Videó: Räikkönen is teljesítette a WC-papíros kihívást

Továbbra is hódít a kihívás a közösségi oldalakon, melyben arra kérik a legnagyobb sztárokat, mutassák meg, hogy sportolnak otthon, így védekezve a koronavírus ellen. Ennek egyik legnépszerűbb formája a WC-papírral dekázás, amelyet most Kimi Räikkönen is kipróbált, és több lelkesedéssel tette ezt, mint bármit az utóbbi években…

Videó: elindult a #maradjotthon kihívás, Szoboszlai és Gulácsi is teljesítette

A Nemzeti Sport Online az Instagram-oldalán elindította a #maradjotthon kihívást, amelynek lényege, hogy a vállalkozó kedvű követőink egy rövid videóban megmutathatják, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt hogyan sportolnak otthoni körülmények között. A kihívást sok követőnk mellett már több magyar sportoló, így Szoboszlai Dominik, Gulácsi Péter vagy éppen Sallói Dániel és Baráth Botond is teljesítette.

Videó: „Jön Andy!” – már megint itt egy új internetes kihívás

Bár nagy valószínűséggel már senki sem tudja követni, megint új internetes őrület hódít. A Borussia Dortmund által már bemutatott „Mannequin challenge” után most az „#Andyscoming”, azaz a „Jön Andy!” elnevezésű őrület csapott le.

Labdarúgás: Az NSO legyőzte Torghellét! Hogy miben? Fejelésben!

Az NSO szerkesztőségének két tagja, Kántor Barnabás és Rácz Péter kihívta az MTK két alapemberét, Kanta Józsefet és Torghelle Sándort egy-egy szabadrúgás-, illetve fejpárbajra. Természetesen az NSO Tv stábja is ott járt, és felvette, ahogy munkatársaink egyáltalán nem vallanak szégyent. Sőt, az egyik párbajt újságírónk nyerte!    

Videó: az NSO kihívja Magyarországot! Mi kell hozzá? Sör!

Az NSO Tv stábja úgy döntött, kipróbál egy igazán extrém sportot, a sörfutást. A sportágnak Angliában igazi hagyománya van, olyannyira, hogy legutóbb Londonban rendezték a világbajnokságot. Riportereink némi felkészülés – és pici szabálymódosítás – után vetették bele magukat a nem mindennapi kihívásba.

Videó: felső léces kihívás a Spursnél - német vereséggel

A Tottenhamnél ötletes kihívással készültek, melyben három játékos, Christian Eriksen, Lewis Holtby és Harry Kane feszült egymásnak. A feladat egyszerű volt, el kellett találni a felső lécet. Győztest azonban nem hirdettek, ugyanis az angol és a dán futballista is eltalálta a „célpontot”, így csak Holtby esett ki a játékból.

Usain Bolt elfogadta a britek hősének 600 méteres kihívását

A londoni Gyémánt Liga döntői után Mo Farah egyszeri viadalra hívta ki a jamaicai sprinterkirályt. Jótékonysági céllal, persze.

Szezon beharangozó

Mérföldkőhöz érkezett a blog, ugyanis egy régóta tervezett projekt megvalósításaként elsőként jelentetünk meg úgynevezett podcastot, mely...

Menjen vagy maradjon?

A versengés folyamatos, ám egyvalami örök, ha egy csapat tartósan gyengén teljesít, az edzőt veszik elő. Senki sincs biztonságban, több évnyi...