Jet-ski: hazai sikerek a magyarországi Eb-futamon

Tíz érmet szereztek a hazai jet-skisek a Nyíregyháza melletti Leveleki-víztározón hétvégén rendezett Európa-bajnoki futamon, amelyen 22 ország több mint 110 versenyzője indult.

Jet-ski: Eb-futamot rendeznek Nyíregyháza-Leveleken

Húsz ország több mint száz jet-ski versenyzője méri össze tudását péntektől vasárnapig Nyíregyháza-Leveleken az Európa-bajnoki sorozat idei második állomásán.

Jet-ski: Eb-futamot rendez júniusban Magyarország

Magyarország nyerte el a három állomásból álló idei jet-ski Európa-bajnokság második futamának rendezési jogát, a június 13-16-án a Nyíregyháza melletti Levelek víztározóján sorra kerülő versenyen 20 ország mintegy 150 versenyzője vesz részt – jelentették be sajtótájékoztatón a nyírségi megyeszékhelyen pénteken.

Gyász: 38 évesen elhunyt a norvégok olimpiai bajnok sífutója

Jet-ski balesetben életét vesztette Vibeke Skofterud olimpiai bajnok norvég sífutó. A 2010-es vancouveri olimpián csapatban első helyezett sportoló 38 éves volt.

Jet-ski: tizenhárom nemzet versenyzői a V4-es kupán

A visegrádi csoport magyar elnökségének apropóján az országos jet-ski bajnokságon a magyar csapat mellett 12 nemzet versenyzői szállnak vízre a hétvégén a leveleki tavon.

Jet-ski: 15 éves sportoló az év hazai legjobbja holtversenyben

Kasza György és Gerencsér Olivér az év versenyzője a jet-ski sportban, megosztva kapták meg a díjat – derült ki a Magyar Jet-Ski Szövetség évzáró díjkiosztó ünnepségén.

A miniszoknyás Larissa Riquelme megbolondította a perui nézőket - képekkel

Jet-ski kontinensviadalt rendeztek Peruban, ahol Dél-Amerika legjobb jet-skizői gyűltek össze. Hiába hozták el azonban minden tudásukat, sokkal többen voltak kíváncsiak a díszvendégre, mint a versenyzőkre...

Sümegi László négy bajnoki címet gyűjtött be az ob záróversenyén

A Magyar Jet-Ski Szövetség a Nemzeti Bajnokság V., záró futamát 2007. szeptember 8-9-én a Land-Bau Kft. főszponzorálásával Szalkszentmártonon, a szalki tavon rendezte meg négy nemzet (magyar, szlovák, osztrák, szerb) versenyzőinek részvételével.

Sümegi László tripla és Bíró Péter dupla győzelme az Adria-kupán

A Magyar Jet-Ski Szövetség a Nemzeti Bajnokság III. futamát 2007. július 14-15-én az ADRIA WELLNESS Kft. főszponzorálásával Szolnokon, a Tiszán rendezte meg négy nemzet (magyar, szlovák, német, osztrák) versenyzőinek részvételével. Az idei szezon továbbra is kedvez a víz szerelmeseinek, 35C°-os kánikula fogadta a versenyzőket és Szolnok város lelkes nézőit a hétvégén.

Idén Kiskunlacházán adnak randevút egymásnak a sztárok

Immáron tizenegyedik alkalommal 2007. július 19-én rendezi meg a MAGYAR JET-SKI SZÖVETSÉG a hagyományos JET-SKI STAR Kupát a Kiskunlacházi Red Dragon tavon. Az ezévi sztárparádéra is a könnyűzene, a média, a színházi és sportélet ismert személyiségeit várják sok szeretettel egy jó hangulatú, játékos és fair-play versenyre.

Vass László és Pelei Sándor duplázott a szigetszentmiklósi idénynyitón

A Magyar Jet-Ski-szövetség által rendezett országos-bajnokság 2007-es nyitóversenyén, Szigetszentmiklóson hat nemzet (magyar, német, olasz, szlovák, cseh, osztrák) versenyző álltak rajthoz. Az első versenynapon igazi nyári kánikula fogadta a versenyzőket és a nézőket, s az újonc szlalom versenyekkel kezdetét vette az idei szezon.