Kerékpár Eb: Pelikán János nem fejezte be a versenyt

Elia Viviani nyerte meg a férfiak mezőnyversenyét az Alkmaarban rendezett országúti kerékpáros Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján.

Kerékpáros Eb: 19 éves belga nyerte meg a férfiak időfutamát

A férfiaknál a belga Remco Evenepoel diadalmaskodott az egyéni időfutamban az országúti kerékpárosok Alkmaarban zajló Európa-bajnokságán.

Kerékpár Eb: a férfiaknál brit, a nőknél holland siker BMX-ben

A férfiaknál a brit Kyle Evans, a nőknél a holland Laura Smulders nyerte a BMX-versenyt a Glasgow-ban zajló kerékpár Európa-bajnokságon szombaton.

Kerékpár Eb: hat tized döntött a férfiak országúti időfutamán

Mindössze 63 századmásodperc döntött a férfi kerékpárosok országúti időfutamának aranyérméről szerdán a Glasgow-ban zajló multisport Európa-bajnokságon.

Kerékpár Eb: a hegyikerékpáros Parti András 40. lett a terepversenyen

Parti András a 40. helyen végzett a glasgow-i hegyikerékpáros Európa-bajnokságon, a férfimezőny egyetlen futamában, a keddi terepversenyen.

Kerékpár Eb: Bötticher győzött férfi keirinben

Stefan Bötticher nyerte a férfiak keirin viadalát a Glasgow-ban zajló multisport Európa-bajnokság pályakerékpáros versenyeinek keddi záró napján.

Kerékpár Eb: Szalontay óriásit bukott, de hősiesen újra rajthoz állt – videó

Szalontay Sándor bukott, majd a vigaszágon búcsúzott keirinben a Glasgow-ban zajló multisport Európa-bajnokság pályakerékpáros versenyeinek keddi, záró napján.

Kerékpár Eb: betegség és esés is hátráltatta a magyar versenyzőt

Benkó Barbara 18. helyen végzett a Glasgow-ban zajló hegyikerékpáros Európa-bajnokság női mezőnyének egyetlen futamában, a keddi terepversenyen.

Kerékpár Eb: Szalontay Sándor nem jutott negyeddöntőbe sprintben

Szalontay Sándor a nyolcaddöntőben búcsúzott a Glasgow-ban zajló kerékpáros kontinensviadal pályaversenyeinek vasárnapi napján.

Kerékpár Eb: Fejben kellene a gondokat megtalálnom – Lovassy

Lovassy Krisztián szerint elsősorban fejben kellene megtalálnia a gondokat, amelyek miatt a várakozásoknál gyengébben szerepelt a glasgow-i kerékpáros Európa-bajnokságon.

Kerékpár Eb: Lovassy Krisztián 16. lett omniumban

Lovassy Krisztián 16. helyen végzett omniumban a Glasgow-ban zajló multisport Európa-bajnokság pályakerékpáros versenyeinek szombati napján.

Kerékpár Eb: Lovassy Krisztián 18. lett scratch-ben

Az előző Európa-bajnokságon ezüstérmes Lovassy Krisztián a 18. helyen végzett scratch-ben a Glasgow-ban zajló kerékpáros kontinensviadal pályaversenyeinek pénteki napján.