NB I: Bödét köszöntötték; Feczesin ünnepelt – képgaléria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 6. fordulója. A Nemzeti Sport fotósai ez alkalommal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.

Magyar Kosárlabdázás Napja: micsoda buli volt! – képgaléria

Remek időben, több ezer érdeklődő előtt nyolcadik alkalommal rendezte meg a Magyar kosárlabdázás napját a honi szövetség a Hősök terén.

World Urban Games: a sport forradalma – képgaléria

Elképesztő érdeklődés mellett zajlanak a World Urban Games eseményei: a nemzetközi sportéletben először rendezik meg az új generációs olimpiai sportágak világjátékát, s nagy büszkeség, hogy éppen Budapesten.

World Urban Games: sztárvendég az első napon

Negyvenhat ország 300 sportolójának részvételével pénteken elkezdődött az első World Urban Games (WUG), az utcai sportok világjátéka a Csepel-sziget bejáratánál található Nagyvásártelepen.

NB I: Aranyosi Péter és Marco Rossi a lelátón – képgaléria

Negyedik meccsét is megnyerte a Mezőkövesd a labdarúgó NB I-ben, tartja a lépést a Fehérvár, ismét kikapott a Honvéd, az Újpest vereséget szenvedett Kisvárdán, míg a ZTE négyet vágott a Kaposvárnak. Mutatjuk a mérkőzések legjobb fotóit!

NB I: alvó Ferrari-drukker az Újpest meccsén – az 1. forduló legjobb képei

Alaposan elkavarodhatott az a Ferrari-drukker, akit szombaton a Vasas-pályán kapott le fotósunk, ahogy az eltévedés fáradalmait piheni ki a lelátón. Nemcsak az Illovszky Stadionban voltak fotósaink jelen, hanem az összes pályán, s szállították is az NB I-es 1. fordulójának legjobb képeit. Tekintsék meg képgalériánkat!

F1: megérkeztek a csapatok, folynak az előkészületek – fotók

Megérkeztek a csapatok a Hungaroringre, ahol mindenki megfeszített tempóban dolgozik, hogy felépítse motorhome-ját, és berendezze garázsát a hét végi Formula–1-es Magyar Nagydíjra. Szerdán bepillantottunk az előkészületekbe.

Vizes vb: látványos megnyitóval rajtolt az esemény – képek

Július 12-én pénteken elkezdődött a 2019-es vizes világbajnokság a dél-koreai Kvangdzsuban. A jeles esemény elején természetesen színes megnyitóünnepséggel is készültek a szervezők – a legjobb képekből válogattunk.

Hungaroring Classic: megvolt a hangolás, kezdődjön a tánc!

A motorok érces, szívdobogtató duruzsolásával hangolódott a mezőny a parádésnak ígérkező hétvégére a Hungaroring Classicon.

Galéria: így avatta fel a Vasas az új stadionját – képek

Pénteken a dunaszerdahelyi DAC 2–0-s legyőzésével, egy remek hangulatú estén avatta fel a Vasas az új arénáját. Tekintse meg az új Illovszky-stadion avatásán készült legjobb képeket!

Válogatott: hogy milyen Baki? Beszéljenek a képek!

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton Bakiban lép pályára Azerbajdzsán vendégeként Európa-bajnoki selejtezőn. A Nemzeti Sport kiküldött tudósítója a mérkőzés napján a városban járt, onnan osztja meg tapasztalatait olvasóinkkal.

Galéria: volt miből válogatni – Király Gábor pályafutása képekben

A visszavonulását bejelentő Király Gábor hosszú karrierje során – saját bevallása szerint – 882 mérkőzésen lépett pályára, s noha a Nemzeti Sport fotósai mindegyiken nem is lehettek ott, azért így is volt miből válogatni, amikor a pályafutását bemutató képgalériát állítottuk össze.

NB I: Fradi-fieszta; Herczeg András megafonnal – galéria

Fradi-fieszta, ünnep Diósgyőrben, Kisvárdán és Debrecenben is, MTK-bánat, fekete füst Szombathelyen, a kispestiek a Halinak üzentek. Tekintse meg a labdarúgó NB I záró fordulójában készült képeinkből összeállított válogatást.

NB I: ferencvárosi örömünnep; Torghelle ollója – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 31. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.

Galéria: orvosi maszkos Haladás-szurkolók a lelátón

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 28. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.

NB I: nagy a jókedv Rossiéknál; Böde a szurkolókkal ünnepelt – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 27. fordulója, s a Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, amelyeken jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről és a lelátó legérdekesebb jeleneteiről. Képgalériánk a fotóra kattintva nyílik.

Galéria: díjazták a Nemzeti Sport fotóriportereinek képeit

Megrendezték az I. Mediaworks-fotópályázatot, amelyre tizenöt szerkesztőségből harminc fotóriporter összesen háromszázhúsz pályaművet adott be, a zsűri tíz kategóriában összesen 743 kép közül választotta ki és díjazta az alkotásokat.

Magyar–horvát: szent koronás élőképtől a diadalig – galéria

A magyar labdarúgó-válogatott fantasztikus, 2–1-es győzelmet aratott a világbajnoki ezüstérmes horvátok ellen az Európa-bajnoki selejtezők vasárnapi játéknapján. Íme a mérkőzés legérdekesebb jelenetei képekben!

NB I: kiröhögték a fekvő Torghellét; Lanzafame öröme – galéria

Szombaton lezajlott a labdarúgó NB I 24. fordulója. A Nemzeti Sport fotósai ezúttal is ott voltak a mérkőzéseken, s jobbnál jobb képeket készítettek a pályákon zajló küzdelmekről, valamint a lelátó legérdekesebb jelenteiről. Ezekből állítottuk össze a képre kattintva nyíló galériánkat.

Képgaléria: a Fáy utcában búcsúztatták Ihász Kálmánt

Szombat délelőtt a Fáy utcában búcsúztatták a január végén, életének 78. évében elhunyt Ihász Kálmánt, a Vasas olimpiai bajnok, életműdíjas labdarúgó-legendáját. Tekintse meg az eseményről készült fotógalériánkat!