy csapat?”

Az MLSZ elnökségének döntése értelmében nemcsak az NB II-es és az NB III-as, hanem a megyei bajnokságok is véget értek. A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban a Horváth Csaba által edzett SC Sopron végzett az élen, igaz a csapat csak jobb gólkülönbségének köszönhetően előzte meg a szintén 46 pontot szerző Csornai SE-t. A soproniak még nem biztosak benne, hogy el tudnak indulni az NB III-ban, Csornán viszont nem titkolják csalódottságukat.

NB II: a Loki stadionjában játszhatja hazai meccseit a DEAC

Mint beszámoltunk róla, vállalja az indulást a labdarúgó NB II-ben az NB III Keleti csoportjának első helyezettje, a DEAC, amely története során először szerepelhet a másodosztályban. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja szerint az egyesület a második ligában is megtartaná az egyetemi értékrendet és a DVSC-vel való jó kapcsolatot.

NB III: „Az óriási lehetőség kapujában többen csődöt mondtak”

Mint beszámoltunk róla, a koronavírus-járvány miatt az MLSZ befejezettnek nyilvánította a labdarúgó NB III küzdelmeit. A döntés egyik nagy vesztese a Füzesgyarmat, amely hiába vezette sokáig az NB III Keleti csoportját, végül a második helyen zárt és ezzel eldőlt, hogy nem jut fel a másodosztályba.

NB III: „Megérett a csapat az osztályváltásra” – óbudai közlemény

Közleményt adott ki a labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 2. helyén végző III. Kerületi TVE. Az óbudaiak reményüket fejezték ki annak érdekében, hogy feljebb léphetnek, mivel szerintük minden téren megértek az osztályváltásra. A feltöltési szabályzat értelmében azonban a Szentlőrinc és a Tiszakécske is előbb kaphat felkérést az MLSZ-től.

NB II: „Létrejöhet a piramis” – vállalja az indulást a DEAC

Mint beszámoltunk róla, az MLSZ a hétfői elnökségi ülésén döntött arról, hogy az alacsonyabb osztályú bajnokságok nem folytatódnak, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és a kiesőket. Ez az NB III-ra nézve azt jelenti, hogy a három első helyezett, a Debreceni EAC, a Pécsi MFC és az Érdi VSE indulhat a másodosztályban – Érden nem, de Pécsen, illetve Debrecenben vállalják a másodosztályú szereplést.