Kamion Eb: Kiss Norbert pont nélkül maradt Le Mans-ban

A négyből egy futamon sem szerzett pontot a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája a gyorsasági kamion Eb idei szezonjának utolsó előtti versenyhétvégéjén, a franciaországi Le Mans-ban.

Kamion Eb: Kiss Norbert egy 3. helyet is szerzett a Hungaroringen

A harmadik helyen ért célba a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája a gyorsasági kamion Európa-bajnokság Hungaroringen zajló, idei második fordulójának vasárnapi első futamán.

Képek: a röpiválogatott próbálta elhúzni Kiss Norbert kamionját

Csinos lányok, marcona kamion, mosolygós sofőr. Jó kis látványos esemény kerekedett belőle, hogy Kiss Norbert a kamionversenyzés kulisszái mögé engedett bepillantást, a Dékány Bernadett, Szakmáry Gréta, Tálas Zsuzsanna, Dobi Edina kvartett pedig röplabdázni tanította az autóversenyzőt. 

Kamion: Kiss Norbert első autós élménye a Trabanttal, amit egy foga is bánt

Szülei nem voltak gazdagok, így korántsem volt egyértelmű, hogy autóversenyző lesz. Első élményei a családi Trabanthoz köthetőek, amely egy fogát is kitörte. Kiss Norbert mesélt az NSO Tv kamerája előtt arról, hogyan lett belőle kamionversenyző, illetve stábunk egy gokarttal is megkergette a pilótát. Ha még többet szeretne megtudni róla, akkor keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém című mellékletében!

Kamion: Kiss Norbert minden dobogós helyezés után fát ültet

Kiss Norbert betartotta az ígéretét. Talán már közismert, hogy kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző az egyik arca és önkéntese a kápolnai macskaárvaháznak, amelynek – mint minden ilyen intézménynek – jót tesz a folyamatos fejlesztés. 

Kamion Eb: Kiss Norbert csak félig elégedett az ötödik hellyel

A szezon előtt jobb eredményre számított, az idény során történtek miatt mégsem teljesen elégedetlen az összetett ötödik hellyel a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes gyorsasági kamionversenyzője.

Kamion Eb: Kiss Norbert harmadik lett a záró futamon

A harmadik helyen ért célba a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes pilótája a gyorsasági kamion Eb magyarországi versenyhétvégéjének vasárnapi záró futamán.  

Kamion Eb: Kiss Norbert egy 4. és egy 5. helyet szerzett

Kiss Norbert egy negyedik és egy ötödik helyet szerzett vasárnap a kamion Európa-bajnokság csehországi versenyhétvégéjén.

Kamion: Vogel Adrienn az első magyar női gyorsasági versenyző

Első magyar nőként próbálhatta ki tudását a gyorsasági kamionversenyzésben Vogel Adrienn, aki szívesen indulna a szakág Európa-bajnoki sorozatában. Első tapasztalatait Ázsiában, a kínai bajnokságban szerezte meg az elmúlt hétvégén.

Kamion Eb: Kiss történelmi sikere Diósförgepatonyban

Kiss Norbert egy győzelmet és egy nyolcadik helyet szerzett a gyorsasági kamion Eb szombati versenynapján Diósförgepatonyban (Orechová Poton), a Slovakiaringen.

Kamion Eb: már árulják a jegyeket a Hungaroringre

Augusztus 26–27-én harmadik alkalommal kerül sor kamion Európa-bajnoki futamokra és fesztiválra a Hungaroringen, ahol a kilátogatókat az elmúlt két évhez hasonlóan számos kiegészítő program várja majd.

Kamion: angol bajnoki címet nyert a magyar csapat pilótája

Ryan Smith, a magyar OXXO Racing Team brit pilótája nyerte az angol kamionverseny bajnokságot.

Kamion Eb: Kiss Norbert remek napja Le Mans-ban

A kamionnak és neki is fekszik a Le Mans-i pálya, úgyhogy Kiss Norbert egy második és egy ötödik hellyel zárta az Európa-bajnokság első franciaországi versenynapját.

Kamion Eb: Kiss Norbert negyedik lett Zolderben

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája negyedik lett a kamion Európa-bajnokság belgiumi Zolderben rendezett versenyhétvégéjének vasárnapi harmadik futamán.

Kamionos Eb: Kiss Norbert ismét 2. a Hungaroringen

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője második lett a kamionos Európa-bajnokság magyarországi állomásának harmadik futamán vasárnap a Hungaroringen.

Kamionos Eb: Kiss Norbert az első helyről rajtolhat

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője nyerte a kamionos Európa-bajnokság magyarországi állomásának vasárnap délelőtti időmérő edzését a Hungaroringen.

Kamion Eb: Kiss Norbert 3. lett a második futamon

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője harmadik lett a kamion Európa-bajnokság magyarországi állomásának szombat délutáni második futamán, a Hungaroringen.

Kamion Eb: Kiss 2. lett az első futamon a Hungaroringen

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője második lett a kamion Európa-bajnokság magyarországi állomásának szombat délutáni első futamán a Hungaroringen.

Kamion Eb: városi túrával indult a több ezer lóerős kaland

Városi felvonulással kezdődött a kamionos Európa-bajnoki hétvége – a mezőny a Hungaroringről (ahol szombaton és vasárnap száguld) Budapestre hajtott, hogy ott is megmutassa magát a szurkolóknak.