Kép: Casillas is megosztotta Puskásék megható karikatúráját

A neves karikaturista, Omar Momani szívbe markoló rajzzal emlékezett meg a pénteken elhunyt Raymond Kopáról. A háromszoros BEK-győztes francia futballista Puskás Ferenc és Alfredo Di Stéfano társaságában már az égi mezőkön rúgja a labdát. A karikatúrát Iker Casillas is megosztotta a hivatalos Instagram-oldalán.

Durván elhízott Real Madrid-sztárok és vb-hősök mentik meg a hétfőt

Teljesen új szintre emelte a sportkarikatúra műfaját Fulvio Obregón grafikus, aki gondolt egyet, és tündéri hógolyókká formálta a Real Madrid öt sztárjátékosát, megszabadítva minket a hétfői lehangoltság veszélyeitől. Így nézne ki Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, James Rodríguez, Toni Kroos és Karim Benzema, ha nagyon csúnyán elhízva lépne pályára.

Ganxsta, Jason és a fogtündérek: karikatúrapályázat hoki-vb-re - galéria

Az április 14-én kezdődő budapesti divízió 1/A világbajnokságra meghirdetett pályázatra 42 országból közel 200 pályamű érkezett – számolt be a kezdeményezés eredményéről honlapján a Magyar Jégkorongszövetség. A díjazottak között a hokinagyhatalom Oroszország legjobbjai állnak az élen.

Löke és Lunde nem játszik a tűzzel - képek

A norvég női kézilabdázók nemcsak a pályán eredményesek, hanem a reklámokban is. A norvég posta és egy tévétársaság kezdeményezésére olyan reklámkampányban vettek részt a Magyarországon játszó lányok is, amely a lakástüzek veszélyeire hívja fel a figyelmet. A tréfás karikatúrák mindegyike valamilyen rossz szokást mutat be, amelyből könnyen tűz is lehet otthon.