Válogatott: hogy milyen Baki? Beszéljenek a képek!

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Bakiban lép pályára Azerbajdzsán vendégeként Európa-bajnoki selejtezőn. A Nemzeti Sport kiküldött tudósítója a mérkőzés napján a városban járt, onnan osztja meg tapasztalatait olvasóinkkal.

Galéria: volt miből válogatni – Király Gábor pályafutása képekben

A visszavonulását bejelentő Király Gábor hosszú karrierje során – saját bevallása szerint – 882 mérkőzésen lépett pályára, s noha a Nemzeti Sport fotósai mindegyiken nem is lehettek ott, azért így is volt miből válogatni, amikor a pályafutását bemutató képgalériát állítottuk össze.

NB I: Fradi-fieszta; Herczeg András megafonnal – galéria

Fradi-fieszta, ünnep Diósgyőrben, Kisvárdán és Debrecenben is, MTK-bánat, fekete füst Szombathelyen, a kispestiek a Halinak üzentek. Tekintse meg a labdarúgó NB I záró fordulójában készült képeinkből összeállított válogatást.

NB I: ferencvárosi örömünnep; Torghelle ollója – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 31. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.

Galéria: orvosi maszkos Haladás-szurkolók a lelátón

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 28. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.

NB I: nagy a jókedv Rossiéknál; Böde a szurkolókkal ünnepelt – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 27. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.

Galéria: díjazták a Nemzeti Sport fotóriportereinek képeit

Megrendezték az I. Mediaworks-fotópályázatot, amelyre tizenöt szerkesztőségből harminc fotóriporter összesen háromszázhúsz pályaművet adott be, a zsűri tíz kategóriában összesen 743 kép közül választotta ki és díjazta az alkotásokat.

Magyar–horvát: szent koronás élőképtől a diadalig – galéria

A magyar labdarúgó-válogatott fantasztikus, 2–1-es győzelmet aratott a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen az Európa-bajnoki selejtezők vasárnapi játéknapján. Íme a mérkőzés legérdekesebb jelenetei képekben!

NB I: kiröhögték a fekvő Torghellét; Lanzafame öröme – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 24. fordulója. A Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.

Képgaléria: a Fáy utcában búcsúztatták Ihász Kálmánt

Szombat délelőtt a Fáy utcában búcsúztatták a január végén, életének 78. évében elhunyt Ihász Kálmánt, a Vasas olimpiai bajnok, életműdíjas labdarúgó-legendáját. Tekintse meg az eseményről készült fotógalériánkat!

NB I: hívatlan vendég Pakson; Király Gábor fájdalma – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 22. fordulója. A Nemzeti Sport fotósai ez alkalommal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.

NB I: arra nincsenek szavak, ami Debrecenben történt – fotók

Ollózások több felvonásban (a DVSC számára az újonc Zsóri Dániel fantasztikus mozdulata győzelmet ért a Fradi ellen), elszánt Király Gábor, mosolygós Huszti, Juhász, Torghelle trió, ünneplő debreceni és diósgyőri szurkolók – a labdarúgó NB I 21. fordulójának legjobb képeiből válogattunk...

NB I: füstbe burkolózó derbi; a repülő Király – képgaléria

Szombaton lejátszották a labdarúgó NB I 20. fordulóját, s több meglepetés született: a Mol Vidi FC hazai pályán kapott ki a Diósgyőrtől, míg a Kisvárda simán, 3–0-ra legyőzte a Debrecent. Később, a forduló rangadóján a Szusza Ferenc Stadionban csapott össze az Újpest és a Ferencváros (1–1). Tekintsék meg a Nemzeti Sport képgalériáját a mérkőzéseken készült legjobb fotókból.

NB I: Böde integet, kacsint, majd tombol – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 19., egyben idei első fordulója. A Nemzeti Sport fotósai ez alkalommal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.

NB I: Scsepovics intette csendre a fradistákat – galéria

A mögöttünk hagyott hétvégén lezajlott a labdarúgó NB I 18., egyben idei utolsó fordulója. A Nemzeti Sport fotósai ez alkalommal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.

NB I: Felcsúton nem akármilyen drapériával készültek – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 17. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Felcsúton a nézők három pontot kértek a Mikulástól – de kívánságuk nem teljesült (ráadásul a döntetlen Benczés Miklós vezetőedző állásába került) –, az Újpest–Vidi meccsen leánykérést láthattunk, míg Felipe, a Kisvárda kapusa Mario Balotellit idéző mozdulattal ünnepelte a pontszerzést Diósgyőrben. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.

El: így edzettek a Vidi játékosai a fehérorosz fagyban – galéria

Szerdán már a csütörtök esti BATE Boriszov elleni Európa-liga-mérkőzés helyszínén, a Boriszov Arénában vezényelt edzést csapatának Marko Nikolics, a Vidi FC vezetőedzője. A nemzetközi szabályoknak megfelelően a tréning első tizenöt perce volt sajtónyilvános, az ekkor készült képekből állítottunk össze egy képgalériára valót.

NB I: debreceni menyecske a kezdőkörben, örömittas felcsútiak – galéria

A mögöttünk hagyott hétvégén lezajlott a labdarúgó NB I 15. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ez alkalommal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről meg a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.

Fotók: Sóstó, édes Sóstó – a Vidi új stadionja készen áll

Piros-kék és zöld: a Mol Vidi FC három év után hazatér, és mostantól csodálatos környezetben futballozhat.

Vidi: ilyen az új Sóstói Stadion kívülről – képgaléria

A Vidi megköszönte a felcsúti albérletet, jövő szerdán (19 órakor) már az új Sóstói Stadionban fogadja az Újpestet elhalasztott bajnoki mérkőzésen. A székesfehérvári aréna készen áll a csapatok és szurkolóik fogadására, galériasorozatunk első részében kívülről mutatjuk meg, mit is kell keresniük a szurkolóknak.