Vizes vb: Az érem miatt hiányérzetem van – Märcz

Mint megírtuk, 10–7-re kikapott a horvátoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott, így a 4. helyen zárta a kvangdzsui világbajnokságot. A mérkőzés után Märcz Tamás szövetségi kapitány arról beszélt, hogy maradt benne hiányérzet.

Vizes vb: férfi pólósaink is elveszítették a bronzmeccset

Negyedikként zárta a kvangdzsui vizes világbajnokságot a magyar férfi vízilabda-válogatott: a Märcz-csapat a bronzmérkőzésen 10–7-re kikapott Horvátországtól.

Férfi pólósaink is elveszítették a bronzmeccset a vizes vb-n

Kevés gólt és kemény védekezést hozó mérkőzésén kikapott a horvátoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott, így a 4. helyen zárta a kvangdzsui világbajnokságot.

Férfi vízi-vl: a szerbek nagyon megverték Kanadát

A világbajnok horvát válogatott bejutott a négy közé a belgrádi vízilabda világliga szuperdöntőben, miután a pénteki második negyeddöntőben fölényes, 20–13-as győzelmet aratott a japán csapat felett. Spanyolország Kazahsztánt, Szerbia Kanadát kiütve jutott az elődöntőbe.

Vízilabda Volvo-kupa: trófeát érő diadal a horvátok ellen

Magyarország férfi vízilabda-válogatottja a felújított Szőnyi úti uszodában 9–6-os győzelmet aratott Horvátország ellen, ezzel a 3. forduló eredményeitől függetlenül már biztosan megnyerte a IX. Volvo-kupát.