Vívás: beteg gyerekek táboroztatását segítik a Honvéd párbajtőrözői

A daganatos és krónikus betegségekben szenvedő gyerekek táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítványt támogatják a Bp. Honvéd férfi és női párbajtőrcsapatának tagjai.

Videó: R. Carlos bámulatos passzt adott a jótékonysági meccsen

Nagyszabású jótékonysági labdarúgó-mérkőzést rendeztek vasárnap a Chelsea stadionjában, a Stamford Bridge-en. A találkozót tizenegyesekkel a világcsapat nyerte meg, ám ezúttal sem az eredmény számított.

NB I: szép gesztus az MTK volt légiósától, övé Torghelle meze

A csapat korábbi labdarúgója, Khaly Iyane Thiam vásárolta meg azt a Torghelle Sándor-mezt, amelyet az MTK jótékonysági árverésre bocsátott egy beteg kisfiú megsegítésének szándékával.

Jótékonyság: árverés az utánpótlás Eb-győztes magyar kajakos gyógyulásáért

Világklasszis sportolók által dedikált labdát bocsátott árverésre Balogh Enikő hosszútávfutó, orvostanhallgató, a MOB fair play díjas kitüntetettje, aki – többek között – a Carl Lewis, Hosszú Katinka, Görbicz Anita, Kovács Katalin, a férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó és a férfi vízilabda-válogatott tagjainak kézjegyével ellátott relikvia megvásárlásából befolyó összeggel Tóth Róbert kajakos gyógykezelését szeretné segíteni.

Jótékonyság: aláírt Iniesta- és Mbappé-mez, segítsd Lia felépülését!

A 8 éves Légrádi Lia boldogan élte gyermekkora mindennapjait, bár az ő szívét nem a játékbabák dobogtatták meg, számára a labdarúgás jelentette a kikapcsolódást. Bátran szállt szembe nála erősebb fiúkkal is, küzdött, harcolt és győzött a Villány TC színeiben. Tavaly nyáron azonban egy új küzdelem vette kezdetét Lia életében, most az életért kell küzdenie. Lia egy szörnyű traktorbaleset során súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, jelenleg éber kómában kezelik a Bethesda Gyermekkórházban. Edzője sportrelikviák árverésével szeretne segíteni Liának, a Vaterán bárki licitálhat.

Jótékonyság: Rudolf triplázott – egy szurkoló gyógyulását támogatták

Rudolf Gergely korábbi megkeresése után az MLSZ szervezésében az öregfiúk-válogatott március 23-án részvételével támogatta Tomek Zoltán gyógyulását a megsegítésére rendezett gálamérkőzésen, Nyíregyházán.

Jótékonyság: 196 kilométer a fogyatékkal élőkért

Bíró Heni jótékonysági futó a 12. Spuri Balaton Szupermaratonon rövidesen 196 kilométert tesz meg a Szorgos Kezek Házának gondviselése alá tartozók egészségének javításáért.

DVTK: a rossz eredmények miatt elmarad a pénteki bál

A DVTK a labdarúgócsapat rossz eredményei miatt nem rendezi meg a péntekre tervezett bált, amelynek bevételét a Rakaczki Bence Alapítványnak ajánlották volna fel – olvasható az NB I-es klub honlapján.

DVSC: nagyszabású jótékonysági gálát rendeztek Debrecenben

Nagyszabású jótékonysági futballgálát rendeztek vasárnap a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban a Loki-ultrák, a DVSC-öregfiúk és a Kowalsky meg a Vega együttes részvételével. 

Barcelona: Messiék gyermekkórházban jótékonykodtak – videó

Nemcsak edzéssel és pihenéssel töltik téli felkészülésüket az FC Barcelona futballistái, néhányuknak jótékonykodásra is jut ideje.

Jótékonyság: Huszti idén is segíti a gyermekkórházat

Huszti Szabolcs pénteken egymillió forintos adománnyal segítette a Madarász Utcai Gyermekkórházat Budapesten.

Jótékonyság: az idei lesz a 10. Fehér Miklós-emléktorna

December 28-án tizedik alkalommal rendezik meg Győrben a Fehér Miklósról elnevezett kispályás futballtornát, amelyen a koraszülöttek megsegítésére gyűjtenek adományokat.

MTK: a gárda rengeteg ajándékot és sportfelszerelést adományozott

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK újabb jótékonysági akcióban vállalt szerepet.

Jótékonyság: tekertek egy jót – rendhagyó adománygyűjtés

November közepén kezdődött és a jövő hét végéig tart a „Tegyünk együtt csodát!” elnevezésű, rendhagyó adománygyűjtő akció, amelynek célja az SOS Gyermekfalvakban élő gyermekek és családok támogatása – a vásárlók segítségével.

Jótékonyság: mézeskalácsból 1353 készült élsportolókkal

A törött mézeskalács szív mindenki által ismert emblémája az Ökumenikus Segélyszervezet „szeretet.éhség.” adománygyűjtésének, amelyhez idén is csatlakoztak sztársportolóink, akik hétfőn segédkeztek 1353 darab mézeskalács szív elkészítésében.

Videó: Ronaldinho újra pályára lépett, és most is varázsolt!

Bár Ronaldinho hivatalos futballmérkőzésen több mint három éve nem lépett pályára, ez még nem jelenti, hogy a brazil legenda bármit is felejtett volna. A pályafutása alatt többek közt a Paris Saint-Germainben, a Barcelonában és az AC Milanban is megforduló cselkirály most egy jótékonysági mérkőzésen játszott Frankfurtban.

MTK: a csapat is csatlakozott a jótékonysági csokigyűjtéshez

A labdarúgó NB I-es MTK is csatlakozott a jótékonysági csokigyűjtéshez.

Vízi: ismét csatlakozott az OSC a Movember-mozgalomhoz

Ahogyan az elmúlt években már megszokhattuk, az A-Híd-OSC-Újbuda férfi vízilabdacsapata ismét csatlakozott a Movember-mozgalomhoz, aminek a lényege, hogy a férfiak e hónapban nem borotválkoznak, ezzel hívva fel a figyelmet a férfiak egészségére és a prosztatarák felismerésének fontosságára. 

NB II: Vác FC a közösségben – A segítség napja

A Vác FC a közösségben társadalmi felelősségvállalási program missziója, hogy sportos kampányokon, aktív programokon, valamint a Vác FC márkán keresztül olyan lehetőséget biztosítson a közösségnek, amely pozitívan befolyásolhatja a mindennapi élet színvonalát mindenki számára.

Man. City: jótékony célra fordítja a gálameccs bevételét Kompany

Jelentős pénzösszeggel segíti a hajléktalanokat Manchesterben Vincent Kompany.