Kerekesszékes vívó-vk: öt érmet nyertek a magyarok

Öt érmet – egy aranyat, három ezüstöt és egy bronzot – nyertek a magyarok az amszterdami kerekesszékes vívó világkupaversenyen.

Kerekesszékes vívó-vb: két ezüstérem Amszterdamban

Hajmási Éva és Osváth Richárd is ezüstérmes lett az amszterdami kerekesszékes vívó-világkupaverseny második napján.

Kerekesszékes vívó-vb: öt éremmel zártak a magyarok

A magyar kerekesszékes vívók öt éremmel, egy arannyal, valamint két-két ezüsttel és bronzzal fejezték be szereplésüket a paralimpiai kvalifikációs világbajnokságon, a dél-koreai Cshongdzsuban.

Kerekesszékes vívó-vb: aranyérmes a női tőrcsapatunk

Aranyérmet nyert vasárnap a magyar női tőrcsapat a kerekesszékes vívók világbajnokságán a dél-koreai Cshongdzsuban.

Kerekesszékes vívó-vb: magyar ezüst- és bronzérem

Mező Boglárka és Krajnyák Zsuzsanna révén egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek a magyarok a dél-koreai Csongdzsuban a kerekesszékes vívó-világbajnokság szerdai napján.

Vívás: egy magyar érem a kerekesszékes-vb első napján

Egy magyar érem született a dél-koreai Csongdzsuban zajló kerekesszékesvívó-világbajnokság első versenynapján, Hajmási Éva női tőrben végzett másodikként.

Kerekesszékes vívó-vk: Veres Amarilla legyőzte a világelsőt

Kisebb sérüléssel is remekelt Varsóban Veres Amarilla, aki női kard egyéniben aranyérmet, a párbajtőrcsapattal  bronzérmet nyert a kerekesszékes vívó-világkupa lengyelországi állomásán.

Kerekesszékes vívó-vk: négy érem Varsóban

Négy érmet nyertek a magyar kerekesszékes vívók a varsói világkupaversenyen.

Kerekesszékes vívó-vk: a magyarok az éremtábla élén

A magyar válogatott három arany-, két ezüst- és három bronzéremmel az első helyen végzett az éremtáblázaton a Sao Paulóban rendezett kerekesszékes vívó világkupa-versenyen, amely a jövő évi, tokiói paralimpia kvalifikációs sorozatának része volt.

Kerekesszékes vívó-vk: Veres remekelt, arany- és bronzérmet nyert Sao Paulóban

Az egyéni versenyek után már biztos, legalább két éremmel, egy arannyal és egy bronzzal jöhet haza a brazíliai paralimpiai kvalifikációs világkupa-versenyről Veres Amarilla. A BVSC vívója a rögtön az első versenynapon megállíthatatlan volt és a női párbajtőrözők (A kategória) közt első helyen zárt. A döntőben honfitársát, Krajnyák Zsuzsannát nagy csatában, 15:13-ra győzte le. Másnap újabb „magyar csata” várt Veresre, a kardvívók (A kategória) negyeddöntőjében Hajmási Évát múlta felül 15:10-re.

Kerekesszékes vívó-vk: öt magyar érem Pisában

A magyar válogatott három ezüst- és két bronzéremmel zárta a pisai kerekesszékes világkupaversenyt, s a paralimpiai kvalifikáció szempontjából fontos pontokat szerzett.

Kerekesszékes világjátékok: öt éremmel zártak a magyar vívók

Öt érmet – egy aranyat és négy bronzot – nyertek a magyar vívók az arab emírségekbeli Sardzsában zajló kerekesszékes világjátékokon.

Kerekesszékes vívó-vk: nyolc magyar érem Japánban

A magyar küldöttség nyolc érmet, egy aranyat, három ezüstöt és négy bronzot szerzett Japánban, a kerekesszékes vívó világkupaversenyen.

Kerekesszékes vívó Eb: bronzérmes a női kardcsapatunk

Bronzérmet nyert a magyar női kardcsapat a kerekesszékes vívó Európa-bajnokság vasárnapi záró napján, az olaszországi Terniben.

Parasport: újabb magyar 3. hely a kerekesszékes vívó Eb-n

Bronzérmet nyert a magyar női tőrcsapat a kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon, az olaszországi Terniben.

Kerekesszékes vívó Eb: magyar párbajtőrbronz Terniben

Szarvas Zsolt bronzérmet nyert a párbajtőrözők C-kategóriájában az olaszországi Terniben zajló kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon.

Parasport: Veres bronzérmes a kerekesszékes vívó Eb-n

A szerdán elhunyt Kulcsár Győzőre, a Nemzet Sportolójára, a négyszeres olimpiai bajnok párbajtőrözőre emlékezve fekete karszalaggal vívtak a magyarok az olaszországi Terniben zajló kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon, amelynek csütörtöki versenynapján Veres Amarilla bronzérmet szerzett kardban.

Kerekesszékes vívó Eb: Hajmási Éva megvédte címet tőrben

Hajmási Éva megvédte címét, és aranyérmet nyert női tőrben az olaszországi Terniben zajló kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon szerdán.

Parasport: kezdésnek három magyar vívóérem

Kedden elkezdődött az olaszországi Terniben a kerekesszékes vívó Európa-bajnokság, és máris lett három érme a magyar küldöttségnek.

Parasport: magyar érmek a kerekesszékes vívó-vk-n

Tíz magyar érem született a Montrealban rendezett kerekesszékes vívóvilágkupán.