Magyar–szlovák: Nagy Ádám, Szoboszlai és Sallai is kezd

Marco Rossi szövetségi kapitány megnevezte kezdőcsapatát a hétfő esti, Szlovákia elleni Európa-bajnoki selejtezőre.

Válogatott: a Wales elleni nagyszerű győzelem képekben

Mint beszámoltunk róla, a magyar labdarúgó-válogatott kedd este 1–0-ra legyőzte Walest, és ezzel továbbra is az első helyen áll a 2020-as Európa-bajnokság selejtezőjének E-csoportjában. Elevenítsük fel a remek győzelem emlékét a Nemzeti Sport fotósainak képgalériája segítségével!

Bale kihagyta, Pátkai bevágta: mienk a három pont

Pátkai Máté találatával legyőzte Walest a magyar válogatott a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjében. sorozatát.

Magyar–walesi: két változtatás, Pátkai és Holender bekerült – kezdők

A magyar válogatott Wales ellen folytatja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát. Íme, a kezdőcsapatok!

Magyar–walesi: olvasóink egy helyen változtatnának a kezdőn

A magyar válogatott kedden 20.45-től Budapesten Wales ellen folytatja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát. Az összecsapás előtt arra kértük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőjét. Íme, a végeredmény!

Válogatott: állítsa össze a válogatott Wales elleni kezdőcsapatát!

A magyar válogatott kedden 20.45-től Budapesten Wales ellen folytatja a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatát. Milyen kezdőcsapatot küldene pályára Marco Rossi szövetségi kapitány helyében? Állítsa össze a tizenegyet!

Válogatott: Dzsudzsák csak kispados, Kovács István bekerült – kezdők

Megvan a magyar labdarúgó-válogatott összeállítása az Észtország elleni hazai Nemzetek Ligája-mérkőzésre! A mieinknél a visszatérő Dzsudzsák Balázs csak a kispadon kapott helyet, Kalmár Zsolt és Kovács István viszont ott van a kezdőcsapatban.

El: Kovács István nélkül kezd a Vidi a PAOK ellen

Az UEFA honlapjának tájékoztatása szerint a Mol Vidi az alábbi kezdő tizeneggyel veszi fel a küzdelmet a görög PAOK ellen az Európa-liga-csoportkör 4. fordulójában. Marko Nikolics a jól megszokott alapcsapatának szavazott bizalmat, az egyetlen apróbb meglepetés, hogy Kovács István a kispadra szorult.

Válogatott: Baráth Botond debütál – megvan a magyar kezdő!

Megvan a magyar labdarúgó-válogatott összeállítása az Észtország elleni idegenbeli Nemzetek Ligája-mérkőzésre! Marco Rossi a kezdőcsapatba jelölte a Budapest Honvéd védőjét, Baráth Botondot, aki Tallinnban mutatkozik be a nemzeti együttesben.

BL: Lazovics és Keserü sem kezd a Vidi–Ludogorecen

Marko Nikolics és Paulo Autuori is kijelölte kezdőcsapatát a Mol Vidi FC–Ludogorec BL-selejtező visszavágójára. A fehérváriaknál ezúttal sem kezd Danko Lazovics, míg a vendégeknél kimarad Claudiu Keserü.

El: Jesús Navas, Nolito és Ben Yedder is kezd az Újpest ellen

Pablo Machín és Nebojsa Vignjevics is kijelölte a kezdőcsapatát a Sevilla–Újpest Európa-liga-selejtezőre.

Vb 2018: Drmic rohamoz Svájcnál, Svensson kezd Larsson helyén

Janne Andersson és Vladimir Petkovic is kijelölte kezdőcsapatát a világbajnokság hetedik nyolcaddöntőjére, a Svédország–Svájc találkozóra. Josip Drmic kezd a svájci válogatott csatáraként, a svédek eltiltottját, Sebastian Larssont pedig Gustav Svensson pótolja a középpályán.

Vb 2018: íme, a Szerbia–Svájc mérkőzés kezdőcsapatai!

Megvannak a kezdőcsapatok a 20 órakor kezdődő Szerbia–Svájc világbajnoki csoportmérkőzésre! 

Vb 2018: Van Marwijk nem hallgatott az ausztrál szurkolókra

Age Hareide és Bert van Marwijk is kijelölte kezdőcsapatát a C-csoport második fordulójának első felvonására, a Dánia–Ausztrália mérkőzésére. Az ausztrálok holland kapitánya csak a kispadra jelölte a sok szurkoló, illetve a Mark Bosnich (a Manchester United és a Chelsea korábbi ausztrál kapusa) által is a kezdőbe várt Daniel Arzanit, illetve a hosszú ideig az angol Evertonban légióskodó 38 éves Tim Cahillt.

Vb 2018: Szalah a kezdőben kapott helyet az oroszok ellen

Sztanyiszlav Csercseszov és Héctor Cúper is megnevezte kezdőcsapatát a csoportkör második fordulójának első mérkőzésére, az Oroszország–Egyiptom találkozóra. Az első meccsen pihenő Mohamed Szalah bemutatkozhat a világbajnokságon, hiszen a kezdőben kapott helyet.

Vb 2018: Szenegál négy támadóval a lengyelek ellen

Adam Nawalka és Aliou Cissé is kijelölte a kezdő tizenegyet a Lengyelország–Szenegál világbajnoki csoportmérkőzésre. A szenegáli szövetség 4–2–4-es felállást jelöl meg a lengyel 4–4–2-vel szemben.

Vb 2018: Navas kapuját Ljajics, Tadics és Mitrovics rohamozza – kezdőcsapatok

Megvannak a labdarúgó-világbajnokság E-csoportjának első fordulójában rendezendő Costa Rica–Szerbia mérkőzés kezdőcsapatai! A találkozó magyar idő szerint 14 órakor indul.

Vb 2018: megvannak a B-csoport első kezdőcsapatai

Hervé Renard és Carlos Queiroz is kijelölte kezdőcsapatát a Marokkó–Irán csoportmérkőzésre.

Vb 2018: Szalah csak a padon, Suárez és Cavani kezd!

Megvan az egyiptomi válogatott kezdőcsapata az Uruguay elleni világbajnoki csoportmérkőzésre: Héctor Cúper szövetségi kapitány nem jelölte a kezdőcsapatba a vállsérüléséből nemrégiben felépülő Mohamed Szalahot!

Vb 2018: megvan a világbajnokság első kezdőcsapata

A két szövetségi kapitány, Sztanyiszlav Csercseszov és Juan Antonio Pizzi is kijelölte kezdőcsapatát a világbajnokság nyitómérkőzésére, az Oroszország–Szaúd-Arábia találkozóra.