?>
Kerékpáros-vb: 1997 után újra francia siker a mezőnyversenyen

A francia Julian Alaphilippe nyerte a férfi mezőnyversenyt az országúti kerékpárosok imolai világbajnokságán. Valter Attila a 76. helyen ért célba.

Tour de Hongrie: májusban rendezik a jövő évi viadalt

Május 12-től 16-ig szerepel a Tour de Hongrie a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) jövő évi, frissen nyilvánosságra hozott versenynaptárában.

Kerékpár: olasz világbajnok a férfi időfutamban

Az olasz bajnok Filippo Ganna diadalát hozta a férfi időfutam az országúti kerékpárosok imolai világbajnokságán. A pénteki viadalon Peák Barnabás 38., Filutás Viktor 51. lett.

Kerékpár: a Tour-harmadik Porte az Ineosnál folytatja

Az Ineos Grenadiers országúti kerékpáros csapatánál folytatja pályafutását a Tour de France-on harmadik Richie Porte.

Kerékpár: megműtötték a vb-n nagyot bukó amerikait

Megműtötték Chloé Dygert Owent, aki csütörtökön a női időfutam címvédőjeként nagyot bukott az országúti kerékpárosok imolai világbajnokságán.

Kerékpár: Van der Breggen négy ezüst után ért a csúcsra

Anna van der Breggen nyerte meg a női időfutamot az országúti kerékpárosok imolai világbajnokságának csütörtöki nyitó napján.

Tour de France: doppinggyanú miatt nyomozás indult

A marseille-i hatóságok nyomozást indítottak doppinggyanú miatt a vasárnap véget ért Tour de France országúti kerékpáros-körversennyel összefüggésben, miután átkutatták többek között a 2014-ben Giro d'Italia-, 2016-ban pedig Vuelta a Espana-győztes Nairo Quintana szállodai szobáját.

Hihetetlen győzelem – Tadej Pogacar mindent vitt a Tour de France-on

A három éve még a Magyar körversenyen tekerő Tadej Pogacar örökre emlékezetes, minden szempontból történelmi sikert aratott élete első Tour de France-án.

Tour: Pogacar megérkezett a csúcsra a magyar kapitány szerint

Tadej Pogacar megérkezett a csúcsra a Tour de France megnyerésével a magyar országúti kerékpárosok szövetségi kapitánya, Dér Zsolt szerint.

„Dolgozom azon, hogy elhiggyem magamról, igenis jó vagyok”

Remek hétvégét zárt Jászapáti Petra, a vb-ezüstérmes short trackes a pályakerékpáros ob-n, három győzelmet szerzett – és a tanulságokat is levonta.

Tour de France: „Pogacar bolonddá tette a stopperórát” – sajtóvisszhang

A nemzetközi sajtó elsősorban az egy nappal a 22. születésnapja előtt diadalmaskodó szlovén Tadej Pogacar teljesítményét méltatta a vasárnap zárult Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt követően – írja az MTI.

Tour: Pogacar az első szlovén és a második legifjabb győztes

Tadej Pogacar első szlovénként nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt.

Tour: Nyomtam a pedált, de nem volt bennem erő – Roglic

Mint ismert, Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Tour de France 20., utolsó előtti szakaszát, elcsenve ezzel Primoz Roglictól a sárga trikót.

Tour: Pogacar emberfeletti időfutam-győzelmével mindent vitt

Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Tour de France 20., utolsó előtti szakaszát, és az egyéni időfutamon aratott emberfeletti diadalával összetettben is átvette a vezetést Primoz Roglictól.

Tour: Kragh Andersennek megint összejött a szökés

Sören Kragh Andersen nyerte meg pénteken a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 19. szakaszát, amelyen az összetett élén változatlan előnnyel vezet a szlovén Primoz Roglic.

Tour: Kwiatkowskié az utolsó alpesi etap, Roglic őrzi előnyét

A lengyel Michal Kwiatkowski nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 18. – utolsó alpesi – szakaszát, amelyen a szlovén Primoz Roglic megőrizte előnyét összetettben a riválisai előtt.

Tour de France: a címvédő feladta a versenyt

A tavaly győztes Egan Bernal a szerdai, 17. szakasz előtt visszalépett a Tour de France országúti kerékpáros-körversenytől.

Tour de France: negatív tesztek után minden csapat folytathatja

Mind a 22 csapat folytathatja kedden a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt a vasárnap és a hétfői pihenőnapon elvégzett koronavírusteszteket követően.

Kerékpár: nem indul a férfi címvédő az országúti vb-n

Kihagyja a szeptember végén sorra kerülő országúti kerékpáros világbajnokságot a férfi mezőnyverseny címvédője, a dán Mads Pedersen.

Tour de France: kettős szlovén siker, Pogacar győzött Roglic előtt

Az összetettben második helyen álló szlovén Tadej Pogacar nyerte honfitársa, az éllovas Primoz Roglic előtt a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny 15., vasárnapi szakaszát.