Arsenal: négyen is lebuktak, nem tartották be a kijárási tilalmat

Balhé lehet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenalnál, miután négy játékos is lebukott azzal, hogy nem tartotta be a kijárási tilalmat.

Úszás: Kapás Boglárka így edz otthon – videó!

Kapás Boglárka az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben hogyan oldotta meg az otthoni úszóedzést.

„Központilag lebutított meccs” – a legjobb NB II-es értékelések

Olvasóink kedvelt időtöltése – a hozzászólások legalábbis erről tanúskodnak – a labdarúgó NB II meccsei után adott edzői nyilatkozatok böngészése. A koronavírus-járvány okozta kényszerszünetben kigyűjtöttünk néhányat az aktuális idény eddigi 28 fordulója során a Nemzeti Sportnak adott legfrappánsabb, legmeglepőbb, illetve legviccesebb szakvezetői értékelések közül. Önnek melyik volt a kedvence?

Vívás: A lakás örül neki, hogy itthon vagyok – Rédli András

Ha átlagos hétköznapokat élnénk, férfi párbajtőr-válogatottunk elszántan készülne Buenos Airesben a tokiói kvótáról döntő világkupaversenyre, és arról írnánk, hogy a rivális oroszokat meg kell előznünk, miként azért is izgulnunk kell, hogy Dél-Korea ne jusson a négy közé és Egyiptom ne legyen a legjobb 16-ban.  

Chelsea: a válogatott játékos a karantén helyett lement focizni

Mint arról írtunk, március 13-án pozitív lett a koronavírustesztje Callum Hudson-Odoinak, a Chelsea futballistájának. A beszámolók szerint az angol válogatott játékos jól van, de a betegsége miatt az egész csapatnak önkéntes karanténba kellett vonulnia.

Koronavírus: a Juvénál 121-en vonultak önkéntes karanténba

Mint ismert, szerda estére kiderült, hogy a Juventus labdarúgója, Daniele Rugani koronavírustesztje pozitív eredményt hozott. Éppen ezért másnap a klub összesen 121 munkatársa – játékosok, a szakmai stáb tagjai, klubvezetők, igazgatók és a klub alkalmazottjai – önkéntes karanténba vonult.

Rio 2016: kezdődik – 4 pólós megbetegedett az olimpián

Gyomorhurutban betegedett meg az ausztrál női vízilabda-válogatott négy tagja, így megelőzés céljából elkülönítették őket a riói olimpiára készülő többi sportolótól.