Hegyikerékpár-vb: a legjobb magyar, Benkó Barbara a 25.

Benkó Barbara a 25., Dina Márton pedig a 31. helyen végzett a kanadai hegyikerékpáros-világbajnokságon.

Hegyikerékpár-vb: Vas Kata Blanka 4. a juniorok között

Vas Kata Blanka negyedikként zárta a junior lányok csütörtöki versenyét a hegyikerékpárosok Mont-Sainte-Anne-ben zajló világbajnokságán.

Hegyikerékpár-vb: a magyar csapat 14. lett a váltók versenyében

A magyar csapat a 14. helyen végzett a váltók versenyében a hegyikerékpárosok Mont-Sainte-Anne-ben zajló világbajnokságán szerdán.

Hegyikerékpár Eb: holland és svájci siker, Benkó Barbara a 14.

A férfiak versenyében a holland Mathieu van der Poel, a nők között a svájci Jolanda Neff győzött a hegyikerékpárosok brnói Európa-bajnokságán.

Hegyikerékpár: Dina Márton legyőzte Parti Andrást az ob-n

Parti András sikersorozatát megszakítva Dina Márton győzött a férfiaknál a hegyikerékpárosok szombati, kamaraerdei országos bajnokságán, míg a nőknél Benkó Barbara megvédte címét.

Kerékpár Eb: betegség és esés is hátráltatta a magyar versenyzőt

Benkó Barbara 18. helyen végzett a Glasgow-ban zajló hegyikerékpáros Európa-bajnokság női mezőnyének egyetlen futamában, a keddi terepversenyen.

Kerékpár: Peák, Lovassy és Parti 2017 legjobbjai között

Az országútiak között Peák Barnabás, a pályaversenyzőknél Lovassy Krisztián érdemelte ki a 2017 legjobb férfi kerékpárosának járó díjat. A nőknél országúton Király Mónika, pályán Kercsó-Magos Zsuzsanna, a hegyikerékpárosok között pedig az előző esztendőhöz hasonlóan Parti András és Benkó Barbara bizonyult a legjobbnak.

Kerékpár: súlyos autóbalesetet szenvedett az ausztrálok világbajnoka

Súlyos autóbalesetet szenvedett hazájában Caroline Buchanan, az ausztrálok háromszoros BMX- és ötszörös hegyikerékpáros-világbajnoka.

Hegyikerékpár-vb: Benkó Barbara a 9. helyen végzett

Benkó Barbara a 9. helyen végzett az ausztráliai Cairnsban megrendezett hegyikerékpáros-világbajnokság női terepversenyében.

Hegyikerékpár: olimpikonjaink nyertek az ob-n

Parti András háromszoros olimpiai résztvevő nyerte a hegyikerékpáros országos bajnokság leghosszabb, 70 kilométeres versenyszámát Nagykovácsiban.

Hegyikerékpár: Benkó Barbara 3. lett a kiemelt versenyen

A hegyikerékpáros Benkó Barbara szakaszgyőzelme után harmadikként zárt összetettben a ciprusi Sunshine Cupon.

Videó: 200 m magasban mutatványozott az őrült kerékpáros

Fabio Wibmer mutatványától sokakban valószínűleg még az ütő is megáll. A kerékpáros az ausztriai Kölnbrein duzzasztógáton egyensúlyozgat elképesztő hidegvérrel, ám amiért Wibmer produkciója igazán veszélyes, az az, hogy a Kölnbrein Ausztria legmagasabb gátja, úgyhogy a biciklis éppenséggel 200 méteres magasságban mutatványozik, s mindezt egy néhány centiméter széles korláton teszi...

Rio 2016: az utolsó magyar is befejezte olimpiai szereplését

Az utolsó magyar olimpikon is befejezte szereplését a riói ötkarikás játékokon: Parti András a 24. helyen zárta a férfiak hegyikerékpáros versenyét.

Rio 2016: fölényes svéd győzelem női hegyikerékpárban

Jenny Rissveds győzelmével ért véget a női hegyikerékpározók versenye a riói olimpián. A svéd versenyző 37 másodperccel ment jobb időt, mint a második helyen célba érő lengyel  Maja Wloszczowska.

Rio 2016: bozóttűz veszélyezteti a hegyikerékpáros pályát – kép

Bozóttűz veszélyezteti a hegyikerékpáros pályát a Rio de Janeiró-i olimpián.

RIO 2016 – KERÉKPÁR

A RIÓI OLIMPIA ADATBANKJA – KERÉKPÁR ALOLDAL.

Hegyikerékpár: francia siker Kisvárdán, Tisza Gergő 6.

Nicholas Terrier nyerte a kisvárdai L.E.S.Z. fesztivál keretében megrendezett II. Dirt Castle nemzetközi extrém hegyikerékpáros verseny szombati szuperdöntőjét, a viadalt Tisza Gergő a hatodik, Nagy Oszkár a kilencedik helyen zárta.

Videó: őrült bringások – nem kevés bátorság kell ehhez

Adott két hegyikerékpáros Rémy Métailler és Yoann Barelli, akikben alighanem túlteng az adrenalin. Mert különben sohasem vállalták volna be az alábbi videón látható kalandot.

Rio 2016: lesz magyar hegyikerékpáros az olimpián

Hegyikerékpárban is lesz magyar induló az augusztusi riói nyári játékokon.

Rio 2016: várhatóan hegyikerékpáros kvótánk is lesz

Magyarország várhatóan egy olimpiai kvótát szerez hegyikerékpárban Bogár Gábor, a Waberer's evopro MTB Team sportigazgatója szerint.