Videó: fárasztó szóvicc, tiszta lepedőt kapott a Pool-védő

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpoolnál sem feledkeztek meg a karácsonyról. A klubnál végigkövették, ahogy a csapat középpályása, Georginio Wijnaldum mindenkinek ajándékot ad: Alisson a Beatlesről olvashat, Dejan Lovren Mohamed Szalahban gyönyörködhet két korty között, és még a klub konyháján dolgozókhoz is eljutott a Télapó. Virgil van Dijk ajándéka viszont egy fárasztó szóviccen alapszik…

„Elképzelem, hogy én vagyok Ronaldo” – a besnyői kisfiú nem ismer lehetetlent

Leégett ház, szívzörej, Attila azonban az iskolapadban és a focipályán is jól teljesít – a besnyői kisfiú nem ismer lehetetlent.

Kovács Katalinék karácsonyi várakozása – egy családi adventi képeslap

Visszacsempészni a hitet az ünnepekbe, megélni az igazi várakozást – ezt leginkább őszinte gyermeki szemmel és lélekkel lehet. Négy és fél évvel ezelőtt Kovács Katalin életébe visszahozta az igazi karácsonyt kislánya, Luca születése, akinek hamarosan kistestvére érkezik. Íme, egy családi adventi képeslap Budakalászról.

Hat Mikulás CR-éknél, LeBron Kevint nézi – a sportolók karácsonya

Eljött a 2018-as év vége is: a folyamatos munkát, rohanást kis időre félretesszük, és családi, baráti körben töltjük az ünnepeket. Nincsenek ezzel másképp a sztársportolók sem – sokan kívántak boldog karácsonyt követőiknek azok közül is, akik a hétköznapokat verejtékezve az edzőteremben vagy éppen a pályán töltik. Az ő jókívánságaikból, ünnepi fotóikból válogattunk.

„Télapó, hová nézel?” – jogos kérdés Bouchard-tól – KÉP

A karácsonyi időszakot Hawaii szigetein töltő csinos teniszező, Genie Bouchard az ünnepek alatt is folyamatosan tájékoztatja követőit arról, hogy mivel telik számára az év vége. A 24 éves játékos kellemes ünnepeket kívánt követőinek, valamint karácsony alkalmából egy vicces képet is feltöltött Instagram-oldalára – a fürdőruhás Bouchard-t figyelő Télapótól mindössze annyit kérdez: „Hová nézel?”

Videó: Lanzafame Dominikán, Hosszú Katinka Baján tölti a karácsonyt

Karácsonykor kicsit a sportolóknak is megáll az élet, és ha a közelgő versenyek, két ünnep közti meccsek miatt teljesen nem is engedhetik el magukat, azért mint minden ember, ők is megadják a módját. Az NSO Tv-nek közülük néhányan – Sterbik Árpád, Hosszú Katinka, Davide Lanzafame, hogy csak pár nevet említsünk – elmondták, hogyan töltik a karácsonyt, mi kerül az ünnepi asztalra. 

1938 – KARÁCSONY: Einstein, a miniszter és a téren labdázó hajléktalan

Tegnapi újság nem újság – tegnapelőtti mennyország... Újraolvastuk a Nemzeti Sport 1938. december 23-án megjelent ünnepi számát, és találtunk néhány furcsán tanulságos mondatot. Az alábbiakban lapunk nyolcvan évvel ezelőtti kiadásából idézünk.

Válogatott: Szurkolóinknak azt kívánom, lássák beteljesülni az álmaikat – Rossi

A Nemzeti Sport decemberben Marco Rossinál vendégeskedett Pozzuoliban. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a családi karácsonyfa mellől küldte el karácsonyi és újévi jókívánságait.     

Válogatott: közös videóban üzentek Dzsudzsák Balázsék

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai videoüzenetben kívántak kellemes ünnepeket a szurkolóknak.

Jégkorong: rászoruló gyermekeket ajándékoztak meg a Vasas hokisai

Rengeteg ajándékkal teli doboz várt a Vasas Jégcentrum karácsonyfái alatt arra, hogy a Schiller-Vasas jégkorongcsapata elvigye azokat a Nagycsaládosok Országos Egyesülete káposztásmegyeri egyletéhez, nagy örömet szerezve ezzel a rászoruló gyerekeknek.     

Ünnep: furcsa vagy csodás sportlövőink adventi koszorúja?

Jó eséllyel nyerne díjat a sportlövő-válogatott két versenyzője, Sike Renáta és Major Veronika alkotása a legkülönlegesebb adventi koszorúk versenyében. A sportolók két edzés között fogtak ragasztópisztolyt, és rendhagyó módon újrahasznosították az elhasznált lőszereket.

MU: különleges karácsonyi ajándékot adtak a legendák Sir Alexnek

Sir Alex Ferguson nehéz éven van túl. A Manchester United legendás mestere 2018 májusában agyvérzést kapott, amelyet követően meg is kellett műteni. A skót ikon lassan, de biztosan felépült, és ma újra mosolyogva sétál mindenhová. Most például egy étterembe, ahol nagy meglepetésben volt része…

Halászlé, rántott hús, Kacsamesék – így ünneplik a karácsonyt a sportolók

Karácsonykor a sportolók is elengedhetik kicsit magukat, és szabadon válogathatnak az ünnepi asztalra kerülő fogások közül. Itthon a hagyományoknak megfelelően a halászlé, a rántott hús, no, meg a bejgli a sláger,  miközben Andreas Nilsson, a Telekom Veszprém svéd válogatott kézilabdázója a Nemzeti Sport újságíróját is megkínálta azzal a fura fekete színű itallal, amelyet hazájában csak a karácsonyi időszakban árulnak. Hogy ízlett-e kollégánknak, és mi köze a Kacsameséknek a karácsonyhoz, az kiderül a videóból, amelyben többek között Kapás Boglárka, Lovrencsics Gergő, Szilágyi Áron vagy Hári János beszél arról, hogyan ünnepli idén a karácsonyt.    

Videó: így kívánt boldog ünnepeket az UVSE

Az ünnepek az UVSE sportolóit is megihlették, akik a „Kis karácsony, nagy karácsony” című dal feldolgozásával kívántak boldog karácsonyt mindenkinek.

Miért ne lehetne minden áldott nap karácsony?

Ebben az esztendőben sem szakadt meg a hagyomány, amely már tizenöt éve tart: a Fehérvár AV19 játékosai ismét elvitték saját maguk és a szurkolók felajánlotta ajándékokat a polgárdi-tekerespusztára az ottani rehabilitációs intézet lakóinak.