Létesítmény: A legfontosabb, hogy jól működik a Puskás Aréna – Skardelli

Az épületet tervező Skardelli György számára az a legfontosabb, hogy a tavaly novemberben átadott Puskás Aréna tökéletesen ellátja funkcióját, és bizonyította, jól működik.

Létesítmény: minőségi keretet kaptak a testmozgáshoz az Opera munkatársai

Hat csapat meghívásával megrendezett futsaltornával avatták fel a Magyar Állami Operaház Eiffel Műhelyházának multifunkcionális sportpályáját vasárnap. A Járay József tízpróbázó és operaénekes tenor nevét viselő létesítmény ötféle labdajátékra (futsal, kézi-, kosár-, röplabda, lábtengó), valamint teniszre és tollaslabdára is alkalmas – öltözővel, zuhanyzókkal és edzőteremmel. A pálya az Opera munkatársainak szabadidős testmozgásához kíván minőségi keretet biztosítani.

Létesítmény: új sportcsarnok alapkövét tették le Tatabányán

A 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság tartalék versenyhelyszínének is számító multifunkcionális sportcsarnok alapkövét tették le szerdán Tatabányán; a bruttó 24 milliárd forintért épülő létesítmény 6058 férőhelyes lesz.

Létesítmény: stadionkonferencia lesz a Groupama Arénában

Január 21–22-én a Groupama Arénában rendezik meg a stadionok európai szövetségeként funkcionáló ESSMA éves konferenciáját. Budapesten csaknem 400 vendéget várnak olyan stadionok és labdarúgóklubok képviseletében, mint a Wembley, a Bayern München vagy az Arsenal – tájékoztatta az NSO-t Igaz András, a Groupama Arénát működtető Lagardere Sports Hungary Kft. ügyvezetője.

Kézilabda: a 2022-es Eb-re elkészül az új szegedi csarnok

A 2022-es, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokságra megépül Szegeden az új, 8000 néző befogadására alkalmas multifunkcionális csarnok, amelynek megépítését 35 milliárd 813 millió forinttal támogatja a kormány.

Létesítmény: lerakták az új miskolci csarnok alapkövét

Ünnepélyes keretek között lerakták kedden az új miskolci multifunkciós sportcsarnok alapkövét, a létesítmény a tervek szerint jövő év végéig készül el.

Létesítmény: letették az új nyíregyházi atlétikai központ alapkövét

Letették a mintegy 7.1 milliárd forintból, kormányzati támogatás segítségével megépülő új atlétikai központ alapkövét hétfőn Nyíregyházán. A beruházás a tervek szerint 2021 tavaszára készül el.

Puskás Aréna: gyönyörűen fest a nemzeti színekkel kivilágított stadion – képgaléria

Péntek este megtartották a korábban elmaradt teljes fénypróbát a Puskás Arénában, amelyben szinte az összes szék a helyére került, és a füvesítés is megkezdődött.

Jégkorong: Győrben egyedülálló fejlesztőközpontot adtak át

Magyarországon eddig még nem működő jégkorong-fejlesztőközpontot adtak át szerdán Győrben, a Győri Nemak-Dana Jégsport Centrumban.

Létesítmény: kosárlabda-munkacsarnok épült Pécsett

Átadták a Pécsi Vasutas Sportkör (PVSK) mintegy 1.2 milliárd forintból épült multifunkcionális kosárlabda-munkacsarnokát szerdán a baranyai megyeszékhelyen.

Videó: lenyűgöző! Drónnal lestük meg az új szegedi sportkomplexumot

A Nemzeti Sport stábjának lehetősége nyílt a szegedi kajak-kenu világbajnokság alatt megnézni a napokban elkészült Szent Gellért Fórumot, ahol a nyitó mérkőzést a Lazióval játssza a helyi csapat, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A tíz hektáron elterülő sportkomplexum nemsokára otthona lesz a város kulturális rendezvényeinek, és sok örömet szerezhet az egyház által gondozott gyermekeknek és több mint 300 utánpótlás-játékosnak, valamint a helyi felnőtt csapatnak is. Kiss-Rigó László püspök személyesen mutatta be kollégáinknak a lenyűgöző sportcentrumot.

NB II: szerda este avatják fel a szegedi Szent Gellért Fórumot

Elkészült Magyarország legújabb sportkomplexuma, amelynek a Szeged-Csanádi Egyházmegye a fenntartója. Kiss-Rigó László püspök társaságában bejártuk a létesítményt, amelynek három avatóünnepsége is lesz: az első szerda este a sztártenor, Plácido Domingo fellépésével.

Létesítmény: Rúzsa Magdi is a helyszínen, átadták az első délvidéki Ovi-Sport pályát

A Nemzeti Ovi-Sport program keretében Kishegyesen adták át az első délvidéki Ovi-Sport pályát. A kezdeményezést Rúzsa Magdi is támogatta, a gyerekkorát a településen töltő Máté Péter-díjas énekes és dalszerző személyesen is részt vett az ünnepségen.

Kézilabda: legendás játékosról nevezik el a Vasas új csarnokát

A BEK-győztes, olimpiai bronz- és világbajnoki ezüstérmes Sterbinszky Amáliáról nevezik el a Vasas SC új kézilabdacsarnokát.

Sportlétesítmény: a tokiói szentély kétszer drágább a Puskás Arénánál

A tokiói Olimpiai Stadion és a Puskás Aréna kapcsán a portfolio.hu gazdasági portál összehasonlította a két létesítmény várható költségeit – ebből kiderül, hogy a japánok létesítménye több mint kétszer annyiból épül fel, mint a hamarosan átadásra kerülő Puskás Aréna.

Létesítmény: már hét országban van magyar Ovi-Sport pálya

Koszovó már a hetedik ország, ahol pályát épített a gyerekeknek az egykor Buzánszky Jenő által alapított Ovi-Sport Alapítvány – tudtuk meg a szervezet elnökétől, Molnár Andreától.

Létesítmény: új versenyuszoda épült Kaposváron

Átadták a 4.5 milliárd forintból épített új versenyuszodát Kaposváron kedden.

Vasas: kigyulladtak a fények az új stadionban – videó

Kigyulladtak a fények a Vasas új futballarénájában – erről a Facebookon tett közzé videót az angyalföldi klub. Az Illovszky Rudolf Stadiont július 5-én, a DAC elleni mérkőzéssel avatja fel az NB II-es klub.

Tenisz: a Vasas segít az új budapesti központ építésében

Magyarország kormánya, az Orbán Viktor miniszterelnök által ma aláírt kormányhatározat értelmében a Vasas Sport Club kizárólagos szakmai együttműködésével kezdi meg a nagy nemzetközi teniszversenyek megrendezésére alkalmas budapesti teniszközpont előkészítő munkáit – jelent meg a Magyar Közlönyben.

Létesítmény: Nemzeti Öttusa Központ épülhet Csillebércen

Nemzeti Öttusa Központ (NÖK) épülhet a Csillebérci Szabadidő és Ifjúsági Központ területén.