Videó: Ronaldónál karácsonykor sem maradt ki az edzés

Cristiano Ronaldo munkamoráljáról alighanem mindenki hallott már – a Juventus sztárja gyakorlatilag bármennyit képes edzeni azért, hogy elérje a céljait. Ez alól a karácsony sem kivétel: a portugál támadó az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy még ekkor is tréningezett a medencében.

A változás szele – Talmácsi Gábor először karácsonyozik apaként

Az első karácsony apaként. Hosszú idő óta az első, amikor játékboltból is kerül ajándék a fa alá, az első, amelyen a vacsoraasztalnál újra felvetődik a kérdés: vajon ha eljön az ideje, engedjék motorra ülni a gyereket? A válaszra van még minimum négy év, de Talmácsiéknál nem is lehet más, mint igen.

Kosárlabda: A karácsony olyan, mint egy Black Friday – Rátgéber

Rátgéber László a borból és a sörből sem tudja meginni a rosszat, és ugyanígy van a teákkal is. Az ikonikus kosárlabdaedző meg is mutatta a Sportkrém stábjának, hogy milyen teakülönlegességeket rejt a szekrénye, az óriási lemez- és CD-gyűjteményét pedig nemcsak megnézhettük, de bele is hallgathattunk a kedvenceibe. 

Karácsony: Hosszú, Michelisz, Gulácsi – így üzentek legjobbjaink

Magyarország legjobb sportolói is a karácsonyt ünneplik, s többségük a közösségi oldalra is posztolt fotót a karácsonyfájáról vagy önmagáról. Összeállításunkban ezekből az üzenetekből válogattunk.

Videó: különleges karácsonyfa-díszítés Szocsiban

A világ versenypályáinak többségén az ünnepek alatt sem áll le az élet. A Formula–1-es Orosz Nagydíjnak otthont adó Szocsiban driftversenyzők szórakoztatták a közönséget, többek között azt is bemutatva, hogyan lehet egy autóval feldíszíteni egy karácsonyfát égősorral.

Karácsony: a Honvéd labdarúgójánál kecske is kerül az ünnepi asztalra

Mint minden évben, 2019-ben is megkérdeztünk néhány élsportolót, náluk hogyan telik a karácsony, milyen tradíciókat követnek, és mi kerül az ünnepi asztalra. Ezúttal Eke Uzoma, a Budapest Honvéd nigériai labdarúgója, két norvég kézilabdázó, Stine Oftedal, a Győri Audi ETO KC, illetve Kent Robin Tönnesen, a Telekom Veszprém játékosa, Erdély Csanád, a Hydro Fehérvár AV19 válogatott jégkorongozója, Dékány Bernadett, a Vasas Óbuda válogatott röplabdázója, valamint Szabó Szilvia, háromszoros olimpiai ezüstérmes kajakos osztotta meg velünk ezeket, még az ünnepek előtt.

Válogatott: Marco Rossiék is üzentek karácsony alkalmából

Az MLSZ a hivatalos Facebook-oldalán tett közzé egy videót, melyben a jelenlegi magyar labdarúgás meghatározó személyei kívánnak áldott, békés karácsonyt mindenkinek.

Átpolitizált Jézus – így írt a kereszténység központi alakjáról a Nemzeti Sport

Milyen szövegkörnyezetben szerepelt Jézus neve, miként értékelte személyiségét, hatását, üzenetét a sportnapilap az első világháború előtt, a Horthy-rendszer idején és a kommunizmus évtizedei során?

Féllábú rénszarvas, vérmókus, lelőtt csiga – mézeskalácsot sütöttek sportolóink!

Jól sült el a Nemzeti Sport kezdeményezése: Sike Renáta, Lékai Máté és Siklósi Gergely hamar csapattá formálódott a konyhában – a közös program eredménye sok díszes mézeskalács és megannyi színes sztori lett.

Jégkorong: Idén karácsonykor is nézzék Kevint! – filmajánló hokisainktól

A Reszkessetek, betörők! kötelező karácsonykor – vallják válogatott jégkorongozóink. De ha valakinek mégis tele lenne már a hócipője Kevin és a Vizes Banda cicaharcával, akkor hokisainak alternatívát ajánlanak a karácsonyi, tévénézős időszakra. Viszont azt se felejtse el senki, hogy a két ünnep között jégkorongmérkőzések alatt is lehet ropogtatni az ünnepi finomságokat!

Videó: fárasztó szóvicc, tiszta lepedőt kapott a Pool-védő

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpoolnál sem feledkeztek meg a karácsonyról. A klubnál végigkövették, ahogy a csapat középpályása, Georginio Wijnaldum mindenkinek ajándékot ad: Alisson a Beatlesről olvashat, Dejan Lovren Mohamed Szalahban gyönyörködhet két korty között, és még a klub konyháján dolgozókhoz is eljutott a Télapó. Virgil van Dijk ajándéka viszont egy fárasztó szóviccen alapszik…

„Elképzelem, hogy én vagyok Ronaldo” – a besnyői kisfiú nem ismer lehetetlent

Leégett ház, szívzörej, Attila azonban az iskolapadban és a focipályán is jól teljesít – a besnyői kisfiú nem ismer lehetetlent.

Kovács Katalinék karácsonyi várakozása – egy családi adventi képeslap

Visszacsempészni a hitet az ünnepekbe, megélni az igazi várakozást – ezt leginkább őszinte gyermeki szemmel és lélekkel lehet. Négy és fél évvel ezelőtt Kovács Katalin életébe visszahozta az igazi karácsonyt kislánya, Luca születése, akinek hamarosan kistestvére érkezik. Íme, egy családi adventi képeslap Budakalászról.

Hat Mikulás CR-éknél, LeBron Kevint nézi – a sportolók karácsonya

Eljött a 2018-as év vége is: a folyamatos munkát, rohanást kis időre félretesszük, és családi, baráti körben töltjük az ünnepeket. Nincsenek ezzel másképp a sztársportolók sem – sokan kívántak boldog karácsonyt követőiknek azok közül is, akik a hétköznapokat verejtékezve az edzőteremben vagy éppen a pályán töltik. Az ő jókívánságaikból, ünnepi fotóikból válogattunk.