Videó: a magyar sportrepülés egyik legsúlyosabb katasztrófájára emlékeztek

1982. május 11-én a magyar sportrepülés egyik legsúlyosabb katasztrófája következett be. A Dunakeszire tartó An-2 repülőgép tíz perccel a felszállás után a Hármashatár-hegy oldalának ütközve kigyulladt és megsemmisült. A tragikus balesetben kilencen haltak meg. Rájuk emlékeztek az elmúlt szombaton a sportrepülősök. 

Gyilkos bazilika – 70 éve történt a Grande Torino tragédiája

A légi szerencsétlenségek mindig megdöbbentők, így az 1949. május 4-én történt tragédia is, amikor Torino nagy futballcsapata, a Grande Torino gépe a supergai bazilikának ütközött.

Gyász: Neymarék néma perce a Germanwings-tragédia áldozataiért

Egyperces gyászszünettel kezdődött Franciaország és Brazília csütörtök esti felkészülési labdarúgó-mérkőzése, amelyet a dél-amerikai válogatott nyert meg 3–1-re.

El Clásico: az álmuk megvalósítása után haltak meg a Germanwings-katasztrófában

Összesen százötven ember vesztette életét, amikor a Barcelona és Düsseldorf között közlekedő Germanwings Airbus A-320-as gép lezuhant kedden. Mint arról beszámoltunk, egy, a gépről lemaradó svéd futballcsapat megúszta a katasztrófát, ám nem mindenki volt ilyen szerencsés.

Így menekült meg egy teljes futballcsapat a halál torkából

Összesen százötven ember halt meg, amikor a Barcelona és Düsseldorf között közlekedő Germanwings Airbus A-320-as gép lezuhant kedden. Operaénekesek és német gimnazisták is elhunytak a katasztrófában, sőt, nem sok hiányzott ahhoz, hogy egy teljes futballcsapat is felszálljon a gépre…

Olaszország: édesanyja árvízből mentette ki Buffon féltett kincsét

Természeti katasztrófa sújtotta Gianliugi Buffon édesanyjának házát. A lakásban lévő legtöbb bútor és tárgy megsérült vagy használhatatlanná vált, Buffon első válogatott meze azonban megmenekült, köszönhetően a kapuvédő édesanyjának, Maria Stella Masoccónak.

Hamuvá égette magát a kislányt fejbe rúgó tékvandómester

Lassan félmilliós nézettségnél jár a YouTube-on annak az állítólag skót „tékvandómesternek” a videója, aki egy gyermekeknek tartott bemutatón okozott kínos pillanatokat – nem csak magának.

Ökölvívás: tömegverekedés és 18 halott a bokszmeccs után

Tömegverekedés és pánik tört ki egy ökölvívó-mérkőzés után Indonéziában hétfőre virradóra, az első jelentések szerint 18-an meghaltak.

Az év balhéi: ez megverte, az elütötte, a másik lehülyézte

Ahogy vicces jeleneteknek, úgy sajnálatos módon balhéknak sem voltunk híján a 2012-es esztendőben. Újabb év végi összeállításunkban ezúttal ez kerül a középpontba: szurkolói atrocitások, lövöldözések, petárdák, majomkodások, kábítószer, pornó, a 30 milliós sör, volt itt minden. Íme, az idei termés!

Real Madrid: Cristiano Ronaldo segít a madeirai katasztrófa áldozatain

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid aranylabdás klasszisa mély megdöbbenéssel fogadta a Madeirát sújtó katasztrófáról szóló híreket, és támogatásáról biztosította az ítéletidő károsultjait.