NB II: három év után visszatért a középső védő Soroksárra

Három év után visszatért a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár SC-hez Gengeliczki Gergő, aki korábban majd' ötvenszer már pályára lépett a XXIII. kerületiek mezében – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: korábban a Liverpoolban is megfordult, most Gyirmótra került

Egy plusz egy éves megállapodást kötött a legutóbb a Vasasban szereplő Hajdú Ádámmal a labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: MK-elődöntőben védett májusban, most Szegedre igazolt

A 24 éves Varga Bence az élvonalba feljutó MTK-tól a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád–GA-hoz szerződött – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Vas László marad az újonc PMFC vezetőedzője

Továbbra is Vas László irányítja vezetőedzőként a labdarúgó NB II egyik újoncát, a Pécsi MFC-t – számolt be róla a klub honlapja.

Játékossors: máris visszatér Dél-Koreából az exgyirmóti támadó

Januárban az NB II-es Gyirmót FC Győrtől igazolt a dél-koreai Szuvon FC csapatához a 29 éves támadó, Szarka Ákos, aki azonban csak fél évet töltött el Ázsiában, mivel most visszatér Európába – számolt be róla a sportolunk.sk.

NB II: saját kérésére szerződést bontott a védővel a Vasas

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas közös megegyezéssel felbontotta Lakatos Csaba szerződését.

NB II: három évvel hosszabbított az alapember Kazincbarcikán

Három évvel meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesével Fótyik Dominik – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Kitl Miklós Békéscsabára igazolt – hivatalos

A pályafutása során Kecskeméten, Diósgyőrben és Dorogon is megforduló 23 éves középpályás, Kitl Miklós a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: Gyirmóton folytatja a Siófok egyik húzóembere

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Réti Patrikot.

NB II: korosztályos Eb-résztvevőt igazolt a Kazincbarcika

A 17 esztendős Dávid Zoltán a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

Vasas: Torghelle távozik, Rados és Kalmár marad a csapattal

A Vasas a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy négy labdarúgótól is elköszönt a szakmai stáb, köztük a 42-szeres válogatott Torghelle Sándortól, akinek lejárt a szerződése. A klub ugyanakkor hosszabbított Ivan Radossal, s a korábbi kölcsön után most megvásárolta Kalmár Olivér játékjogát. A tavaly óta Hollandiában légióskodó Varga Donát ideiglenesen szintén a Vasassal készül.

NB II: öten távoznak Szolnokról, Csábi marad a vezetőedző

Csábi József marad a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV vezetőedzője, a keretből öten – név szerint Albert Ádám, Annus Árpád, Simon Attila, Szabó Péter, Szabó Richárd – távoznak – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: visszatért Soroksárra a korábbi másodosztályú gólkirály

Három év után visszatért a Soroksár másodosztályú labdarúgócsapatához Lovrencsics Balázs – tudtuk meg a klub honlapján közzétett videóból.

NB II: szerződést hosszabbított a kapus Gyirmóton

A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr két évvel meghosszabbította 26 éves kapusa, Rusák Edvárd szerződését – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: fiatal középpályás érkezett a Nyíregyházához

Vasziljevics Nikola a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusban folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: egy támadó hosszabbított Siófokon, egy középpályás érkezett

Meghosszabbította Elek Bence szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok, míg Tömösvári Bálint a Budapest Honvédtól csatlakozott a kerethez – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: elhagyja a Dorogot a korábbi élvonalbeli középpályás

Kitl Miklós nem fogadta el a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogi FC szerződéshosszabbításra tett ajánlatát, így megállapodása lejártával távozik a klubtól – számolt be róla a dorogiak honlapja.

NB II: három év után távozik az alapember Budaörsről

Távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC-től Medgyes Sinan – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: két kaposvári játékos úgy döntött, hogy visszavonul

A Nemzeti Sport információja szerint két kaposvári játékos, Fodor Marcell és Hegedűs Dávid is bejelentette, hogy felhagy a profi labdarúgással.

NB II: Mezőkövesdről érkezett gólerős játékos a Szparihoz

Újabb játékossal kötött szerződést a Nyíregyháza Spartacus, a labdarúgó NB II-ben szereplő klub mindenben megállapodott Kalocsai Lászlóval, így a 19 éves futballista a szabolcsiaknál folytatja pályafutását – számolt be róla a piros-kékek honlapja.