NB II: a Vasas kapusedzője lett Szűcs Lajos – hivatalos

Igaznak bizonyultak az NSO korábbi információi, Szűcs Lajos lett a labdarúgó NB II-ben rajthoz álló Vasas új kapusedzője – számolt be róla hivatalos oldalán a klub.

NB II: a Vasashoz tart a Csákvárról távozó Szűcs Lajos

Szijjártó István vezetőedző után újabb szakember intett búcsút a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnak, ugyanis távozott Szűcs Lajos kapusedző, aki maga kérte érvényes szerződése felbontását – számolt be róla a klub honlapja.

„Nem szabad csak a csúcsban gondolkodni” – Sugár Tímea az életre is neveli a jövő kézikapusait

Aktív pályafutása során klubszinten és a magyar válogatottal is mindenféle éremből kijutott neki, majd miután egy sérülés miatt abba kellett hagynia, az edzői pályán találta meg a számításait. Idén már ötödik alkalommal rendezte meg a nyári táborát, az elmúlt szezon végén pedig hiánypótló kapusedzőkönyvvel jelentkezett. Sugár Tímeával beszélgettünk a kapusok felkészítéséről és az edzői-tanári szakma kihívásairól.

Nagy Zoltán: Cipruson megbecsültek és alkalmaztak, segítettek boldogulni

Megunta az itthoni káoszt, a hitegetést, és 2004-ben inkább légiósnak állt Nagy Zoltán, a DVTK korábbi kapusa, aki látja, hogy pénz nélkül nincs minőségi futball, és azt is érzi, mit jelent, ha egy klub megbecsüli a játékosait.

Újpest: Rabóczki Balázs a próbaidő után távozott

Rabóczki Balázs június közepén kapusedzőként csatlakozott az Újpest FC labdarúgócsapatához, ám kedden az utolsó munkanapját töltötte a Megyeri úton – adta hírül a klub honlapja.

Újpest: korábbi válogatott játékos az új kapusedző

A labdarúgó NB I előttünk álló idényére készülő Újpest hivatalos honlapján adta hírül, hogy Pálinkás András távozása után Rabóczki Balázs lett a csapat új kapusedzője.

Kézilabda: világklasszis kapusok érkeznek Debrecenbe

A Debreceni Egyetem Sporttudományi Intézete 2016. november 17-én 10 órától kézilabda-kapusedzői konferenciát szervez, amelyre számos korábbi és jelenlegi klasszis kapus kapott meghívást.

NB II: „Amikor ő állt a kapuban, szinte lefordultam a kispadról"

Nehéz döntést hozott meg Boros Lukács, a labdarúgó NB II-ben újonc Mosonmagyaróvár kapusedzője, hiszen az NB III-as ETO FC Győrhöz szerződött, így a továbbiakban már nem edzheti saját fiát, az óváriak kapusát, Boros Tamást – számolt be róla a klub honlapja.

Vasas: Nem a kapitány véleménye miatt váltottunk – Vancsa

A Vasas labdarúgócsapatának ügyvezetője, Vancsa Miklós a Nemzeti Sportnak reagált Bíró Szabolcs nyilatkozatára, melyben arra célzott, hogy az angyalföldi csapatnál Bernd Storck szövetségi kapitány befolyása miatt váltottak kapusedzőt. A Vasasnál a jövőben Andrusch József felel a kapusok felkészítéséért.

Hertha: tovább magyarosodnak, Dárdai a Hoffenheimből igazol?

Lapértesülések szerint Dárdai Pál, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha BSC vezetőedzője új kapusedzőt keres, a posztra pedig a Hoffenheimnél dolgozó Petry Zsolt a legesélyesebb.

Válogatott: Pintér soproni múltjából hoz kapusedzőt

A Nemzeti Sport információi szerint Markó Zsolt lesz a magyar labdarúgó-válogatott kapusedzője.

Magyar kapusedző a kapocs a BL-győztes tréner és az Auxerre között

Az egykor szebb napokat látott, még két évvel ezelőtt is a Bajnokok Ligájában vitézkedő futballklub, az Auxerre a bennmaradásért harcol – a francia másodosztályban. Nemrégiben a teljes szakmai stábot menesztették, a kármentésben honfitársunkra is fontos feladatot bíztak – a Marseille-jel játékosként Bajnokok Ligáját nyerő Bernard Casoni vezetőedző mellett Farkas Attila lett a kapusok trénere. A „legauxerre-ibb magyar”, ahogyan a klub honlapja fogalmazott.