Férfi kézi-vb: szerdán műtik a Veszprém dán beállóját

Szerdán operálják René Toft Hansent, a Telekom Veszprém és az olimpiai bajnok dán válogatott beállóját, aki csütörtökön a német–dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon sérült meg.

Férfi kézi-vb: Nem tántorít el, hogy jobbszélsőt is játszom – Nagy L.

A korábban a világ legjobbjának is megválasztott Nagy László amolyan kiegészítő emberként utazott el a kézilabda-vb-re a magyar csapattal, aztán – 37 éves kora ellenére – kulcsember lett belőle. A sérülések miatt már-már első számú jobbátlövőnek számít, de ami még meglepőbb, hogy jobbszélsőként is feltűnt a csapatban.

Női kézi: Magyarországra hívták, a CSM-et választotta

Várhatóan szombaton, a Győri Audi ETO KC elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen mutatkozik be a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának új balátlövője, Claudia Constantinescu.

Férfi kézi-vb: még az ötödik hely is elérhető a magyarok számára

A magyar férfi kézilabda-válogatott számára még az ötödik hely is elérhető a német-dán közös rendezésű világbajnokságon, amelynek középdöntőjéből két játéknap van hátra.

Férfi kézi-vb: Baloghnak rengeteg erőt adott a társak fogadtatása

A magyar férfi kézilabda-válogatott kulcsfontosságú, 26–21-es győzelmet aratott a világbajnokság középdöntőjében Tunézia ellen. Vladan Matics elmondta, az este kicsit ünnepelni fognak, míg a bokasérüléséből visszatérve is kiválóan játszó Balogh Zsoltnak sok erőt adott a társak fogdatatása.

Férfi kézi-vb: hiába a szegedi átlövő remeklése, Katar nyerte az Elnök-kupát

Katar nyerte az Elnök-kupáért kiírt alsóházi rájátszást a német–dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokságon, miután vasárnap hat góllal legyőzte Oroszországot.

Férfi kézi: Rossz döntés volt, hogy mindkét csapatot én irányítsam – Vranjes

Ljubomir Vranjes szerint rossz döntés volt részéről, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányaként és a Telekom Veszprém vezetőedzőjeként is dolgozott párhuzamosan.

Férfi kézi-vb: Katar nem tett szívességet, Palicka a hős

Svédország egy góllal, de megverte a sokáig vezető Katart, míg Argentína életben tartotta a továbbjutási reményeit, miután 33–26-ra legyőzte Angolát a férfi kézilabda-világbajnokság szerdai játéknapján a magyar válogatott csoportjában. A mieink 30–30-as döntetlent játszottak Egyiptommal, így biztos, hogy legalább a második helyen zárunk a hatosunkban. A B-csoportban Izland szoros küzdelemben múlta felül Japánt, Horvátország viszont simán legyőzte Bahreint.

Férfi kézi-vb: döntetlen Egyiptom ellen, de a továbbjutás megvan

30–30-as döntetlent játszott Egyiptommal a magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnokságon. Nagy Lászlóék ezzel biztosan továbbjutottak a középdöntőbe. A B-csoportban Horvátország magabiztos, 32–20-as győzelmet aratott Bahrein ellen.

Férfi kézi-vb: magyar napot rendeznek a szurkolói zónában

Magyarország dániai nagykövetsége magyar napot rendez csütörtökön a férfi kézilabda-világbajnokság koppenhágai szurkolói zónájában.

Kézilabda: Nem szeretek a középpontban lenni – Kiss Éva

Kiss Éva még a Székesfehérváron töltött évek alatt került közelebbi kapcsolatba a menhelyes kutyusokkal, akik közül már akkor szívesen hazavitt volna magával egyet, de mindig a nagy kutyákba szeretett bele. Miután a kiváló kézilabdakapus a Győrhöz került, a helyi menhelynél folytatta a kutyasétáltatást. Itt találkoztak össze Oszkárral. A Nemzeti Sport Sportkrém mellékletében pénteken megjelenő hosszabb interjúhoz készült videóban beszél a kutyusáról, valamint arról is, hogyan kezeli a népszerűséget.

Női kézi: válogatott játékost kihasználva akarták megkárosítani az FTC-t

A Pesti Srácok információja szerint saját klubjának és munkaadójának átverésére akarta rávenni az FTC női kézilabdacsapatának válogatott játékosát egy magyar menedzser.

Férfi kézilabda: átlövőkkel erősített a Tatabánya

Két fiatal átlövővel erősített a Tatabánya férfi kézilabdacsapata, amely szerződtette Nagy Bencét és Borzas Urost.

Női kézilabda: visszavonul a válogatottságtól a győriek klasszisa

Nem lép többet pályára a holland női kézilabda-válogatottban Nycke Groot, a Győri Audi ETO KC irányítója. A hírt a 141-szeres válogatott játékos a holland szövetség honlapján jelentette be.

Női kézi: „Ez a dal a magyarok szívéből jön” – az Érd francia kapusa nekünk is énekelt

Nemcsak az érdi női kézilabdacsapat utánpótlását, hanem az egész országot meglepte a francia Julie Foggea azzal, hogy szinte tökéletes kiejtéssel elénekelte karácsonykor Oláh Ibolya „Magyarország” című számát. Az NSO Tv stábjának elmesélte a történet hátterét, el is énekelte nekünk a dalt, és még egy saját szerzeménnyel is meglepett minket.

Férfi kézi-vb: Végre magyarul tartjuk az edzéseket – Bodó

Azután, hogy a hazai szövetség (MKSZ) kedden bejelentette, Bodó Richárd lett a 2018-as esztendő legjobb férfi kézilabdázója Magyarországon, a Mol Pick Szeged átlövője menedzsmentje Facebook oldalának adott hosszabb interjút, melyben többek között a válogatottról és a héten kezdődő világbajnokságról is beszélt, mint ismeretes, a csapat ma utazik el a tornára Dániába.

Szavazás: hogyan szerepel a vb-n férfi kéziválogatottunk?

Január 10-én kezdődik a férfi kézilabda-világbajnokság, amelyen a magyar válogatott a D-csoportban szerepel Argentína, Angola, Katar, Egyiptom és Svédország társaságában. Ön szerint hogyan szerepel Csoknyai István és Vladan Matics együttese a tornán?

Női kézi: Fehérvárra kerül kölcsönbe a Győr tehetsége

A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának tehetséges beállósa, Varga Emőke az idény hátralévő részét a Fehérvárnál tölti – jelentette be a Győr a hivatalos oldalán.